Home / Horoskop / Puna do ju ece me mire sesa pritej ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Puna do ju ece me mire sesa pritej ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì
Të lìndùr më: 21 Màrs – 19 Prìll
Kjo e shtùnë është një dìtë që fìllon pàtjetër me këmbë të mbàrë, shìjonì të gjìthà dìtët. Pùnà do të përmìrësohet, por dùke nìsùr ngà jàvà e àrdhshme.

Demì
Të lìndùr më: 20 Prìll – 20 Màj
Kà pàk tensìon në àjër rrotùll jùsh, përpìqùnì tà ùlnì àtë. Në pùnë gjëràt dùket të shkojnë mìrë, kolegët jù vlerësojnë dhe jù respektojnë, jù jenì një ùdhërrëfyes për tà.

Bìnjàkët
Të lìndùr më: 21 Màj – 20 Qershor
Ndjenjàt jànë pàksà të tùrbùlltà në këtë perìùdhë, jù tàkon jùve të jenì më të kthjellët. Stresì ì àkùmùlùàr do të ndìhet dùke fìllùàr ngà jàvà e àrdhshme.

Gàforrjà
Të lìndùr më: 21 Qershor – 22 Korrìk
Një tjetër dìtë me hùmor të mìrë, e prà, sì do tà bënì të lùmtùr pàrtnerìn/en tùàj? Pùnà vàzhdon në mënyrë lìneàre, pà pengesà të veçàntà.

Lùànì
Të lìndùr më: 23 Korrìk – 22 Gùsht
Yjet nùk jù bùzëqeshìn plotësìsht, jù mbështetenì tek ìnstìnktì. Pùnonì më pàk dhe kùshtojìnì më shùmë vëmendje dìetës sùàj të ùshqìmìt të përdìtshëm.

Vìrgjëreshà
Të lìndùr më: 23 Gùsht – 22 Shtàtor
Dàshùrìà nùk është ende në horìzont, por fàktì është se mùnd të kenì tàkìme të veçàntà. Pàk nervozìzëm në zyrë dùke nìsùr ngà kjo jàvë e re.

Peshorjà
Të lìndùr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Sì të bënì nëse mìqësìà ngàtërrohet me dàshùrìnë? Merrìnì të dyjà në konsìderàtë, por në fùnd, vetëm një mùnd të jetë zgjedhjà jùàj. Pùnà do të bëhet ìnteresànte, por jo tànì, në fùnd të mùàjìt.

Àkrepì
Të lìndùr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Ndoshtà pàsdìten e kësàj të shtùnë do të ketë tensìon, por do të jetë ì përkohshëm. Mùndësì kàrrìere për pùnonjësìt, gjàtë fìllìmìt të kësàj vere që kà nìsùr.

Shìgjetàrì
Të lìndùr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Emocìonet jù dùken shùmë kot, jenì të plogësht, ndoshtà kjo vjen sepse nùk kenì njerëzìt e dùhùr përreth. Për të vetëpùnësùàrìt, një làjm ì mìrë në horìzont.

Brìcjàpì
Të lìndùr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Pàrtnerì jùàj kërkon më shùmë, ndoshtà dùhet të rìshìkonì màrrëdhënìen tùàj. Jàvà e àrdhshme do të jetë e ngàrkùàr në pùnë, pùshonì sà të mùndnì këtë fìllìmjàvë.

Ùjorì
Të lìndùr më: 20 Jànàr – 18 Shkùrt
Ndjenjàt dhe emocìonet negàtìve dùhen tràjtùàr vetëm me dàshùrì dhe poezì. Një nìsje ngà e pàrà jù pret në pùnë në jàvët në vìjìm.

Peshqìt
Të lìndùr më: 19 Shkùrt – 20 Màrs
Kenì ende një pyetje që jù mùndon, por jù kenì dùrìm dhe dìnì sì të prìsnì. Pùnà po ecën më mìrë se sà prìtej.

About admin

Check Also

Do ju dalin disa mundesi te arta nga jashte shtetit ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Ka mundësi të jèni të vètë-motivuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *