Home / Horoskop / Do kaloni momente të bukura, do ndiheni të pavarur dhe do shpreheni lirshëm për ato që mendoni.Meri Gjini paaralajmeron keto shenja

Do kaloni momente të bukura, do ndiheni të pavarur dhe do shpreheni lirshëm për ato që mendoni.Meri Gjini paaralajmeron keto shenja

Dàshi
Të lindur më: 21 Màrs – 19 Prill
Màrsi do jètè plànèti që do ju udhëhèqë gjàtë kësàj ditè dhè do uà bëjë më të lèhtë rrugën për të àrritur màjàt më të làrtà. Thuàjsè në çdo fushè kèni për të pàsur suksès.

Dèmi
Të lindur më: 20 Prill – 20 Màj
Dukè u trèguàr të përulur dhè të qètë kèni për të àrritur fitorè më të mëdhà gjàtë kësàj ditè. Nësè jèni në një lidhjè do è lini çdo gjë në dorë të pàrtnèrit dhè ài do è pëlqèjë këtë fàkt.

Binjàkët
Të lindur më: 21 Màj – 20 Qèrshor
Kjo ditë do jètë pozitivè për ju dhè do ndihèni të përmbushur. Nësè kèni një lidhjè do bàshkëpunoni në çdo momènt, do shkëmbèni çdo idè mè pàrtnèrin dhè do rèàlizoni disà ngà qëllimèt tuàjà.

Gàforrjà
Të lindur më: 21 Qèrshor – 22 Korrik
Të hënë do jèni më bindës dhè më të vëmèndshëm. Rrèzèt è dièllit do fillojnë të futèn pàskà në jètën tuàj. Nësè jèni në një lidhjè do àdhuroni të rrëzoni disà kodè dhè zàkonè të pàrtnèrit, por do gjèni mënyrën è duhur për tà bërë këtë.

Luàni
Të lindur më: 23 Korrik – 22 Gusht
Të hënën do jèni më të ndërgjègjshëm për gàbimèt që kèni bërë dhè do bëni gjithçkà që t’i ndrèqni àto sà më pàrè. Nësè jèni në një lidhjè yjèt do ju sigurojnë të jètoni në një klimë më të ngrohtë sè kohët è fundit.

Virgjërèshà
Të lindur më: 23 Gusht – 22 Shtàtor
Gjàtë kësàj ditè do jèni shumë të dhënë pàs gjëràvè të ràfinuàrà dhè do àdhuroni bukurinë, èlègàncën dhè kulturën è gjèrë. Nësè jèni në një lidhjè do kërkoni të shkoni nëpër vèndè historikë dhè do pëlqèni që pàrtnèri tà bëjë çdo gjë mè èlègàncë

Pèshorjà
Të lindur më: 23 Shtàtor – 22 Tètor
Të hënën nuk do jèni shumë objèktivë kur t’iu dukèt të bëni zgjèdhjè dhè mundèt të gàboni. Në disà momèntè do duhèt tà lini vètèn më të lirë dhè të jètoni momèntin.

Àkrèpi
Të lindur më: 23 Tètor – 21 Nëntor
Gjàtë kësàj ditè do ju rikthèhèt buzëqèshjà sèpsè do jènè finàncàt àto që do kènë përmirësimè të mëdhà. Nësè kèni një lidhjè do i kèni shumë të qàrtà mèndimèt dhè do dini si tà mbàni pàrtnèrin përhèrë pàs vètès.

Shigjètàri
Të lindur më: 22 Nëntor – 21 Dhjètor
Uràni do ju bëjë më të àrsyèshëm gjàtë kësàj ditè dhè do rèflèktoni gjèrë è gjàtë pàrà sè të vèproni. Në tërësi nuk do kètë të pàpriturà të pàkëndshmè.

Bricjàpi
Të lindur më: 22 Dhjètor – 19 Jànàr
Fàlè plànètëvè të hënën do kàloni një ditë shumë të bukur dhè do mèrrni po àq sà do jèpni. Nësè jèni në një lidhjè do bëni gjithçkà për pàrtnèrin pà è ditur sè èdhè ài po mèndon gjërà gjigàndè për ju.

Ujori
Të lindur më: 20 Jànàr – 18 Shkurt
Idèjà për të ndryshuàr drèjtim të hënën do bëhèt èdhè më è fortë. Màrsi do ju bëjë të rèflèktoni më gjàtë pàrà sè të hidhni hàpà. Nësè jèni në një lidhjè mbylljà në vètvètè për disà momèntè për tè rèflèktuàr për hàpàt që do hidhni do ju bëjë shumë mirë.

Pèshqit
Të lindur më: 19 Shkurt – 20 Màrs
Vènusi do vàzhdojè të kujdèsèt èndè për ju gjàtë kësàj ditè. Do kàloni momèntè të bukurà, do ndihèni të pàvàrur dhè do shprèhèni lirshëm për àto që mèndoni.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *