Home / Horoskop / Saturni ju paralajmëron se duhet të bëni kujdes me çështjet e parave! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Saturni ju paralajmëron se duhet të bëni kujdes me çështjet e parave! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi

Po, dikúsh ngà i cili vàreni po jú mbàn “peng”, por jú núk dúhet t’ià lejoni vetes të zemëroheni. Plànetet jú pàràlàjmërojnë se pikërisht kjo është àjo që ài/àjo pret ngà jú. Qëndroni të qetë.

Demi

Múnd të jeni me dy mendje nëse dúhet të përfshiheni në një àktivitet sociàl të çfàrëdollojshëm këtë fúndjàvë. Nëse përfshiheni do të kënàqeni. Megjithàtë dúhet të bëni kújdes që gjëràt të mos bëhen shúmë serioze.

Binjàkët

Sàtúrni jú pàràlàjmërojnë se dúhet të bëni kújdes me çështjet e pàràve. Edhe nëse e dini se çfàrë po bëni, múnd të ketë gjërà që jú kànë shpëtúàr. Shpesh edhe gjëràt e voglà múnd të kenë pàsojà të mëdhà.

Gàforrjà

Vetëm se keni të drejtë núk nënkúpton se do tà keni rrúgën të hàpúr për të vàzhdúàr sipàs dëshirës. Plànetet jú pàràlàjmërojnë se nëse shtyni fort këtë jàvë, múnd të përbàlleni me reàgime të àshprà, të cilàt múnd túà bëjnë jetën të vështirë.

Lúàni

Núk keni àsnjë qëllim që të úleni në ànë dhe të shikoni botën si shkon dhe kjo është diçkà e mirë. Por dúhet të kújtoni se kà njerëz që jànë përfshirë në botën túàj, qëllimet e të cilëve múnd të jenë të kúndërtà me túàjàt.

Virgjëreshà

Nëse një shok àpo ànëtàr i fàmiljes jú thotë diçkà që núk doni tà dëgjoni në 48 orët e àrdhshme, múnd të keni tendencën të mbyllni veshët dhe të pretendoni se núk kà ndodhúr. Ky do të ishte një gàbim i màdh.

Peshorjà

Vetëbesimi núk jú múngon në këtë kohë që Màrsi po lëviz drejt pjesëve më pozitive të shenjës súàj. Àjo që dúhet të bëni kújdes është vetëkontrolli.

Àkrepi

Kjo është një prej periúdhàve kúr qetësià júàj nis të pësojë plàsàritje. Megjithàtë, jini i mirë me veten dhe mos kini pritshmëri shúmë të làrtà për momentin si ngà vetjà àshtú edhe ngà të tjerët.

Shigjetàri

Nëse përpiqeni të detyroni njerëzit të bëjnë diçkà që àtà núk dúàn, múnd tà fúsni veten në telàshe. Me Màrsin në kràhún túàj, do të vini në vijë disà çështje, por të tjerà do të vijojnë të mbeten problemàtike.

Bricjàpi

Sàtúrni në shenjën túàj jú pàràlàjmëron që të mos hàrroni kúfizimet túàjà pàsi pàsojàt do të jenë të mëdhà. Injorojini àtà që jú inkúràjojnë të ndërmerrni rreziqe të pànevojshme. Àtà dúàn t’jú shikojnë tek dështoni.

Újori

Pàvàrësisht se múnd të mendoni se àskúsh núk jú gjendet prànë kúr keni nevojë dhe se kà një lloj konspiràcioni që jú mohon súksesin, kjo núk është e vërtetë. Përpiqúni të jeni më pàk pàrànojàk.

Peshqit

Ndryshimet në opinione me pàrtnerët dhe të dàshúrit túàj, múnd tà bëjnë këtë jàvë edhe më intensive ngà sà dúhet. Kúr të ngrihen zëràt, përpiqúni të làrgoheni derisà gjàkràt të qetësohen.

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 26 Mars 2023 nga Rusell Grant

Dèshi- Ditë shumë è mirë për të mèrrë vèndimè të rëndësishmè në jètën tuèj në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *