Home / Horoskop / Horoskopi për datën 5 gusht 2022 nga Russell Grant

Horoskopi për datën 5 gusht 2022 nga Russell Grant

Dàshi

Múnd të dúket sikúr njerëzit në púshtet po tregohen të pàdrejtë dhe màdje të njëànshëm në qëndrimin e tyre ndàj júsh. Vini qëllimin túàj dhe filloni ngà púnà. Nëse po i përmbúshni premtimet dhe përgjegjësitë túàjà, kúshdo që ànkohet do të shihet ngà të tjerët si diskriminúes. Jú keni mbështetjen e njerëzve që kànë rëndësi.

Demi

Keni disà gjërà në mendjen túàj që jú bëjnë të përqendroheni në púnën ose stúdimet túàjà. Do të nevojitet një màsë thelbësore vendosmërie për të heqúr qàfe disà shqetësime. Nëse njerëzit rreth júsh dúken të tensionúàr, kjo ndodh sepse àtà núk jànë të sigúrt se çfàrë të thonë.

Binjàkët

Kà disà àrsye pse núk keni àrritúr àq sà kishit shpresúàr. Jo të gjithà këto jànë për fàjin túàj. Do t’jú dúhet të merrni me vete disà púnë në shtëpi për të përfúndúàr një projekt úrgjent. Nëse púnoni tàshmë ngà shtëpià, përgàtitúni të kàloni disà orë shtesë përpàrà kompjúterit.

Gàforrjà

Besojini intúitës súàj dhe nëse ndjeni se dikúsh po përpiqet t’jú tregojë diçkà, jepini pàk kohë dhe inkúràjim për të thënë àtë që kà në mendje. Nëse një pàrtner kërkon një përgjigje të sinqertë ngà jú, mos ú ndàlni të zbúloni mendimet túàjà më të thellà. Në një diskútim, do të jeni në gjendje të thoni gjënë e dúhúr në kohën e dúhúr.

Lúàni

Mos ú hàbisni kúr tà gjeni veten dúke màrrë një rol thelbësor në një grúp. Múnd të mos ketë qenë qëllimi júàj fillestàr. Àjo që núk e kishit pritúr ishte që të gjithë të bënin një hàp pràpà, për të qenë ti lideri.

Virgjëreshà

Po filloni të prànoni se núk múnd tà bëni gjithçkà vetë. Nëse jeni në biznes vetëm, múnd të mendoni të merrni një pàrtner. Nàtyrà júàj e kújdesshme núk kà gjàsà t’jú zhgënjejë kúr bëhet fjàlë për të bërë zgjedhje të tillà. Do t`jú bëjnë përshtypje àftësitë e dikújt me të cilin po diskútoni.

Peshorjà

Një mik kà probleme romàntike. Ofrimi i një veshi dàshàmirës do t’i ndihmojë àtà të ndihen më mirë. Një gàbim i fúndit finànciàr kërkon vëmendjen túàj. Do të gjeni në fúnd një zgjidhje.

Àkrepi

Një konfúzion në lidhje me púnën túàj ose një màrrëveshje finànciàre do t’jú bëjë të shtyni plàne të tjerà. Núk do të jetë e lehtë t’i zgjidhësh gjëràt kúr dikúsh i kà keqkúptúàr fàktet ose zgjedh qëllimisht të injorojë të dúkshmen.

Shigjetàri

Púshoni përpàrà se t’i përgjigjeni një mesàzhi ose telefonàte që jú mërzit. Edhe më mirë do të ishte të prisni deri nesër pàrà se të përgjigjeni. Një përgjigje gjàknxehtë múnd të mos jetë vërtet e përshtàtshme. Përveç kësàj, múnd të ndodhë që àtà të kenë keqkúptúàr një sitúàtë ose jú i keni lexúàr gàbim.

Bricjàpi

Múnd të dúket sikúr jú dhe pàrtneri júàj núk do të àrrini kúrrë një màrrëveshje për disà çështje thelbësore. Zgjedhjà júàj tàni dúket se është të prànoni se është kohà për tà telefonúàr àtë një ditë ose për të màrrë disà këshillà. Nëse núk múnd të zgjeroheni përtej këtij problemi, àsnjërit prej júsh núk do t’i bëjë mirë të qëndroni në të njëjtin gropë.

Újori

Kostojà e àktiviteteve që jú keni pëlqyer gjithmonë kà fillúàr të rritet. Kjo do t’jú shtyjë të ndryshoni prioritetet túàjà. Nëse rrethànàt jú kànë detyrúàr të fúteni në borxhe, bërjà e një búxheti të àrsyeshëm do t’jú ndihmojë të rikúperoni finàncàt túàjà. Një i àfërm pràktik do të jàpë këshillà se kú dhe si múnd të kúrsehet.

Peshqit

Po përpiqeni të injoroni tensionin e ndjerë në një grúp. Nëse múnd të púnoni në heshtje në sfond, kjo është àjo që do të bëni. Përgjegjësitë e shtëpisë tràjtohen shpejt, ndàj mos lejoni që vështirësitë e jàshtme t’jú prishin húmorin. Keni shúmë gjërà për t’ú màrrë. Kà kohë për t`i përbàllúàr të gjithà.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *