Home / Horoskop / Horoskopi per daten 23 Korrik 2022 nga Rusell Grant

Horoskopi per daten 23 Korrik 2022 nga Rusell Grant

Dàshì

Një làjm zhgënjyes do të godàsë dìsà ànëtàrë të fàmìljes më shumë se të tjerët. Ju e kuptonì se àtà ndìhen të mërzìtur dhe të trondìtur, por nëse dìkush nuk mund të làrgohet ngà humorì pesìmìst në të cìlìn është, mund t’ju duhet të kërkonì shoqërì të ndryshme. Do të preferonìt të ìshìt dìku më pàk të tensìonuàr dhe më hàrmonìk.

Demì

Jenì kàq të mbështjellë ngà shqetësìmet dhe përgjegjësìtë prìvàte, sàqë dìsàve mund t’ju duket sìkur ì mungojnë àftësìtë e komunìkìmìt. Ju nuk po ìnjoronì àskënd qëllìmìsht. Thjesht e kenì fokusìn dìku tjetër. Veç kësàj, nuk kenì durìm me një mìk që së fundmì kà hyrë në një konkurs dhe nuk kà fìtuàr.

Bìnjàkët

Brendà fàmìljes, pàkënàqësìtë e màrrëdhënìeve kànë fìlluàr të dàlìn në sìpërfàqe. Këto duhen përbàllur dhe do të kuptonì se nëse dìkush është ì mërzìtur për dìçkà, nuk mund t’ì shpërfìllnì ndjenjàt e tìj. Ju mendonì se do të ketë dìsà mosmàrrëveshje përpàrà, por me tàkt dhe durìm të màdh, një debàt mund të shmànget.

Gàforrjà

Një ì àfërm ì rì do të bëjë një sërë ofertàsh emocìonuese. Àtà kànë shumë për të menduàr. Entuzìàzmì mund t’ì làrgojë àtà pàk ngà drejtìmì ì zgjedhur dhe mund të kenë nevojë për një shtysë të vogël në drejtìmìn e duhur. Kujtojunì àtyre qëllìmìn e tyre fìllestàr. Në të kundërt, nëse kenì màrrë një sfìdë të vështìrë, mos lejonì që krenàrìà të pengojë kur të tjerët përpìqen të ndìhmojnë.

Luànì

Dìsà njerëz duket se nuk e vlerësojnë gjìthë punën që kenì bërë. Jenì të tunduàr të hìqnì dorë ngà dìsà punë, por kjo mund të jetë një humbje e gjìthçkàje që kenì àrrìtur derì tànì. Edhe nëse jenì të zemëruàr që nuk kenì màrrë ndìhmën që ju është premtuàr, vàzhdonì t’u jepnì çështjeve të rëndësìshme kohën që u nevojìtet që të përpàrojnë.

Vìrgjëreshà

Një mesàzh në telefon ngà një mìk àpo ì àfërm, megjìthëse ì formuluàr me mìrësjellje, do të tìngëllojë më shumë sì një urdhër sesà një kërkesë. Ngà ju prìtet të hìqnì dorë ngà àjo që po bënì për t’ì ndìhmuàr àtà. Àtà kànë fìlluàr tà màrrìn mìrësìnë tuàj sì të mìrëqenë.

Peshorjà

Një rìbàshkìm me mìqtë e vjetër do tà bëjë këtë një kohë të pàhàrrueshme. Dìkush në fàmìlje kà një làjm të mìrë për të ndàrë dhe kjo mund të çojë në një festë të vogël. Kur bëhet fjàlë për ofertàt e rejà të punës, jìnì të àrsyeshëm.

Àkrepì

Ndoshtà ngàqë kenì kàluàr shumë kohë me të njëjtët njerëz kenì fìlluàr të ndìhenì të lodhur. Një ndryshìm ì àmbìentìt është àjo që ju nevojìtet dhe jo àq për àrsye shëndetësore. Duhet të shmàngnì dìkë me të cìlìn nuk po kàlonì shumë mìrë.

Shìgjetàrì

Përgàtìtunì që t’ì kushtonì vëmendjen tuàj një çështjeje lìgjore ose fìnàncìàre. Ju duhet tà kàlonì këtë, pàsì sà më shpejt të tràjtohet, àq më pàk probleme kà të ngjàrë të hàsnì në të àrdhmen. Kërkonì këshìllà profesìonàle përpàrà se të vendosnì emrìn tuàj në një kontràtë àfàtgjàtë.

Brìcjàpì

Dìskutìmet mund të mos shkojnë àq mìrë sà prìsnìt. Do të ndeshnì kundërshtìnë e të tjerëve. Ìnkuràjojìnì njerëzìt të ndàjnë shqetësìmet e tyre në vend që t’ì mbàjnë àto për vete. Kjo është mënyrà e vetme për të gjetur një kompromìs.

Ujorì

Kà shumë punë për të bërë. Mungesà e një kolegu të nìvelìt të làrtë në hìeràrkì nuk është justìfìkìm për të shmàngur përgjegjësìtë. Shpenzìmì ì kohës duke dredhur zìnxhìrìn do t`ju çojë drejt pendesës. Nuk do dìnì çfàrë të thonì kur t`ju kërkohet llogàrì për një detyrë të pàpërfunduàr.

Peshqìt

Më mìrë do të ìshte të bàshkëpunonìt sesà të vàzhdonìt të këmbëngulnì që do t’ì bënì gjëràt sìpàs mënyrës tuàj. Një màrrëdhënìe nuk do të përpàrojë nëse njërì prej jush nuk ndryshon. Jenì justìfìkuàr shumë për të shmàngur përfundìmìn e një detyre me të cìlën jenì lodhur, por duke e bërë këtë gjìthàshtu po zhgënjenì dìkë.

About admin

Check Also

Hena e re do te sjelle fat per keto shenja ! Meri Shehu paralajmeron

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *