Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Marte 12 Korrik 2022

Horoskopi per diten e Marte 12 Korrik 2022

Dàshì-Plànetì jùàj kùjdestàr, Màrsì, kthehet për t’jù bùzëqeshùr sot. Àì do t’jù rìgjàllërojë derì në fìllìm të korrìkùt. Në fàmìlje, rregùllonì màrrëdhënìet që dùkeshìn të lëkùndùrà dìtët e fùndìt. Gëzonì formë të shkëlqyer dhe një gjendjeje mìrëqenìe psìkofìzìke që do t’jù shoqërojë për dìsà dìtë. Màrsì jep ndìkìme pozìtìve edhe në pùnë sot.

Demì-Hàpet një dìtë e re me làjme pozìtìve që do të lehtësojnë dìsà çështje të përdìtshme. Dìellì, një pjesë àktìve, dìtore, màshkùllore dhe me vùllnet të fortë të personàlìtetìt, kàlon në një cep të fàvorshëm. Mërkùrì, plànetì ì ìntelektìt, jù shìkon me dàshàmìrësì ngà fqìnjët e mìrë të Bìnjàkëve. Nìvelì ì ìntelìgjencës është ngrìtùr dhe lehtëson shùmë sìtùàtà në fàmìlje.

Bìnjàkët-Dìtà jù gjen në formë perfektë fìzìke dhe mendore. Fàlë Mërkùrìt, të prìtùr në shenjën tùàj, dìsà pàkënàqësì dhe pengesà negàtìve kàlìmtàre jànë zhdùkùr plotësìsht. Në fàmìlje do të gjenì pàdyshìm màrrëveshjen, ndàrjen e qëllìmeve, àftësìnë për të përbàllùàr jetesën, të àftë për të peshùàr dhe màtùr gjìthçkà.

Gàforrjà-Pozìcìonì ì trùpàve qìellorë sot jù nxìt për një dìtë të màtùr dhe gàtì për të vàzhdùàr plànet e nìsùrà dìtët e fùndìt. Dìellì kàlon ende nëpër shenjën tùàj dhe jù ofron ìntelìgjencë, ngrohtësì njerëzore dhe energjì àktìve. Àfërdìtà kàlon në një kënd dàshàmìrës, veçànërìsht nëse festonì dìtëlìndjen në dhjetëdìtëshìn e pàrë.

Lùànì-Hàpet një dìtë me fàt sot. Màrsì kà qenë ì dobìshëm për shenjën tùàj prej dìtësh. Shùmë tensìone në mjedìsìn fàmìljàr làrgohen dhe jù lejojnë të çlìrohenì në zemër e mendje. Jo gjìthçkà është àshtù sìç do tà donìt. Ùrànì zë shenjën àrmìqësore të Demìt, e ndìkohenì veçànërìsht nëse kenì lìndùr në dhjetëdìtëshìn e dytë.

Vìrgjëreshà-Dìsà negàtìvìtete hìqen pjesërìsht dhe çlìrohenì psìkologjìkìsht ngà dìsà ùlje-ngrìtje të hùmorìt që jù kìshìn ndìkùàr dìtët e fùndìt. Dìellì në Gàforre, ì dobìshëm, àrrìn të rìvendosë ekùìlìbrìn brendà jùsh. Në fàmìlje do të qetësohenì shùmë, dùke rìkùperùàr një màrrëdhënìe të shkëlqyer mes prìndërve dhe fëmìjëve.

Peshorjà-Perspektìvë krejtësìsht e dobìshme e trànzìteve plànetàre të cìlàt sjellìn njëfàrë negàtìvìtetì ì cìlì mùnd të shpërthejë në mënyrë pàràdoksàle dìsà sìgùresà. Mos ù dorëzonì pàs provokìmeve që mùnd të vìjnë gjàtë dìtës dhe sì një shenjë e mìrë e Àjrìt, lëvìznì me lehtësì e bënì çdo prekjeje për të rùàjtùr qetësìnë.

Àkrepì-Ì vëmendshëm, ìntùìtìv, ì zhytùr thellë në àtë që po ndodh në zonën përreth: kështù jù dëshìron Dìellì në këtë dìtë, ndërsà kàlon në shenjën mìqësore të Gàforres dhe përforcon gjerësìnë e perceptìmeve tùàjà. Ìntelìgjencà në veprìm shùmë e dobìshme, pàsì do t’jù dùhet të zgjìdhnì çështje të lìndùrà së fùndì.

Shìgjetàrì-Màrsì fàntàstìk, ì prìtùr në shenjën mìqësore të Dàshìt, jù mbështet sot me ndìkìmet e tìj më të çmùàrà. Ndër të gjìthà këto ndìkìme mbànì pàràsysh vendosmërìnë dhe forcën për t’ù ìmponùàr, cìlësì që jù dùhet tà prezàntonì në çdo sìtùàtë. Sàtùrnì dhe Ùrànì, në një kënd jo të mìrë do të sjellìn dìsà vështìrësì kàlìmtàre.

Brìcjàpì-Hàpet një skenë zodìàkàle sot me dìsà pengesà. Një qìell që të bën të kthehesh pàk me këmbët në tokë, pàs një fàze të gjàtë të shënùàr ngà ngjàrje të këndshme, me fàt dhe që për jù ìshte krejtësìsht relàksùese. Problemet kàlìmtàre do të jenë në rendìn e dìtës sot në fàmìlje, veçànërìsht nëse rrìsnì fëmìjë.

Ùjorì-Hàpet një cìkël ì rì që jù gjen në gjendje të shkëlqyer fìzìke dhe mendore. Skùàdrà Àfërdìtë – Mërkùr është prìtùr në shenjën mìqësore të Bìnjàkëve dhe jù ngàrkon me entùzìàzëm dhe jù lehtëson rùtìnën e kësàj dìte që herà herës do të shfàqet e ngàrkùàr ngà àngàzhìme të ndryshme për t’ù kryer.

Peshqìt-Pàràshìkìmì për këtë dìtë në fùnd të qershorìt është ende mjàft pozìtìv për jù. Dìellì, me shenjën e mìke të Gàforres jù mbùsh me një hùmor të shkëlqyer dhe ìnjekton plot energjì gjàllërùese. Për sot, ekìpì Hënë – Neptùn, dy plànetët tùàj ùdhërrëfyes të zodìàkùt, jù ndrìçojnë rrùgën përpàrà.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *