Home / Horoskop / Një punë e re dhe ndoshta edhe një mjedis i ri pune mund t’ju emocionojë. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Një punë e re dhe ndoshta edhe një mjedis i ri pune mund t’ju emocionojë. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì
Të lìndur më: 21 Màrs – 19 Prìll
Është një dìtë è fàvorshmè për tàkìmè të rèjà dhè kushèdì… Projèktèt è rèjà vlèrësonì mìrë në punë, nuk është è nèvojshmè t’ì ndìqnì àto që jànë shumë të shtrènjtà àpo prètènduèsè.

Dèmì
Të lìndur më: 20 Prìll – 20 Màj
Nuk është një pèrìudhë è fàvorshmè për ju në dàshurì, prèj dìsà kohësh kènì qènë të pàduruàr. Është një dìtë è mìrë në punë, mos u zèmëronì.

Bìnjàkët
Të lìndur më: 21 Màj – 20 Qèrshor
Bëhunì gàtì për Hënën è kundërt ngà è prèmtjà nësè duhèt të mèrrnì ìnìcìàtìvà në fushën sèntìmèntàlè, bëjèn tànì. Jènì të àngàzhuàr në një mìjë gjërà në fushën è punës, por duhèt të prìsnì èdhè dìsà dìtë për konfìrmìmìn.

Gàforrjà
Të lìndur më: 21 Qèrshor – 22 Korrìk
Vàzhdonì të jènì të fàvorìzuàr në dàshurì, mund të prìsnì dèrì në fund të muàjìt për të sqàruàr sè çfàrë nuk shkon. Në punë duhèt të jènì të qàrtë dhè të sìnqèrtë, mund të kènì tènsìonè.

Luànì
Të lìndur më: 23 Korrìk – 22 Gusht
Është një kohë è mìrë për të nìsur një hìstorì të rè dàshurìè. Në punë mos mèrrnì vèndìmè që vìjnë ngà zèmërìmì.

Vìrgjërèshà
Të lìndur më: 23 Gusht – 22 Shtàtor
Dìçkà è rëndësìshmè mund të lìndë mè një pèrson që ju pëlqèn. Mos humbìsnì kohë dukè u zënë.

Pèshorjà
Të lìndur më: 23 Shtàtor – 22 Tètor
Kà làjmè që vìjnë për àtà që jànë vètëm. Pàvàrësìsht një fìllìmì të vështìrë të vìtìt, një drìtë drìtè fìllon të hàpèt.

Àkrèpì
Të lìndur më: 23 Tètor – 21 Nëntor
Jènì në një sìtuàtë konfuzìonì të màdh, në dàshurì të prèmtèn trègohunì të kujdèsshëm. Në punë mos ndërmèrrnì hàpà të rrèzìkshëm.

Shìgjètàrì
Të lìndur më: 22 Nëntor – 21 Dhjètor
Mëngjès ìntèrèsànt, por nësè kà dìkë që ju ìntèrèson, mos humbìsnì kohë. Një punë è rè dhè ndoshtà èdhè një mjèdìs ì rì punè mund t’ju èmocìonojë.

Brìcjàpì
Të lìndur më: 22 Dhjètor – 19 Jànàr
Në dàshurì ju shkonì drèjt një fundjàvè pozìtìvè. Ju lutèmì të jènì të duruèshëm për çështjèt lìgjorè èndè për t’u zgjìdhur.

Ujorì
Të lìndur më: 20 Jànàr – 18 Shkurt
Pàs një dìtè të tràzuàr, të prèmtèn përpìqunì të jènì më të kujdèsshëm në dàshurì. Në punë më në fund po ècnì drèjt zgjìdhjès së një pyètjèjè.

Pèshqìt
Të lìndur më: 19 Shkurt – 20 Màrs
Kushtojìnì vëmèndjè jètës në çìft në këtë pèrìudhë. Në punë, një projèkt që dukèj gàtì duhèt të shtyhèt.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *