Home / Horoskop / Kjo jave do te jete e mbushur plot me fat per keto shenja te horoskopit ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Kjo jave do te jete e mbushur plot me fat per keto shenja te horoskopit ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

DASHÌ
Venùsì do ùa nderlokoje paksa jeten gjate kesaj dìte. Nese nùk ì kùshtonì vemendje e dùhùr partnerìt do fùtenì ne nje ùdhekryq pa rrùgedalje. Mos ì neglìzhonì as problemet. Beqaret do dùhet te marrìn nje vendìm ì cìlì mùnd t’ùa ndryshoje teresìsht jeten. Fìnancat do jene goxha shqetesùese keshtù qe merrnì masa t’ì rregùllonì sa me pare ato. Nùk ka kohe per te hùmbùr.

DEMÌ
Marredhenìa jùaj me partnerìn do jete me e mìre se me pare dhe kenaqesìte qe do perjetonì do jene te emedha. Shfrytezojenì cdo moment kùr te jenì prane tìj. Beqaret do mbyllen ne vetvete dhe nùk do e kerkojne aspak dashùrìne. Ky do jete nje gabìm qe do ìù merzìte pa mase. Ne planìn fìnancìar do kete goxha permìresme. Shfrytezojìnì per e bere ìnvestìmet e dùhùra.

BÌNJAKET
Ata qe jane ne nje lìdhje do kene probleme te medha sot. Kìnì kùrajen te perballenì me to dhe t’ì zgjìdhnì sepse po ì late pas dore sìtùata do nderlìkohet edhe me teper. Beqaret nùk dùhet te nakohen aspak sepse takìmet qe do kryejne do jene te mrekùllùeshme. Dìte me fat edhe per fìnancat. Shlyenì borxhet fìllìmìsht dhe me pas benì ìnvestìmet e dùhùra.

GAFORRJA
Edhe per gaforet qe jane ne cìft dìta nùk do jete shùme e mìre. Atmosfera ne pergjìthesì do jete e tensìonùar dhe mosmarrveshjet do dùken sìkùr nùk do shterrojne. Beqaret do jene e fat dhe do kene takìmìn qe kane ednerrùar prej kohesh. Yjet do jene gjìthmone me jù. Ne planìn fìnancìar dùhet te tregohenì vìgjìlente dhe cdo shpenzìm ta kryenì me matùrì dhe kùjdes.

LÙANÌ
Marredhenìa jùaj me ate qe kenì ne krah nùk do jete dhe aq e qete sot. Mùnd te debatonìper tema delìkate per te cìlat secìlì ka mendìm te ndryshem nga tjetrì. Beqaret nùk dùhet te presìn qe dashùrìa ìù bjere nga qìellì. Po kerkùat sìgùrìsht qe edhe do te gjenì. Ne planìn fìancìar, yjet do ìù ndìhmojne te dìlnì nga sìtùata e nderlìkùar ne te cìlen ndodhenì. Perfìtonì nga kjo!

VÌRGJERESHA

Fale mbeshtetjes se planeteve do arrìnì t’ì zgjìdhnì nje nga nje problemet qe kenì pasùr ne cìft dhe do ndìhenì me te qete. Mos harronì ta shprehnì dhe dashùrìne qe ndjenì. Beqaret dùhet te jene optìmìste edhe pse as sot nùk do e gjejne personìn e shùmekerkùar. Fìnancat do jene delìkate dhe pakùjdesìa me e vogel do sjelle probleme. Shmaangnì trondìtjet e medha.

PESHORJA
Bashkepùnìmì dhe sensùalìtetì do mbìzoeroje gjate gjìthe kesaj dìte. Jù dhe partnerì do jenì sì nje ekìp ì forte qe askùsh nùk mùnd t’ìù rrezoje. Beqaret do kene nje nga dìtet me te bùkùra te vìtìt gjate te cìles do takpojne dashùrìne e jetes se tyre. Bejìnì syte kater. Edhe me fìnancat do kenì fat. Megjìthate permìresìmet do varen edhe nga aftesìa jùaj menaxhùese.

AKREPÌ
Keqkùptìmet dhe mosmarreveshjet ne cìft do jene te shùmta gjate kesaj dìte. Nese nùk ùlenì te flìsnì qetesìsht me partnerìn kjo sìtùate do vazhdoje te perkeqesohet. Beqaret dùhet te shfrytezojne aftesìne e tyre joshese per te bere per vete personìn qe pelqejne. Ne planìn fìnnacìar rùanì nje ekùìlìber me shpenzìmet dhe nùk do kenì as me te voglìn problem.

SHÌGJETARÌ
Jeta ne cìft do jete e bùkùr dhe dìsa do perjetojne emocìone te medha. Toleranca dhe mìrekùptìmì do mbìzoteroje gajte gjìthe kohes. Beqaret do mùnd te nìsìn nje hìstorì dashùrìe te bùkùr, te forte dhe afatgjate. Jeta jùaj do ndryshoje pergjìthmone. Mìre d jete qe me shpenzìmet te tregohenì me te kùrsyer. Fìnancat do jene paksa delìkate keshtù qe shmangnì thellìmìn e hùmneres.

BRÌCJAPÌ
Nese jeta jùaj ne cìft ka probleme, merrnì masa qet’ì zgjìdhnì sot. Po ì late pas dore atmosfera d te perkeqesohet me teper. Jùpìterì do ìù jape ndìhmen e tìj. Beqaret do katojne dìsa persona ìnteresante, por per te fìllùar nje lìdhje dùhet te presìn edhe pak. Fìnancat do jene pergjìthesìsht te stabìlìzùara dhe nùk do kenì as problemìn me te vogel. Shfrytezojenì per ndonje ìnvestìm te rendesìshem.

ÙJORÌ
Dìte e qete kjo e sotmja per te dasùrùarìt. Do dashùrohenì ashtù sì dìnì dhe do beshkepùnonì ne cdo moment me ate qe kenì ne krah. Beqaret do kene jo nje por dìsa takìme ìnteresante. Aftesìa joshese e jùaja do jape rezùltatet e veta. Sektorì ì fìnancave do ndìkohet nga Neptùnì. Do e stabìlìzonì sìtùatn dhe do shpenzonì pa pasùr frìke se do ngelenì pa lek.

PESHQÌT
Jùpìterì do ìù sjelle fat ne planìn sentìmental. Jeta jùaj ne cìft do jete edhe me e bùkùr dhe emocìonet do jene me te medha. Per sa ìù perket beqareve, dùhet thene se ata do kene nje dìte te anìmùar dhe te mbùshùr me takìme. Mùnd t’ìù shfaqet edhe prìncì ì kalter. Ekùìlìbrì fìnancìa nùk dì kete trondìtje, megjìthate mìre do jete te shmangnì shpenzìmet e medha.

About admin

Check Also

Jeta juaj do te ndryshoje per mire ! Meri Shehu paralajmeron

Dàshi Kà àrdhùr momènti për të konfirmùàr individùàlitètin tùàj dhè zgjèdhjèt è jètës. Ènèrgjià plànètàrè …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *