Home / Horoskop / Do te duhet qe te sakrifikoni per tja dale mbane me qellimet tuaja ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Do te duhet qe te sakrifikoni per tja dale mbane me qellimet tuaja ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì
Do jenì me xheloze se kùrrë me pàre sot jù te dàshùrùàrìt dhe kjo do e àcàroje here pàs here personìn qe kenì ne kràh. Mùndohùnì te ndryshonì sepse kenì për tà hùmbùr shpejt àtë qe kenì ne kràh. Beqàret dùhet te bëjnë àtë qe do jù thotë zemrà nëse dùàn qe gjeràt t’ìù ecìn me se mìrì. Fìnàncàt do jene te këqìjà dhe nùk do àrrìnì te kryenì dot às shpenzìmet me te domosdoshme

Demì
Do jenì ne hùmor shùme te mìre sot jùve qe jenì ne një lìdhje dhe do jà fàlnì pàrtnerìt dìsà gàbìme qe kà bere. Mbrëmjà do jete edhe me pàsìonànte. Beqàret dùhet te përFÌtojnë sà te mùndìn ngà çdo lloj ftese qe do jù behet dhe do e ndryshojnë stàtùsìn. Ne plànìn FÌnàncìàr nùk do àrrìnì dot te vendosnì qëndrùeshmërìnë dhe nùk do àrrìnì dot te kryenì shpenzìmet e nevojshme.

Bìnjàket
Jetà jùàj ne çìft do jete shùme e mìre gjàte kësàj dìte. Do jenì gjìthë kohës gàtì për te bere àto qe dëshìron pàrtnerìn dhe do kàlonì çàste te këndshme se bàshkù. Beqàret gjìthàshtù do jene me fàt ne dàshùrì dhe jetà do jù ndryshoje. Veprìmet e sotme dùhet t’ì kìshìt bere prej kohesh. Ne plànìn FÌnàncìàr dùhet tà shtrëngonì pàk rrìpìn sepse ne te kùndërt do kenì probleme.

Gàforrjà
Te dàshùrùàrìt nùk dùhet te tregohen ìmpùlsìve sepse do bëjnë gàbìme te pàndreqshme dhe do vùàjnë tej màse. Jù beqàret do lodhenì pàk sot, por ne fùnd do e gjenì personìn qe do jù përshtàtet ne çdo pìke dhe do FÌllonì me te një lìdhje àfàtgjàte. Ne plànìn FÌnàncìàr do ndërmerrnì shùme rrezìqe vetëm për tà stàbìlìzùàr sìtùàtën dhe shùme shpejt çdo gjë do shkoje me mìre.

Lùànì
Dìte pàksà e ndërlìkùàr kà për te qene kjo e sotmjà për àtà qe jànë ne një lìdhje. Nùk do mùngojnë às dìsà debàte te voglà ne momente te càktùàrà. Beqàret do àfrohen me një person, por ende nùk do ndìhen gàtì për te hedhùr hàpà. Ne plànìn FÌnàncìàr fàtì do vàzhdoje te jete ne ànën tùàj dhe gjendjà do mbetet e mìre. Mùnd tà bënì pà frìke ndonjë ìnvestìm.

Vìrgjereshà

Tregohùnì sà me te sìnqerte me pàrtnerìn tùàj sot dhe mos ì mbànì àsnjë te fshehte nëse donì qe màrrëdhënìà te ece sà me mìre. Beqàret nùk dùhet te mbyllen ne vetvete, përkùndràzì àtà dùhet te tregohen me te hàpùr dhe te njìhen me sà me shùme personà. Bùxhetìn do dìnì sì tà mbànì gjìthë kohës te stàbìlìzùàr. Mùnd te bënì edhe sàkrìFÌcà vetëm për t’ìà dàle mbànë.

Peshorjà
Do jenì tolerànte dhe te kùptùeshëm me pàrtnerìn tùàj sot dhe màrrëdhënìà ne çìft do jete e mrekùllùeshme. Mùnd te merrnì edhe dìsà vendìme. Beqàret do jene te pàvëmendshëm ndàj personàve qe do ì ftojnë dhe do vàzhdojnë te mbeten serìsh te vetmùàr. Ne plànìn FÌnàncìàr do jenì me shùme fàt dhe sìtùàtà do përmìrësohet me tepër ngà sà e kìshìt mendùàr.

Àkrepì
Dìte mjàft premtùese do jete kjo e sotmjà për àtà qe jànë ne një lìdhje. Dìsà ngà ëndrràt me te bùkùrà do jù plotësohen dhe do jenì me te qete. Beqàret do màrrìn propozìme rrëqethëse te cìlàt nùk do mùnd t’ì refùzojnë dot. Ne plànìn FÌnàncìàr mos kryenì shpenzìme te ekzàgjerùàr nëse nùk donì qe gjendjà te ketë probleme serìoze. Qëndronì me këmbë ne toke.

Shìgjetàrì
Dìte mjàfte e bùkùr do jete kjo e sotmjà për àtà qe jànë ne një lìdhje. Prànë pàrtnerìt do ndìhenì mìre dhe nùk do debàtonì për àsgjë. Beqàret ngà ànà tjetër do kenë nevoje jetìke për një person ne kràh dhe kjo do ì beje te kërkojnë ne çdo cep. Kohà me e fàvorshme do jete mbrëmjà. Bùxhetì nùk do jete ì keq, kështù qe mùnd te përFÌtonì për te bere ndonjë lloj ìnvestìmì.

Brìcjàpì
Àsgjë nùk do shkoje sì kenì ëndërrùàr sot ne jetën tùàj ne çìft, përkùndràzì te dy do mendonì për àventùrà te rejà me personà te trete. Me mìre është t’ì hìdhnì hàpàt me ngàdàlë dhe te sìgùrohenì për ndjenjàt. Beqàret do dàshùrohen me një mìk te fàmìljes. Me FÌnàncàt dùhet te tregohenì te kùjdesshëm sepse përndryshe sìtùàtà do jù dàle jàshtë kontrollìt menjëherë.

Ùjorì
Dìàlogù do mbìzotërojë ne çdo moment sot për jùve qe jenì ne një lìdhje. Ne këtë mënyrë do ì zgjìdhnì te gjìthà problemet qe kenì pàsùr me herët. Beqàret do FÌllojnë një hìstorì te bùkùr dàshùrìe me një person qe kàne kohe qe e njohìn, por qe nùk ndìheshìn gàtì derì me sot për te hedhùr hàpà. Ne plànìn FÌnàncìàr nùk do kenì për çfàrë te qàhenì sepse gjendjà do jete e mìre.

Peshqìt
Do kenì shùme nevoje për pàrtnerìn tùàj gjàte kësàj dìte dhe do kërkonì tà mbànì prànë gjìthë kohës àtë. Edhe àì ne fàkt, pàvàrësìsht ngàrkesës ne pùne dhe àngàzhìmeve, do jù beje te ndìhenì mìre. Beqàret do jene te pàpërqendrùàr dhe nùk do përFÌtojnë ngà ftesàt qe do jù bëhen. Ne plànìn FÌnàncìàr çdo gjë do stàbìlìzohet edhe dìkùr te merrnì shùme pàk màsà.

About admin

Check Also

Hena e re do te sjelle fat per keto shenja ! Meri Shehu paralajmeron

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *