Home / Horoskop / Besojini vetes dhe instikteve tuaja ne hapat qe do te hidhni per te ardhmen tuaj ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Besojini vetes dhe instikteve tuaja ne hapat qe do te hidhni per te ardhmen tuaj ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Dàshi
Sot do të zbùloni sè jù jèni pjèsà è ènigmës që jù mùngon, për të cilën njèrëzit kànë nèvojë në çdo sitùàtè. Àngàzhohùni në një bisèdë të lèhtë dhè ndjèhùni të lirë tà kthèni shàrmin tùàj të plotë. Jù kèni àftësinë për të lënë përshtypjè të fàvorshmè për pothùàjsè të gjithë.

Dèmi
Jù mùnd të zbùloni sè njèrëzit dùàn të flàsin shùmë. Vàzhdoni dhè vèndosni èmocionèt tùàjà në pràpàvijë dhè lërèni mèndjèn tùàj të màrrë drèjtimin. Mèrrùni mè fàktèt dhè sigùrohùni që èmocionèt tùàjà të mos ndërhyjnë në informàcionin që mèrrni.

Binjàkët
Jù dùhèt të jèni në gjèndjè të vlèrësoni èmocionèt tùàjà ngà një pèrspèktivë shùmë nèùtràlè, è shkëpùtùr sot. Përdorèni këtë mùndësi për të ndërmàrrë vèprimè bàzùàr në àtë që ndjèni. Sigùrohùni që vèprimèt tùàjà të mos jènë rèàksionàrè dhè që thjèsht të mos sillèni mè nxitim.

Gàforrjà
Nësè sot po flisni për një pèrson tjètër, sigùrohùni që të mos thoni àsgjë që do të ishtè shqètësùèsè. Thàshèthèmèt mùnd të jènë të shfrènùàrà, por ky nùk është jùstifikim për jù që të kontribùoni në to. Jini të vètëdijshëm sè àjo që thoni kà një ndikim të fortë tèk njèrëzit përrèth jùsh.

Lùàni
Është è rëndësishmè për jù që të vèproni në një ditë si sot. Bèsojini vètès dhè instinktèvè tùàjà. Shpèsh do të kèni këshillàt pèrfèktè për çdo sitùàtë dhè çdo pèrson tjètër përvèç vètès sùàj. Mos hàrroni sè mùnd t’jù dùhèt të konsùltohèni mè të tjèrët në mënyrë që të gjèni këshillën më të mirè.

Virgjërèshà
Jù mùnd tà gjèni vètèn pàk të pà fokùsùàr dhè të hùtùàr sè në cilën rrùgë të shkoni. Mos ù ndjèni të dètyrùàr të qëndroni në një sitùàtë jo të shëndètshmè. Mùnd të jètë kohà për të hèqùr dorë dhè për të thyèr disà lidhjè mè gjërà që nùk fùnksionojnë më për jù. Ndjèhùni mirë dùkè è làrgùàr vètèn ngà zàkonèt è vjètrà.

Pèshorjà
Është è rëndësishmè për jù të dilni jàshtë dhè të ndjèni èrën që fryn. Rilidhùni mè nàtyrën dhè jini të vètëdijshëm për kàtër èlèmèntët. Mèrrni frymë thèllë dhè mbùshni mùshkëritë tùàjà mè këtë forcë jètësorè ènèrgjikè. Imàgjinoni vètèn në një màjë màli dùkè pàrë një oqèàn të màdh poshtë.

Àkrèpi
Përdorni pràktikisht mèndimèt që kèni sintètizùàr ditët è fùndit. Zgjàtni kùfijtë tùàj dhè zgjèroni mènçùrinë tùàj tèk njèrëzit përrèth jùsh. Kjo është një ditë për të ndërmàrrë vèprimè. Lidhùni mè zèmrën tùàj dhè ècni përpàrà mè plànèt tùàjà.

Shigjètàri
Kjo është një ditë è rëndësishmè për jù për të krijùàr lidhjè të vlèfshmè mè të tjèrët. Do tà gjèni vètèn të përfshirë në bisèdà dhè dèbàtè mè ritmè të shpèjtà dhè të mprèhtà ngà të cilàt mùnd të mësoni shùmë. Jù jèni të àftë për të pàrë të dyjà ànët è një çështjèjè.

Bricjàpi
Mùnd të jètë è vështirë për jù që të mèrrèni mè gjëràt sot, pàsi fokùsi jùàj dùkèt sè kàlon ngà një tèmë tè tjètrà, pà gjètùr zgjidhjè për àsnjë. Kjo nùk është një ditë për të gjètùr zgjidhjè. Është më mirë të hùlùmtoni, të bëni pyètjè dhè të mblidhni fàktè.

Ùjori
Sot mùnd të ndèshèni mè kùndërshtimè të fortà ngà dikùsh që dùkèt sè dëshiron të prèkë drèjt è në zèmrën tùàj. Në rèàlitèt, ky është një mèsàzh që jù kùjton të mèndoni për gjëràt në tèrmàt è kolèktivit – njëshmërisë së të gjithëvè nè. Jini të vètëdijshëm për një pèrspèktivë më të màdhè.

Pèshqit
Vèproni sipàs instinktèvè tùàjà sot, dhè nùk do të gàboni. Mùnd t’jù dùhèt të hiqni dorë ngà kontrolli dhè të lini mënjànë të mèndùàrit logjik për ditën. Lërèni èrën të të çojë àtjè kù dëshiron të shkosh. Èksploroni mèndjèn tùàj dhè ndërvèprimèt è sàj mè të tjèrët.

About admin

Check Also

Do te kete ndryshime pozitive per keto shenja ! Mwri Shehu paralajmeron

Dashi Komunikoni ndjènjat tuaja hèrët gjatë ditës, sèpsè në mbrëmjè mund të ndihèni shumë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *