Home / Horoskop / Yjet do dhurojnë momente intensive në dashuri për çiftet e lumtura dhe aventura për më të rinjtë dhe beqarët. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Yjet do dhurojnë momente intensive në dashuri për çiftet e lumtura dhe aventura për më të rinjtë dhe beqarët. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi
Dikúsh do t’jú jàpë múndësinë për të jetúàr një përvojë interesànte: të mos e prànoni núk do të mëkàt! Mbrëmjà premton të jetë perfekte për àtà që jetojnë një histori të lúmtúr dàshúrie; edhe beqàrët do kenë më shúmë se një àrsye për të qenë të lúmtúr.

Demi
Tërhiqni rremàt në vàrkë dhe bëni një bilànc përpàrà se të shikoni përpàrà për të àrdhmen. Pàrà së gjithàsh, dúhet të zgjidhni çështjet emocionàle që jànë ende pezúll! Nëse núk jeni të kënàqúr me të àrdhúràt túàjà, përveshni mëngët dhe kërkoni një àlternàtivë.

Binjàkët
Një tàkim i këndshëm do t’jú bëjë të ëndërroni me sy hàpúr: do të túndoheni të prishni gjithçkà tjetër. Në shtëpi do të merrni pëlqimin që keni shpresúàr àq shúmë dhe fàmiljà júàj do të mbështesë projektet túàjà. Një gënjeshtër e vogël, për një qëllim të mirë, me sigúri do t’jú lejohet!

Gàforrjà
Núk është ende kohà t’i zbúloni ndjenjàt túàjà të vërtetà një personi të sàpo njohúr, më mirë të ecni për pàk në rrúgën e miqësisë! Në fàmilje do jeni pàksà shúmë kontrovers për shkàk të Màrsit që do jú shqetësojë.

Lúàni
Plànifikoni me pàrtnerin ose miqtë túàj të besúàr, diçkà që jú kënàq dhe núk dëshironi të hiqni dorë për àsnjë àrsye. Pritet një sensúàlitet mjàft i kënàqshëm për àtà që kànë nisúr së fúndmi një dàshúri dhe në përgjithësi për àtà që bëjnë një jetë të mirë në çift.

Virgjëreshà
Me Hënën në shenjë, qielli do të ndriçohet me àspekte të fàvorshme që do t’jú jàpin energji, një dozë të mirë grinte dhe kënàqësi për të jetúàr me pàsion eksperiencà të rejà. Çdo iniciàtivë do të jetë e mirëpritúr dhe do të ndiheni në hàrmoni me të dàshúrin túàj.

Peshorjà
Sot do të keni ndjenjën e veçàntë të húmbjes së kohës dhe energjisë pà pàrë një rezúltàt të menjëhershëm dhe të màtshëm. Shtyjeni një vendim disi të sikletshëm që instinktet túàjà do t’jú ftonin të mos e merrnit kúrrë.

Àkrepi
Përqendroni energjitë túàjà në qëllimet që jànë më úrgjente për jú, pà frikë: dità është e gjithà në fàvorin túàj dhe múnd të àrrini àtë që propozoni! Yjet do dhúrojnë momente intensive në dàshúri për çiftet e lúmtúrà dhe àventúrà për më të rinjtë dhe beqàrët.

Shigjetàri
Edhe nëse Hënà jú bën kontràst, jú pret një ditë e gjàllë, sigúrisht jo monotone. Àngàzhimet e rejà múnd t’jú befàsojnë dhe t’jú bëjnë nervoz: kújdes ngà teprimet e intoleràncës dhe reàgimet túàjà!

Bricjàpi
Në màrrëdhëniet personàle, hiqni dorë me çdo kúsht ngà pretendimi i fúqisë súàj: kújdesi dhe bàshkëpúnimi do të jàpin rezúltàte të pàpritúrà dhe të kënàqshme. Në màrrëdhëniet në çift, kúshtojini vëmendje klimës kontroverse dhe àgresive.

Újori
Do të jetoni në një lúhàtje emocionesh, të cilàt jú vetë do tà keni të vështirë t’i ndiqni fillin. Hàrrojeni përpjekjen për t’i dominúàr, do të ishte húmbje kohe dhe përpjekjesh! Në çdo ràst, do tà gjeni veten në kràhët e pàsionúàr të një personi që jú kà àdhúrúàr prej disà kohësh.

Peshqit
Perdjà do të ngrihet mbi një sërë këndvështrimesh të rejà dhe interesànte që do të ndikojnë në shúmë àspekte të përditshmërisë súàj. Dàshúrià do të shkojë mirë, edhe pse do dúhet të sqàroni shúmë gjërà me pàrtnerin túàj disà të dyshimtà.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *