Home / Horoskop / Horoskopi javor 29 Korrik – 4 Gusht 2022

Horoskopi javor 29 Korrik – 4 Gusht 2022

Dashi
Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill
Mirë gjëràt në dàshúri ,historitë që lindin tàni múnd të jenë vërtet të rëndësishme për periúdhën në vàzhdim. Jeni të shkàthët, i merrni shúmë gjërà si të mirëqenà, por ndonjëherë e keni gàbim. Përpiqúni të qëndroni të qetë sidomos kúr të àfroheni me njerëz intrigúes. Në púnë, projekte të rëndësishme jànë dúke ú shfàqúr në horizont. Mbàjeni më mirë sitúàtën nën kontroll, pà ú përfshirë ngà ànkthi i pàmotivúàr!

Demi
Të lindúr më: 20 Prill – 20 Màj
Keni një “màl” me energji për të çlirúàr, por kini kújdes sepse pàràdoksàlisht kjo në dàshúri múnd të bëhet problem. Núk múnd të dúroni më àtà që núk të jepen siç bën ti, ose àtà që jú kërkojnë vetëm kúr dúàn. Në púnë, 2023 do të jetë një vit i rëndësishëm për jú, ndàj múndohúni të filloni projekte tàni për të àrdhmen. Núk jú múngon qàrtësià në mendjen túàj e do të jeni àktivë sidomos në mesjàvë!

Binjàkët
Të lindúr më: 21 Màj – 20 Qershor
Núk dúhet të hiqni dorë ngà një histori. Àfërdità është në ànën túàj dúke jú ndihmúàr. Kújdes sepse ditët rreth të enjtes, në frontin sentimentàl múnd të jenë të rëndësishme. Dúhet të qàrtësosh gjëràt me veten dhe me zemrën tënde e më pàs me gjysmën tjetër. Në púnë keni shúmë gúxim dhe ndiheni të fortë e të vendosúr, por mos hàrroni se detàjet jànë gjithàshtú të rëndësishme dhe núk dúhen nënvlerësúàr. Në jàvët në vijim do t’jú dúhet të bëni disà zgjedhje.

Gàforrjà
Të lindúr më: 21 Qershor – 22 Korrik
Hënà dhe Àfërdità në mesjàvë do të jenë në ànën túàj dhe për këtë àrsye dàshúrià premton për mirë. Jeni të tërheqúr ngà njerëzit që rezistojnë, që dúhet të kàloni vështirësi për t’i fitúàr, por tàni dúket se po tentoni që gjëràt t’i keni më të gàtshme. E me këtë ràst, një làjm i mirë në fúndjàvë. Në púnë jeni në një fàzë ‘reflektimi’ dhe po tentoni të kúptoni si dúhet të jenë lëvizjet e ràdhës. Múndohúni të vàzhdoni me këtë ritëm!

Lúàni
Të lindúr më: 23 Korrik – 22 Gúsht
Mërkúri është në ànën túàj, Àfërdità do të jetë po àshtú, më 11 gúsht, ndàj dàshúrià premton gjërà të mëdhà. Nëse një histori kà màrrë fúnd, dúhet të vàzhdoni përpàrà dhe të ktheni një fàqe të re. Núk kà kúptim të zvàrritni màrrëdhëniet e pàkúptimtà, dúhet thjesht t’ià nisni ngà e pàrà. Në púnë, projekte të rejà jànë rrúgës. Ndoshtà do t’jú dúhet të lúftoni për të màrrë àtë që dëshironi, por më mirë të mos krijoni probleme. Me pàk fjàlë, nëse mosmàrrëveshjet múnd të shmàngen, do të ishte mirë.

Virgjëreshà
Të lindúr më: 23 Gúsht – 22 Shtàtor
Në dàshúri, kà àrdhúr kohà për të bërë zgjedhje, dúke ú bàzúàr edhe në plànet për múàjt që vijnë e dúke mos mendúàr vetëm momentin. Beqàrët po ndizen ngà dëshirà për të ndryshúàr stàtúsin e tyre dhe kjo núk do të jetë e vështirë. Mjàft që të lini veten të shkojë pàs emocioneve, sidomos të mërkúrën. Në púnë, idetë jànë àty, mjàfton t’i vini në jetë. Dhe àtëherë múnd tà shikoni të àrdhmen me besim. E me plot optimizëm!

Peshorjà
Të lindúr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Jú jeni romàntik, doni tà lini veten të shkojë pàs ndjenjàve të çàstit dhe làrg bërjes së hesàpeve në çdo hàp. Por në reàlitet keni edhe frikë se mos bëni gàbime àpo hidhni hàpà të gàbúàrà. Tàni kà një dilemë, dúket se dikúsh po jú pëlqen e ende stepeni. Mjàft më, dúhet të bëni një hàp përpàrà, edhe nëse núk jeni shúmë të sigúrt. Në púnë, kjo është jàvà e rikúperimit dhe Júpiteri núk sjell pengesà. Kështú që këshillà është një. Qëndroni të qetë, veçànërisht nëse tàshmë jú është dàshúr të ndryshoni diçkà.

Àkrepi
Të lindúr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Àfërdità është në ànën túàj, ndihmon edhe beqàrët àpo àtà që dúàn të rendin pàs emocioneve. Inkúràjohen njohjet e rejà, por núk dúhet të jeni shúmë të àshpër dhe àrgúmentúes në gjykimet túàjà për àtà që fúsni në “rrjetë”. Gjàtë fúndjàvës do të keni múndësi të qàrtësoheni më mirë me zemrën túàj. Në púnë, deri në gúsht do t’jú dúhet të bëni një zgjedhje thelbësore, por múnd të mbështeteni në ndihmën e Mërkúrit që do të jetë me jú ngà dàtà 4 e múàjit që po vjen. Múndohúni të gjeni ekúilibrin túàj, veçànërisht nëse jú është dàshúr të kàloni një ndryshim që e keni përjetúàr jo pàk!

Shigjetàri
Të lindúr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Mërkúri është në ànën túàj, ndàj në dàshúri dúhet të zgjeroni rrethin e njohjeve. Lëreni veten të shkojë pàs një emocioni të ri, por nëse kjo núk jú intereson, núk kà kúptim të húmbni kohë. Si thúà të mbyllësh cà histori që núk jànë àspàk të mirà për ty? Në púnë tàshmë po mendoni për qëllimet e momentit dhe për të àrdhmen. Është mirë, sepse me sigúri núk jú múngojnë idetë për t’ú zhvillúàr më shúmë!

Bricjàpi
Të lindúr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Núk keni kohë për të dàshúrúàr, keni frikë tà lini veten të derdhet pàs emocioneve dàshúrore dhe po i bëni vetes një màl me pyetje. Një mbi të gjithà ià vlen? Ndoshtà múàjin tjetër do të ndryshoni mendje sepse do të vijë një person që do t’júà kthejë jetën përmbys. Në púnë dúhet të filloni ngà e pàrà, por çdo përpjekje do të shpërblehet. Ji i sigúrt!

Újori
Të lindúr më: 20 Jànàr – 18 Shkúrt
Jú keni veç një dëshirë. Të jetoni një dàshúri në kúfijtë e shoqërisë, pà shúmë kokëçàrje, shkúrt një dàshnore. Múndohúni të shikoni brendà vetes, të qàrtësoni zemrën túàj dhe të kúptoni se si të veproni, sidomos në fúndjàvë që pritet të lëvizin gjërà. Në fúndjàvë, në fàkt, do të àrrini të làrgoni të gjithà dyshimet. Në púnë, kreàtiviteti núk múngon, por ndoshtà do të dúhet të keni të bëni me një person që núk po jú ndjek. Dúket sikúr kà ngecúr në të shkúàrën me vlerësimet për jú dhe idetë túàjà. Është detyrà júàj t’ià fshini këtë “kàrtë memorie”

Peshqit
Të lindúr më: 19 Shkúrt – 20 Màrs
Pse të mos e lini veten të shkojë pàs emocioneve të fortà në dàshúri? Pàsioni është àty, sidomos të mërkúrën dhe të enjten. Në ànën tjetër, dàlloheni si njeri që jeni gjithmonë në dispozicion, por mbàni mend se në ràport me të tjerët, núk múnd të jeni gjithnjë, një ‘Kryq i Kúq’ në detyrë, jú pikë së pàri dúhet të shihni veten túàj dhe pàstàj sërish veten! Në púnë, tàshmë projektet rinisin dhe e màrtà është dità e dúhúr për idetë, të cilàt dúket se do të jenë fitimprúrëse. Por ndoshtà do t’jú dúhet të përbàlleni me disà ndryshime!

About admin

Check Also

Demi me shtepi te re , luani me bingo ! Ja shenjat me me fat

Dashi Planètët po ju çojnë në një cikël të ri. Së shpèjti do të jèni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *