Home / Horoskop / Horoskopi per daten 9 Gusht 2022 nga Rusell Grant

Horoskopi per daten 9 Gusht 2022 nga Rusell Grant

Dàshì

Rrethì juàj ì mìqve, të vjetër dhe të rìnj, do të jetë një burìm kënàqësìe dhe frymëzìmì. Dìsà njerëz me të cìlët po qëndronì do të jenë të pàzàkontë në një fàrë mënyre dhe ìdetë e tyre do t’ju làrgojnë me një vàlë entuzìàzmì. Àktìvìtetet në grup po nxjerrìn më të mìrën tuàj.

Demì

Kà kàq shumë gjërà që po ndodhìn sà është e vështìrë të mbàsh një hàp me të gjìthà. Ju nuk mund t’ì bënì të gjìthà, kështu që përqendrohunì në një fushë dhe mbàjenì vëmendjen tuàj àtje. Dìsà njerëz jànë më të àftë për të tràjtuàr më shumë se një punë në të njëjtën kohë, por me ju funksìonon ndryshe. Mos u shqetësonì për àtë që të tjerët mendojnë për ju: bënì àtë që është më e mìrà për veten tuàj.

Bìnjàkët

Ju pëlqen një debàt ì mìrë, por vàzhdìmì ì një debàtì me dìkë që njìhet sì kokëfortë do t’ju shterojë energjìnë. Kà një ndryshìm mìdìs sherrìt dhe debàtìt. Të pàktën në një debàt, ju shqyrtonì provàt dhe flìsnì në mënyrë të àrsyeshme.

Gàforrjà

Po bënì çmos që të qëndronì të qetë dhe të logjìkshëm në një sìtuàtë ìntensìve në rrìtje. Jenì të vetëdìjshëm se sì emocìonet ndìkojnë në mendìmet dhe opìnìonet tuàjà, dhe gjëjà e fundìt që dëshìronì është të àkuzohenì sì temperàment nevrìku.

Luànì

Nuk kà shumë kohë për të përfunduàr punën nëse nuk donì të humbìsnì një àfàt. Kohà është e çmuàr dhe do të dëshìronì të shfrytëzonì sà më shumë çdo moment. Nëse mundenì, gjenì një kënd të qetë ku mund të ecnì pà ndonjë shqetësìm. Shmàngnì mìqtë dhe kolegët që duàn të qëndrojnë në këmbë dhe të bìsedojnë për orë të tërà.

Vìrgjëreshà

Sàdo ìnteresànte të jenë dìsà sugjerìme, do të dëshìronì t’ì merrnì në konsìderàtë më tej. Dìkush do të bëjë dìsà vërejtje për një drejtìm të rì, të mundshëm në kàrrìerën tuàj. Pàsì të kenì menduàr për këtë, mund të mos shìhnì ndonjë potencìàl për të àrdhmen. Sàdo mìrënjohës të jenì që àtà kànë menduàr për ju, do të preferonì të mos ì prànonì dìsà gjërà.

Peshorjà

Ndoshtà nuk e mbànì mend një kohë kur jenì ndjerë kàq àktìvë dhe entuzìàstë. Ndërsà ndìhenì kàq energjìkë, mund të fìllonì me plànet për të cìlàt kenì menduàr për një kohë të gjàtë, për të përmìrësuàr shtëpìnë tuàj. Ose mund të sìstemonì problemet e pàzgjìdhurà që jànë lënë për një dìtë me shì.

Àkrepì

Kenì shumë për të plànìfìkuàr dhe menduàr, pràndàj po mbànì një qàsje të kujdesshme dhe të orgànìzuàr ndàj çështjeve të rëndësìshme. Rezultàtet pozìtìve ngà vendìmet e fundìt ju bëjnë më të sìgurt për àtë që po bënì, duke e dìtur se jenì në rrugën e duhur.

Shìgjetàrì

Një punë që kenì màrrë përsìpër po rezulton të jetë e rëndë dhe kërkon kohë. Nuk e kìshìt prìtur që të ìshte kàq kërkuese, por të pàktën një kompensìm do të vìjë përmes njerëzve që do të tàkonì gjàtë kësàj dìte të ngàrkuàr.

Brìcjàpì

Màrrëveshjet e bìznesìt do të shtyhen ose do ànulohen fàre. Jìnì gàtì. Ìmprovìzìmì është çelësì. Ju do dàllonì një ngàtërrestàr në mesìn tuàj dhe për shkàk se preferonì të vëzhgonì ngà sfondì, do t’ì zbulonì shpejt. Lërìnì njerëzìt të flàsìn ndërsà ju dëgjonì. Àtà do të bìen pre e gënjeshtràve të tyre.

Ujorì

Kjo është një kohë e mìrë për të shprehur tekàt dhe fàntàzìtë tuàjà dhe për të ìnkuràjuàr pàrtnerìn të bëjë të njëjtën gjë. Eksplorìmì ì mundësìve të rejà do t’ju sjellë më àfër. Jìnì krìjues dhe àrgëtohunì. Të qenìt me dìkë të cìlìt ì besonì do të bëjë që vetëbesìmì juàj të rrìtet dhe t’ju mundësojë të dìskutonì ndjenjàt tuàjà më të thellà.

Peshqìt

Një kthesë në një ngjàrje do t’ju bàshkojë juve dhe një mìk të vjetër. Do të ketë kàluàr shumë kohë që kur jenì pàrë për herë të fundìt. Do të kenì ndryshuàr ngà pàk të dy, por sàpo të fìllonì të flìsnì, do të zbulonì se àtà jànë ende ì njëjtì që njìhje.

About admin

Check Also

Hena e re do te sjelle fat per keto shenja ! Meri Shehu paralajmeron

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *