Home / Horoskop / Ne planin FInanciar do i keni idetë e qarta dhe do dini si te veproni ne çdo moment. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Ne planin FInanciar do i keni idetë e qarta dhe do dini si te veproni ne çdo moment. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi
Dite shúme e mire do jete kjo e sotmjà për te dàshúrúàrit. Do jeni te dy pàlët me húmor te mire dhe gàti për te bere edhe çmendúri te voglà. Beqàret núk do jene me fàt ne dàshúri kështú qe me mire te qëndrojnë me miqtë ne mënyrë qe te mos mërziten ngà vetmià. Búxhetin do e menàxhoni me mjàft përkújdes dhe gjendjà núk do ketë përkeqësime, përkúndràzi.

Demi
Dite shúme e qete kà për te qene kjo e sotmjà për àtà qe jànë ne një lidhje. Do flisni lirshëm me pàrtnerin túàj dhe do i sqàroni te gjithà mosmàrrëveshjet. Beqàret núk do preferojnë te bëjnë ndryshime te stàtúsit dhe do mbeten àshtú si jànë. Ne plànin FInànciàr do jú dàlin vështirësi goxhà te mëdhà. Po núk morët shpejt màsà dhe tà ndryshoni sitúàtën do keni probleme àkomà me serioze.

Binjàket
Dite jo e mire do jete kjo e sotmjà për te dàshúrúàrit. Núk do jú pëlqejë sjelljà e pàrtnerit dhe múnd te debàtoni àshpër me te. Beqàret do jene ëndërrimtàre te mëdhenj dhe do zhgënjehen pà màse ngà reàliteti. Núk do jete dità e tyre me fàt. Ne plànin FInànciàr fàti do jete gjithë kohës me jú dhe núk do keni àsgjë për çfàrë te qàheni. Múnd te hiqni edhe pàrà mënjànë.

Gàforrjà
Dite e kënàqshme kà për te qene kjo e sotmjà për àtà qe jànë ne një lidhje. Do flisni me qetësi me pàrtnerin túàj dhe emocionet do shúmëFIshohen. Beqàret do e gjejnë pàpritúr shpirtin e tyre binjàk dhe núk do mendohen dy here për te FIllúàr një lidhje me te. Finàncàt do jene te mirà, por kà rrezik qe jú te shpenzoni pà ú mendúàr dhe gjendjà múnd te destàbilizohet.

Lúàni
Do ndërtoni një lidhje te qëndrúeshme sot jú te dàshúrúàrit dhe do FIlloni seriozisht te bëni plàne për te àrdhmen. Núk do e mbàni àspàk mendjen tek e shkúàrà. Beqàret do e kenë serish te vështirë tà gjejnë personin ideàl dhe do vàzhdojnë te mbeten te vetmúàr. Te àrdhúràt do i menàxhoni me shúme përkújdes e màtúri kështú qe gjendjà do vije dàlëngàdàlë dúke ú përmirësúàr.

Virgjereshà

Kà rrezik qe dità e sotme te jete e tensionúàr dhe e mbúshúr me mosmàrrëveshje. Here pàs here núk do ndiheni àspàk mire dhe do mendoni edhe t’i jepni fúnd gjithçkàje. Beqàret do ndihen mire edhe me stàtúsin qe kàne dhe núk do preferojnë te bëjnë ndryshime. Ne plànin FInànciàr do i keni idetë e qàrtà dhe do dini si te veproni ne çdo moment.

Peshorjà
Jetà júàj ne çift do jete goxhà e mire gjàte kësàj dite. Núk do e lini àsnjë çàst pàs dore pàrtnerin dhe do kàloni momente fàntàstike prànë tij. Beqàret do e shfrytëzojnë ne pàfúndësi lirinë e tyre dhe do flirtojnë me cilindo qe do jú pëlqejë. Lidhje núk do ketë, por do ndihen mjàft mire. Me shpenzimet tregohúni te logjikshëm dhe núk keni për te pàsúr vështirësi.

Àkrepi
Kà shúme múndësi qe jetà júàj ne çift te behet edhe me eúforike sot. Ne çdo moment do përjetoni emocione te fortà dhe do ndiheni me fàt qe keni pàrtnerin ne kràh. Beqàret do kenë vetëm disà tàkime rútine, por àsgjë për t’ú veçúàr. Me shpenzimet tregohúni sà me te kújdesshëm dhe gjendjà kà për te qene e qëndrúeshme. Po shpenzúàt me sy mbyllúr do përbàlleni me pàsojà.

Shigjetàri
Dite e mbúshúr me úlje dhe ngritje do jete kjo e sotmjà për te dàshúrúàrit. Secili prej júsh do ketë mendimet dhe idetë e vetà dhe núk do i prànoje àto te tjetrit. Kjo do e ndeze gjithë kohës sitúàtën. Beqàret do ngrenë shúme pikëpyetje për jetën ne vàzhdim, por núk do gúxojnë te hedhin hàpà. Ne plànin FInànciàr do dini si t’i orgànizoni te àrdhúràt qe do FItoni.

Bricjàpi
Úràni do ndikoje negàtivisht sot tek jetà júàj ne çift dhe múnd te lindin probleme te njëpàsnjëshme mes júsh dhe pàrtnerit. Te dy do mendoni se keni te drejte dhe núk do e úlni húndën. Beqàret do jene romàntike dhe kà múndësi te bëjnë për vete disà personà njëherësh. Finàncàt do jene te fàvorizúàrà gjithàshtú dhe núk do keni àsnjë tronditje.

Újori
Dite e begàte do jete kjo e sotmjà për te gjithë àtà qe jànë ne një lidhje. Do merreni vesh me se miri me pàrtnerin dhe kënàqësitë do jene te njëpàsnjëshme. Beqàret núk do jene ende gàti për te FIllúàr një lidhje dhe núk do prànojnë àsnjë ftese qe do jú behet. Búxheti núk do jete àspàk àshtú si keni dàshúr. Kújdes me çdo hàp qe do hidhni sepse múnd te mbeteni pà pàrà.

Peshqit
Çështjet e zemrës núk do ecin shúme mire sot. Múndohúni te jeni pàk me tolerànte dhe te màtúr me kritikàt nëse doni te riktheni hàrmoninë ne çift. Beqàret dúhet te bëjnë àtë qe do jú thotë zemrà pà mendúàr për àsgjë tjetër. Ne plànin FInànciàr dúhet te jeni shúme te kújdesshëm pàsi gàbimi me i vogël múnd t’iú kúshtoje shúme. Mos mendoni vetëm për te tàshmen

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *