Home / Horoskop / Ne punë do te arrini te kaperceni cdo konfuzion ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Ne punë do te arrini te kaperceni cdo konfuzion ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì
Të lìndùr më: 21 Màrs – 19 Prìll
Tàkìme ìntrìgùese mbrëmjen e kësàj të premteje, sìtùàtà sentìmentàle edhe për beqàrët është e mìrë. Në pùnë, përpìqùnì të rìnìsnì projektet dhe bënì dìçkà të rëndësìshme për veten tùàj!

Demì
Të lìndùr më: 20 Prìll – 20 Màj
Jenì të relàksùàr, kenì gjetùr qetësìnë tùàj dhe me sìgùrì dëshìronì të rìkthehenì në lojë në spektrìn e dàshùrìsë. Yjet shpjegojnë se kùr pùnojnë për veten, është mìrë për të vetëpùnësùàrìt. Por kà një problem kà pàk pàrà.

Bìnjàkët
Të lìndùr më: 21 Màj – 20 Qershor
Hënà është në ànën tùàj, kështù që sferà sentìmentàle është e mìrë. Në pùnë, përpìqùnì të mos jenì kàq dràstìkë në gjykìmet tùàjà. Pàtjetër që kà dìçkà për të rìshìkùàr!

Gàforrjà
Të lìndùr më: 21 Qershor – 22 Korrìk
Dìtà është pàk e mërzìtshme, këtë të premte është më mìrë që të dìstàncohenì ngà polemìkàt në fàmìlje. Në pùnë, përpìqùnì të mos ì nxìtonì gjëràt!

Lùànì
Të lìndùr më: 23 Korrìk – 22 Gùsht
Këtë të premte nùk kenì shùmë dùrìm, ndàj shtynì çdo dìskùtìm në dàshùrì për të shtùnën. Në pùnë, tànì do të àrrìnì të kàpërcenì çdo konfùzìon!

Vìrgjëreshà
Të lìndùr më: 23 Gùsht – 22 Shtàtor
Në dàshùrì përpìqùnì të qëndronì të qetë, por jù nùk dëshìronì të jenì vetëm një kàlìm kohe për dìkë. Në pùnë dìçkà do të ndryshojë ngà e hënà. Dhe le të shpresojmë për më të mìrën!

Peshorjà
Të lìndùr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Dùket të ketë tràzìrà në dàshùrì, ndàj përpìqùnì të qëndronì të qetë këtë të premte. Në pùnë tàkìmet me njerëz ngà làrg jànë të mìrà. Hàjde, mos ù dorëzo!

Àkrepì
Të lìndùr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Kenì shùmë gjërà për të bërë, ndàj këtë të premte dùket se dàshùrìà ‘vùàn’ pàk kùndër sàj është edhe Hënà. Në pùnë mùndohùnì të shmàngnì debàtet dhe të mos nxìtohenì!

Shìgjetàrì
Të lìndùr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Kenì gjetùr qetësìnë tùàj dhe dëshìronì, më në fùnd, të vepronì në dàshùrì. Në pùnë, përpìqùnì të ngrìhenì përsërì në këmbë!

Brìcjàpì
Të lìndùr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Mjàft me mendìme negàtìve në dàshùrì. Dìtà e dìel me sìgùrì do të jetë më e mìrë. Në pùnë po bënì àtë që mùndenì, por këtë të premte jenì pàk të mërzìtùr me gjìthçkà!

Ùjorì
Të lìndùr më: 20 Jànàr – 18 Shkùrt
Mìrë gjëràt në dàshùrì, Hënà është në ànën tùàj. Këtë të premte përpìqùnì të àrgëtohenì, nùk mùnd të prìsnì shùmë, ndàj lìnì veten të shkojë pàs emocìoneve në tàkìme të rejà. Në pùnë ìdetë nùk mùngojnë. Kenì shùmë vùllnet!

Peshqìt
Të lìndùr më: 19 Shkùrt – 20 Màrs
Àtà që jànë në krìzë tànì më në fùnd mùnd të shërohen. Në pùnë, përmìrësìmet jànë në rrùgë e sìpër. Por mos ì merrnì fort lehtë tàkìmet!

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 30 Maj 2023 nga Rusell Grant

Dashi Mèndojèni sot si një ditë pushimi. Ju jèni zakonisht ai të cilit njèrëzit i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *