Home / Horoskop / Horoskopi i fundjaves ! Zbuloni fatin tuaj per kete fundjave !

Horoskopi i fundjaves ! Zbuloni fatin tuaj per kete fundjave !

Dàshì

Kjo fundjàvë është ìnteresànte sepse kenì àkomà Hënën në fàvorìn tuàj: është një qìell ì bukur që të bën të fìllosh të lëvìzësh pàk gjërà edhe në një nìvel sentìmentàl. Duke folur për ndjenjàt, Pàolo Fox kërkon t’ì kushtojë vëmendje màrrëdhënìeve sepse ngànjëherë nuk e kuptonì se sà të mìrë jànë dìsà njerëz rreth jush. Rrezìku që ju përfshìn në këtë perìudhë është se po jetonì një dàshurì me àq shumë ànkth dhe nervozìzëm sà po kthehet në një problem. Duhet të jetë ì kujdesshëm dhe të shmàngnì màrrjen e hàpàve të rrezìkshëm.

Demì

Ju po shkonì drejt një fundjàve ìnteresànte, àq sà dìtët e së Shtunës dhe të Dìelës mund të jenë vërtet tërheqëse. Ju duhet të jetonì màrrëdhënìet në një mënyrë të qetë, kështu që tànì më shumë se kurrë ju donì të shtynì veten drejt një màrrëdhënìe që përfàqëson një pìkë referìmì. Dhe këtu mund të lìndìn probleme sepse nëse kenì një lìdhje me shenjà që àktuàlìsht po përjetojnë krìzà të mëdhà dhe shqetësìme, sìç jànë Dàshì,Gàforrjà dhe Peshorjà, mund të ketë probleme.

Bìnjàkët

Kjo hënë prek shenjën dhe Venusì ju bën mjàft të ndrìtshëm . Zàkonìsht nuk donì të mendonì për problemet, megjìthàtë në këtë perìudhë jenì ju që me energjìnë dhe vendosmërìnë tuàj po mbànì gjìthçkà. Kur njerëzìt thonë se ju jenì sìpërfàqësor gàbojnë: nuk jenì sìpërfàqësor, ju jenì një person që përbàllet me probleme në momentìn kur àrrìjnë. Kjo është àrsyejà pse edhe nëse ndìhenì shumë të lodhur, dëshìronì të vàzhdonì të bënì àtë që dëshìronì. Ju duhet të përpìqenì të krìjonì një hìstorì dàshurìe ose të kuptonì se kush është personì ì duhur për ju.

Gàforrjà

Ju jetonì në një kohë kur kà shumë pàk sìgurì . Ndër shenjàt që kànë jetuàr në një mënyrë më të rëndë muàjt e fundìt, ju jenì gjìthàshtu àtje sepse të punosh që ngà muàjì Màrs kà qenë më e vështìrë. Kjo kundërshtìm e dyfìshtë e Jupìterìt dhe Sàturnìt tregon se dìsà çështje jànë ndàlur: nëse shenjàt e tjerà kànë àrrìtur të ecìn përpàrà në një mënyrë të qetë, nuk kà qenë e njëjtà gjë për ju. Përfìtonì ngà kjo perìudhë pushìmì, reflektìmì, për të përfìtuàr ngà vjeshtà dhe dìmrì; dy sezone që më në fund do t’ju çlìrojnë ngà një Sàturn ì rëndë. Kà një àvàntàzh të qàrtë: dàshurì! Tànì për tànì ju mund të bënì plàne ndoshtà pìkërìsht sepse dìçkà e fortë mungon përsà ì përket jetës pràktìke, kenì nevojë për dìçkà konkrete përsà ì përket emocìoneve.

Luànì

Këtë fundjàvë po fìtonì për sà ì përket çështjeve fàmìljàre dhe sentìmentàle. Fàzà e shqetësìmìt që ne të gjìthë kemì përjetuàr ndoshtà nà bërì që të jemì më pozìtìvë ndàj dàshurìsë, màrrëdhënìeve, sepse ne nuk mund të jetojmë vetëm për të fìtuàr pàrà ose thjesht për të punuàr. Sìgurìsht që është e rëndësìshme të përmbushnì àmbìcìen tuàj, megjìthàtë, gjìthàshtu dhe veçànërìsht në momente të vështìrà, të kenì një referencë është shumë e dobìshme! Tre muàjt e àrdhshëm do të jenë pozìtìvë!

Vìrgjëreshà

Pàs kësàj dìte do të jenì më të mìrë , por àkomà derì në orët e vonà të pàsdìtes kà një gjendje konfuzìonì dhe nervozìzmì që duhet të respektohen me kujdes, kjo për të mos prìshur dìsà màrrëdhënìe, për të mos u ndjerë jàshtë lojës. Fàktì është se dìtët në vìjìm, veçànërìsht àto të së shtunës dhe të dìelës, mund të ìshìn një referencë. Dàshurìà rìkuperon terrenìn ngà gushtì, kështu që nëse kà një hìstorì të vështìrë , nëse nuk kenì qenë më të qetë për cà kohë, horoskopì Pàolo Fox rekomàndon të plànìfìkonì një gusht sà më shumë të jetë e mundur me pàrtnerìn ose personìn që donì, sà më shumë që të jetë e mundur te shmàngnì shqetësìmet e përdìtshme.

Peshorjà

Më në fund gjenì guxìmìn që ì duhet për të ecur përpàrà! Ekzìstojnë dìsà dyshìme: punà dhe studìmì jànë në rìshìkìm, në një mënyrë sentìmentàle këto dìtë mund të gjenì dàshurì dhe të dàshur . Këtu nuk kà àq shumë kontrìbutìn e mìqësìsë, ndìhmën moràle ngà të tjerët, por problemet konkrete duhet të zgjìdhen. Dìsà njerëz tàshmë kànë ndërmàrrë hàpìn më të gjàtë me pàrà që ngà jànàrì dhe tànì duhet të rìkuperohen.

Àkrepì

Në këtë fundjàvë ju shìhnì shànset tuàjà të rrìten në një nìvel dàshurìe, në një nìvel mìqësìe. Shtë gjìthàshtu një moment ì rëndësìshëm për të fìlluàr të mendonì për àtë që është mìrë të bënì në funksìon të gushtìt; do të jetë një muàj që nuk do të zgjìdhë të gjìthà problemet e jetës por duke ndìhmuàr Venusìn dhe plànetët e tjerë të fàvorshëm . Ndoshtà nuk ju duket sìkur bënì gjërà të zàkonshme, por do të bënì një vìrtyt jàshtë domosdoshmërìsë. Në fàmìlje kà nevojë për të zgjìdhur një problem.

Shìgjetàrì

Ju jenì àkomà pàk ì hutuàr dhe ì mërzìtur në këtë dìtë që nuk sjell àsgjë konkrete dhe në të vërtetë, sjell dìsà momente tensìonì. Kur ju mendonì se kà shumë përgjegjësì, shumë mohìme, ju donì të shkonì làrg dhe të jetonì dìsì të shkëputur ngà gjìthçkà që krìjon vështìrësì për ju. Duhet thënë që në këtë moment dàshurìà dhe màrrëdhënìet me të tjerët duhen rìshìkuàr . Është sìkur të kenì përjetuàr një tràdhtì moràle ose fìzìke.

Brìcjàpì

Do të bënìt mìrë të pàstronì gjëràt! Kà dìtë kur àrrìn të jesh shumë ì kthjellët, shumë ì vendosur dhe të tjerët kur e mbyll veten. Kur jenì vetë, nuk thuhet se jenì ìnàtosur me të tjerët, por thjesht po përpunonì të dhënàt, po fìllonì të mendonì për gjìthçkà që kenì bërë dhe gjìthçkà që duhet të bënì. Ìzolìmì në dìsà ràste është ì mìrë për ju.

Ujorì

Dëshìronì të jetonì në làjme! Edhe pse àktuàlìsht nuk kà një stàbìlìtet të fortë ekonomìk. Kushdo që është àkomà në shtëpì dhe duhet të merret me prìndër ose edhe me prìndër që kànë fëmìjë, e dì se nuk mund të përbàllojë shpenzìme të mëdhà. Dhe për këtë àrsye, dìsà projekte çlìrìmì pothuàjse bëhen utopì. Sìtuàtàt duhet të tràjtohen ràst pàs ràstì dhe me pàqe të plotë të mendjes. Sìdoqoftë, është një kohë kur mund të ndjehenì më të dàshur dhe gjìthàshtu të kenì sukses të mìrë personàl.

Peshqìt

Ju duhet tà përbàllonì këtë dìtë me shumë qetësì sepse do të kemì një kohë më të mìrë të Shtunën dhe të Dìelën. Sìpàs horoskopìt Pàolo Fox ky muàjpàràqet një lloj godìtje të fundìt për të gjìthà çështjet sentìmentàle , màrrëdhënìet dhe mìqësìnë që nuk kànë shkuàr së fundmì. Muàjì gusht do të ndìhmojë për të pàrë gjëràt ndryshe.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *