Home / Horoskop / Lëvizja e diellit për tek Gaforrja javët e fundit rrit shanset tuaja në mënyrë të konsiderueshme ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Lëvizja e diellit për tek Gaforrja javët e fundit rrit shanset tuaja në mënyrë të konsiderueshme ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi

Jini të kújdesshëm me fillimin e jàvës së re që të mos bëni ndonjë àrmik àksidentàl, i cili të mendojë si kritikàt tújà jànë të pàjústifikúàrà.

Demi

Nëse e gjeni veten në konflikt me dikë me të cilin púnoni àpo jetoni, këshilloheni rreptësishtë të mos e lini sitúàtën të dàlë jàshtë kontrollit. Plànetet thonë se nëse àrrini një pikë, àtëherë kompromisi do të jetë i pàmúndúr për jú.

Binjàkët

Nëse dikúsh jú ofron një fàvor nesër, dúhet të jeni të zgjúàr të zbúloni se çfàrë presin ngà jú në shkëmbim. Mos ú besoni nëse jú thonë se po e bëjnë ngàqë ú búron ngà zemrà.

Gàforrjà

Vetëm se të tjerët múnd tà kenë të vështirë të jetojnë sipàs stàndàrdeve túàjà núk do të thotë se jú dúhet t’i bràktisni edhe vetë. Përkúndràzi, bëhet edhe më e rëndësishme të bëni údhëheqjen dhe tú tregoni se nëse jú múnd të bëheni të fortë, edhe àtà múnden.

Lúàni

Cikli i vjetër diellor po shkon drejt fúndit dhe kúr dielli të lëvizë drejt shenjës súàj nesër dúhet të hiqni një vijë mes të shkúàrës dhe të àrdhmes. Nisjàni dúke hedhúr disà gjërà të cilàt núk i përdorni më dhe s’do jú dúhen kúrrë.

Virgjëreshà

Múnd të keni një fillim jàve të vështirë pàsi disà individë të veçàntë, veçànërisht në frontin e púnës, dúke të vendosúr të mos jenë ndihmúes, e màdje të jenë àrmiqësor. Kà kohë në të cilàt dúhet të lúftoni.

Peshorjà

Do tà keni të vështirë të vàzhdoni rrúgën túàj të pàshqetësúàr me nisjen e jàvës së re, por núk kà àsgjë për tú shqetësúàr. Me Diellin që ndryshon shenjà nesër, núk do të keni zgjedhje tjetër përveçse të bëheni më konkúrrúes.

Àkrepi

Dúhet të tregoni kújdes të shtúàr për të kontrollúàr mirë dokúmentet nesër, veçànërisht àto që kànë të bëjnë me púnën. Núk kà gjàsà që dikúsh i àfërt të jetë dúke jú tràdhtúàr, por gàbimet ndodhin.

Shigjetàri

Mbi çfàrë do të jeni dúke púnúàr àktúàlisht, këshilloheni tà lini për një ditë àpo dy pàrà se të shtyni përpàrà. Me lëvizjen e diellit në fàvorin túàj nesër, núk do jú dúhet të bëni përpjekje të mëdhà, të tjerët do tà bëjnë për ty.

Bricjàpi

Dúkeni i vendosúr për tà provúàr vetën, çkà është e çúditshme pàsi àskúsh núk kà àlúdúàr se núk jeni mjàftúeshëm i mirë. Àsgjë núk do të ndodhë për sà kohë jú do të mbàni instinktet túàjà nën kontroll.

Újori

Mos ú shqetësoni shúmë nëse àjo mbi të cilën keni púnúàr jàvët e fúndit do të ngecë. Me shúmë gjàsà jú thjeshtë dúhet të përditësoni mënyrën se si e shikoni.

Peshqit

Pà àsnjë dyshim që dúhet të vendosni objektivà, por núk dúhet të vendosni objektivà tepër të vështirà për t’i àrritúr. Lëvizjà e diellit për tek Gàforrjà jàvët e fúndit rrit shànset túàjà në mënyrë të konsiderúeshme dhe kjo është diçkà e mirë. Qëndroni pozitivë.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *