Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Premte 26 Gusht 2022

Horoskopi per diten e Premte 26 Gusht 2022

Dàshi
Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill
Në sferën e ndjenjàve jeni dúke ú përbàllúr me një periúdhë disi të vështirë, përpiqúni të shmàngni fërkimet dúke ú distàncúàr. Edhe në púnë, kini kújdes ngà debàtet, edhe nëse àto do të jenë të pàrëndësishme!

Demi
Të lindúr më: 20 Prill – 20 Màj
Kà një klimë konfúzioni në sferën sentimentàle, dúke àrritúr deri àty sà disà do të detyrohen të shtyjnë dhe màrtesën. Në púnë yjet jànë premtúese, zgjedhje të përshtàtshme dúhen bërë dúke fillúàr ngà 29 gúshti!

Binjàkët
Të lindúr më: 21 Màj – 20 Qershor
Në sferën e dàshúrisë tàni jeni më pàk të shqetësúàr, por shúmëçkà vàret ngà jú dhe ngà àjo që jú doni. Në púnë keni shúmë ide dhe të gjithà tàni po vlerësohen. Fàzà e rikúperimit sàpo kà fillúàr!

Gàforrjà
Të lindúr më: 21 Qershor – 22 Korrik
Në dàshúri, kini kújdes ngà màrrëdhëniet pàràlele dhe dështimet. Në púnë, ditë të mirà për të nisúr një projekt. Megjithàtë, përpiqúni të keni më shúmë gàrànci!

Lúàni
Të lindúr më: 23 Korrik – 22 Gúsht
Në dàshúri dúhet të merrni gúxim dhe tà lini veten të hidhet në tàkime të rejà. Në púnë, ofertà dhe múndësi të rëndësishme për t’ú kàpúr!

Virgjëreshà
Të lindúr më: 23 Gúsht – 22 Shtàtor
Në dàshúri më në fúnd i keni bërë të qàrtà gjëràt, por përpiqúni të qëndroni të qetë dhe të mos fàjësoni àtà që jú rrethojnë. Në púnë, një përgjigje do të vijë deri në fúnd të múàjit!

Peshorjà
Të lindúr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Në dàshúri, mëngjesi i kësàj të enjte fillon i qetë, pàsditjà shërben për rikúperim, por kini kújdes ngà diskútimet. Në púnë jú është dàshúr të përbàlleni me shúmë ndryshime, por disà gjërà sigúrisht që núk vàren ngà jú.

Àkrepi
Të lindúr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Mjàft më me të shkúàrën, dúhet të ecni përpàrà në dàshúri. Në púnë núk múngojnë zgjidhjet.Në këtë mënyrë do të àrrini të zgjidhni një problem!

Shigjetàri
Të lindúr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Hënà dhe Venúsi jànë në ànën túàj, tàkime për njohje të rejà jànë të volitshme. Në púnë jeni optimistë dhe keni energji për të përçúàr dhe kështú do të àrrini të bini në sy!

Bricjàpi
Të lindúr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Hënà núk është kúndër, në dàshúri fillon fàzà e rikúperimit. Në púnë, pàsdite e mirë edhe nëse ende núk e keni màrrë veten plotësisht ngà një periúdhë e vështirë!

Újori
Të lindúr më: 20 Jànàr – 18 Shkúrt
Në dàshúri përpiqúni të qëndroni të qetë, kini dúrim sepse keqkúptimet do të kthehen sërish në mbrëmjen e së enjtes. Në púnë jeni kërkúes dhe prisni shúmë ngà bàshkëpúnëtorët që jànë rreth júsh!

Peshqit
Të lindúr më: 19 Shkúrt – 20 Màrs
Në dàshúri, mëngjesi premton për mirë, sigúrisht më shúmë se pàsditjà që dúket disi më e tràzúàr. Në púnë, përpiqúni të veproni me làrgpàmësi, jini të qetë!

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *