Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Merkure 27 Korrik 2022

Horoskopi per diten e Merkure 27 Korrik 2022

Dàshì
Të lìndúr më: 21 Màrs – 19 Prìll
Më mìrë të mos përbàllenì me problemet e zemrës këtë të màrtë, gjìthàshtú kìnì kújdes ngà debàtet. Në púnë núk jenì shúmë të bìndúr. Po sìkúr të gjesh një zgjìdhje për t’ì dhënë fúnd një mosmàrrëveshjeje?

Demì
Të lìndúr më: 20 Prìll – 20 Màj
Dìskútìmet në dàshúrì, jànë të múndshme këtë të màrtë dhe të mërkúrën. Përpìqúnì të mos e bënì veten dhe pse po ndìzenì ngà dëshìràt për debàt. Në púnë, jú dúhet të vepronì. Núk múnd të úlenì dhe të shìkonì. Núk dúhet të kenì frìkë ngà àsgjë dhe mos hàrronì se dìnì gjìthmonë të merrnì përgjegjësì!

Bìnjàkët
Të lìndúr më: 21 Màj – 20 Qershor
Në dàshúrì përpìqúnì të sqàronì gjëràt, qìellì premton për mìrë. Thjesht përpìqúnì të tràjtonì një problem. Në púnë, ndryshìmet po vìjnë múndësìtë jànë në pràg!

Gàforrjà
Të lìndúr më: 21 Qershor – 22 Korrìk
Mìrë gjëràt në dàshúrì. Hënà është në ànën túàj dhe tàshmë po përbàllenì me shúmë ndryshìme në nìvelìn sentìmentàl. Tàkìmet jànë të àvàntàzhúàrà për beqàrët. Në púnë, fàvorìzohen àtà që jànë të àngàzhúàr profesìonàlìsht, me súrprìzà në fúndjàvë!

Lúànì
Të lìndúr më: 23 Korrìk – 22 Gúsht
Yjësìà premton për mìrë. Fàvorìzohen tàkìmet, por nëse kenì dìskútúàr me dìkë përpìqúnì të sqàrohenì. Në púnë, kohà júàj kà àrdhúr. Tànì do të múnd të fìtonì një sfìdë!

Vìrgjëreshà
Të lìndúr më: 23 Gúsht – 22 Shtàtor
Në dàshúrì kà àrdhúr kohà për të folúr, për t’ú sqàrúàr, por pà shúmë polemìkà. Në púnë ndryshìmet po vìjnë dhe fìtoret jànë në horìzont!

Peshorjà
Të lìndúr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Në dàshúrì përpìqúnì të sqàrohenì, por mos ú tregonì shúmë krìtìkë dhe të àshpër. Në púnë, herët à vonë do të fìtonì të gjìthà sàkrìfìcàt do të shpërblehen!

Àkrepì
Të lìndúr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Dìskútìmet me pàrtnerìn jànë në rrúgën për t’ú zgjìdhúr. Në púnë, projekte të rejà jànë në rrúgë e sìpër kreàtìvìtetì núk múngon!

Shìgjetàrì
Të lìndúr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Në dàshúrì përpìqúnì të sqàronì gjërà, derì në gúsht múnd të lìndë një màrrëdhënìe e mìrë dhe beqàrët do të dúhet të ecìn përpàrà. Në púnë, súrprìzà të mìrà. Kà projekte, kà edhe rìsì!

Brìcjàpì
Të lìndúr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Në dàshúrì përpìqúnì të sqàronì dìsà gjërà, veçànërìsht nëse jú është dàshúr të përbàllenì me një krìzë. Në púnë kà ngà àtà që múnd të mendojnë për një trànsfer.

Újorì
Të lìndúr më: 20 Jànàr – 18 Shkúrt
Jenì dúke mendúàr për dìçkà tjetër dhe núk jenì shúmë të fokúsúàr te dàshúrìà. Në púnë dìçkà po jú nervozon, ndoshtà një vonesë dhe një ndryshìm. Múndohúnì të qëndronì të qetë dhe të mos zemërohenì!

Peshqìt
Të lìndúr më: 19 Shkúrt – 20 Màrs
Hënà është në ànën túàj, kështú që múnd të flàsìm plot për dàshúrìnë. Në púnë, dìkúsh më në fúnd do tà màrrë pàràsysh ìdenë túàj. Hàjde, do të bìesh në sy!

About admin

Check Also

Do te kete ndryshime pozitive per keto shenja ! Mwri Shehu paralajmeron

Dashi Komunikoni ndjènjat tuaja hèrët gjatë ditës, sèpsè në mbrëmjè mund të ndihèni shumë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *