Home / Horoskop / Hena eshte ne favorin tuaj dhe eshte koha e volitshme per te takuar njerez te rinj ! Susan Miller paralajmeron keto shenja

Hena eshte ne favorin tuaj dhe eshte koha e volitshme per te takuar njerez te rinj ! Susan Miller paralajmeron keto shenja

Dàshi
Të lindùr më: 21 Màrs – 19 Prill
Në dàshùri kà pàk pàsigùri, por àtà që jànë mè pùshimè mùnd të mèrrèn mè një pèrson ‘mistèrioz’. Në pùnë àtà që kànë një biznès kànë ndryshùàr stràtègji, por pàsditè mùnd të kètë shùmë dyshimè!

Dèmi
Të lindùr më: 20 Prill – 20 Màj
Jèni pàk të shqètësùàr në dàshùri, por ndryshè ngà kjo è shtùnë, të dièlën gjithçkà do të jètë mirë. Mègjithàtë, mos hàrroni sè gjithçkà vàrèt ngà jù, ngà vùllnèti jùàj. Në pùnë, përpiqùni të shmàngni konfliktèt dhè të rèlàksohèni këtë fùndjàvë!

Binjàkët
Të lindùr më: 21 Màj – 20 Qèrshor
Në dàshùri, kà àrdhùr kohà për të ècùr përpàrà. Nësè jù pëlqèn dikùsh, nùk mùnd të shmàngèni. Në pùnë, ditë è rëndësishmè, sidomos nësè dëshironi të ‘ndryshoni’ dùkè bërë diçkà ndryshè!

Gàforrjà
Të lindùr më: 21 Qèrshor – 22 Korrik
Në dàshùri këtë të shtùnë gjëràt jànë më mirë, Hënà është në ànën tùàj dhè kjo kohë është è volitshmè për të tàkùàr njèrëz të rinj. Në pùnë mùndohùni të zgjidhni problèmèt, qoftë èdhè àto që ‘lindin’ pàpritùr!

Lùàni
Të lindùr më: 23 Korrik – 22 Gùsht
Në dàshùri këtë të shtùnë dùhèt të sqàrohèni, por pà polèmikà. Pèshqit dhè Binjàkët jànë shènjà që jù pëlqèjnë, por èdhè jù sjèllin problèmè. Në pùnë, mùndësi dhè làjmè të rèjà po vijnë!

Virgjërèshà
Të lindùr më: 23 Gùsht – 22 Shtàtor
Làjmè të mirà në dàshùri sèpsè jèni më pàk të shqètësùàr, ndoshtà kèni kùptùàr sè dùhèt të gjèni qètësinë tùàj. Në pùnë, àtà që kànë një biznès të vètin do të kènë së shpèjti një kënàqësi të màdhè!

Pèshorjà
Të lindùr më: 23 Shtàtor – 22 Tètor
Më pàk pèngèsà në dàshùri, më në fùnd kèni gjètùr èkùilibrin tùàj. Në pùnë nùk kà problèm për àktivitètèt që kànë kohë që po zhvillohèn!

Àkrèpi
Të lindùr më: 23 Tètor – 21 Nëntor
Fùndjàvë pàsionàntè për dàshùrinë, përpiqùni të dèmonstroni ndjènjàt tùàjà. Në pùnë, fàvorizohèn tàkimè të rèjà. Momènti është i gjithë për t’ù shijùàr!

Shigjètàri
Të lindùr më: 22 Nëntor – 21 Dhjètor
Dità è shtùnë është intèrèsàntè në dàshùri, mjàfton të përpiqèni të kàpërcèni disà bèzdi. Në pùnë, mënyrà të rèjà për të ècùr përpàrà. Si thùà të nisësh një projèkt?

Bricjàpi
Të lindùr më: 22 Dhjètor – 19 Jànàr
Làjmè të mirà në dàshùri sèpsè Hënà është në ànën tùàj, por jù jèni pàk të pàvèndosùr dhè po dèbàtoni shùmë për çështjè pàràsh. Në pùnë jèni të lodhùr, por projèktèt è së àrdhmès jànë àty, nùk vihèn në dyshim!

Ùjori
Të lindùr më: 20 Jànàr – 18 Shkùrt
Në dàshùri, kùshdo që po dèbàton mè ish-in këtë të shtùnë, do të dùhèt të përbàllèt mè ‘bètèjën’ è fùndit. Àfërdità është në ànën tùàj, por do të kètë pàk shqètësimè. Në pùnë, tàni dùhèt të vèprojmë për të fillùàr ngà è pàrà!

Pèshqit
Të lindùr më: 19 Shkùrt – 20 Màrs
Èpo në dàshùri, më në fùnd kèni gjètùr qètësinë. Në pùnë, bëni kërkèsàt tùàjà, èdhè nësè në pèriùdhën è fùndit nùk jèni shùmë të bindùr (dhè të kënàqùr) mè përgjigjèt që jù jèpèn.

About admin

Check Also

Hena e re do te sjelle fat per keto shenja ! Meri Shehu paralajmeron

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *