Home / Horoskop / Horoskopi per daten 9 korrik 2022 nga Rusell Grant

Horoskopi per daten 9 korrik 2022 nga Rusell Grant

Dàshì

Jù kenì vënë nevojàt dhe ndjenjàt e të tjerëve për një kohë të gjàtë pàrà nevojàve tùàjà dhe është kohà që tà bënì veten prìorìtet. Jenì beqàr? Mùnd të kenì kùptonì që dìkùsh jù kà vërtet qejf. Nùk e kìshìt vënë re derì tànì.

Demì

Jìnì të përgàtìtùr që dùhet të thellohenì më shùmë në një propozìm përpàrà se të merrnì një àngàzhìm të màdh. Plànet për të àrdhmen po shqyrtohen. Kùjdes dùhet të bënì për të shmàngùr çdo kleçkë që mùnd të jetë në sfond.

Bìnjàkët

Mendohùnì pàrà se të flìsnì. Do të jetë joshëse të jepnì një përgjìgje të sìnqertë kùr dìkùsh të kërkojë pìkëpàmjet ose mendìmìn tùàj. Àjo që dùhet të thonì është dìçkà që àtà nùk dùàn tà dëgjojnë dhe përgjìgjà jùàj mùnd t’ì shqetësojë àtà. Zgjìdhìnì fjàlët tùàjà me kùjdes.

Gàforrjà

Përgjegjësìtë kànë qenë të mëdhà gjàtë këtyre kohëve dhe pàk mùndësì kenì pàsùr për të lëvìzùr. Orgànìzohùnì për t`ù tàkùàr me një mìk të vjetër nëse ndìhenì të vetmùàr. Ndànì një ose dy kùjtìme të lùmtùrà. Bìsedà së shpejtì do të fìllojë të rrjedhë. Mùnd të bënì mìq të rìnj sàpo të fìllonì të dìlnì më shùmë.

Lùànì

Një mìk àpo koleg kërkon ndìhmë për një temë në të cìlën kenì shùmë përvojë. Pàsì të përfshìhenì, kjo mùnd të màrrë shùmë kohë, pàsì àtà mùnd të presìn ùdhëzìme në çdo hàp. Pyetjà është: sà ndìhmë jenì të gàtshëm dhe në gjendje të jepnì? À kenì vërtet kohë?

Vìrgjëreshà

Një ndjenjë në rrìtje e nervozìzmìt mùnd të jetë një problem për t’ù përbàllùr. Jù nùk dëshìronì të ndìhenì të zemërùàr me dìkë, por àì jù kà zhgënjyer dìsà herë dhe jùstìfìkìmet jànë të dobëtà. Po bëhet gjìthnjë e më e qàrtë se àtà kùrrë nùk do të jenë shùmë të besùeshëm.

Peshorjà

Jù kenì një sërë ìdesh me të cìlàt mùnd të pùnonì dhe po ì përpùnonì brendà kokës, por zbàtìmì ì tyre nùk është àq ì lehtë. Fàtkeqësìsht, fùqìà jùàj e qëndrìmìt mùnd të mùngojë dhe në momentìn që dìçkà nùk shkon, do të dëshìronì të hìqnì dorë dhe të vàzhdonì në plàne të tjerà. Kjo nùk është një mënyrë e mìrë për të bërë përpàrìm.

Àkrepì

Gjìthçkà dùket kàq e pàqàrtë kùr përpjekjet që po bënì për të nìsùr një projekt të rì dùket se nùk jù çojnë àskùnd. Nùk kà àsnjë strùktùrë në ekìpìn tùàj, àsnjë ùdhëzìm të qàrtë dhe àskùsh nùk e kà ìdenë se çfàrë po bën. Jù mùnd të bënì më mìrë dùke e tërheqùr pàk veten dhe dùke vàzhdùàr me tùàjën.

Shìgjetàrì

Pìkëpàmjet që kenì për një çështje fetàre ose kùltùrore do të kenë të bëjnë shùmë me përvojàt fetàre dhe socìàle të rrënjosùrà që ngà fëmìjërìà. Do të kenì dìsà bìsedà në shtëpì në lìdhje me këto temà.

Brìcjàpì

Po kërkonì brendà vetes një përgjìgje për problemet që nùk zgjìdhen lehtë. Ànàlìzìmì ì tepërt ì ndjenjàve tùàjà vetëm sà do t’jù bëjë të ndìhenì më të shqetësùàr, konfùz dhe të pàsìgùrt. Pse të mos bàshkohenì në një ngjàrje sportìve, projekt komùnìtetì ose ùshtrìm për mbledhjen e fondeve për të heqùr mendjen ngà shqetësìmet tùàjà personàle?

Ùjorì

Një bllokìm mendor ose krìjùes mùnd t’jù pengojë të vàzhdonì me një projekt që kìshìt shpresùàr tà përfùndonìt sot. Dùket se nùk mùnd të pùnonì àq shpejt sà kìshìt shpresùàr. Kenì prìtùr shùmë ngà vetjà. Bàshkìmì ì forcàve me një mìk të tàlentùàr është një mënyrë për të kàpërcyer këtë problem.

Peshqìt

Jù jenì pro çdo gjëje që kërkon ìmàgjìnàtë dhe kreàtìvìtet. Do të ndìhenì mìrë të jenì në gjendje të ndànì àftësìtë tùàjà me të tjerët. Përveç kësàj, pà màrrë pàràsysh sà përvojë kenì, pràpësepràpë mùnd të mësonì shùmë dùke stùdìùàr metodàt e njerëzve të tjerë dhe dùke dëgjùàr sùgjerìmet e tyre.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *