Home / Uncategorized / Hëna ne shenjen tuaj do ju sjelle fat ne dashuri dhe financa ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Hëna ne shenjen tuaj do ju sjelle fat ne dashuri dhe financa ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi
Të lindùr më: 21 Màrs – 19 Prill
Vènùsi drèjton sitùàtën tùàj àstrologjikè. Çiftèt dùhèt të flàsin më shùmë. È ndërkohë kà një qièll më të mirë për àtà që pùnojnë në sèktorin krèàtiv.

Dèmi
Të lindùr më: 20 Prill – 20 Màj
Hënà është në pozicion të mirë, Vènùsi stimùlon shùmë për të rèjà në dàshùri, por èdhè shtytjè për lidhjèt èkzistùèsè. Ngà ànà tjètër mos i nënvlèrësoni ofèrtàt è rèjà të pùnës.

Binjàkët
Të lindùr më: 21 Màj – 20 Qèrshor
Shtrëngoni dhëmbët në këtë pèriùdhë shùmë të vèçàntë, pà mèràk sèpsè ngà è ènjtjà è jàvës së àrdhshmè diçkà do të ndryshojë. Këto jànë ditë të çùditshmè èdhè në pùnë, àjo që dùhèt të bëni është që të gjèni qètësinë shpirtërorè, osè më mirë, bëni pàqè mè vètèn.

Gàforrjà
Të lindùr më: 21 Qèrshor – 22 Korrik
Àfërdità është è fàvorshmè në dàshùri. Kùsh nùk biè në dàshùri kjo po i ndodh sèpsè kà frikë sè mos bëjë zgjèdhjè të gàbùàrà, por si mùnd tà dish?! Në pùnë nùk kà shùmë zgjèdhjè, mègjithàtë jèni në pritjè të propozimèvè të rèjà.

Lùàni
Të lindùr më: 23 Korrik – 22 Gùsht
Këto jànë ditë intèrèsàntè për të folùr mè dikë që jù pëlqèn. Mùnd të dèbàtoni mè një shèf në zyrë, por këtë hèrë do të kèni të drèjtë.

Virgjërèshà
Të lindùr më: 23 Gùsht – 22 Shtàtor
È shtùnà dhè è dièlà do të jènë ditë intèrèsàntè mè Hënën në shènjën tùàj dhè Vènùsin që do të ndihmojë në dàshùri. Àtà që stùdiojnë àpo àtà që po mèndojnë për një pùnë të rè nùk dùhèt të dèkùràjohèn.

Pèshorjà
Të lindùr më: 23 Shtàtor – 22 Tètor
Àtà që jànë ndàrë do tà kènë më të lèhtë të bëjnë tàkimè të rèjà. Ky Dièll në shènjën tùàj mùnd të ndikojë për t’ù zgjidhùr një mosmàrrëvèshjè në pùnë.

Àkrèpi
Të lindùr më: 23 Tètor – 21 Nëntor
Sfèrà è dàshùrisë pàràqitèt è mirë, vèçànërisht mè Virgjërèshën dhè Bricjàpin. Në pùnë, è àrdhmjà jo è làrgët përfshin një sfidë.

Shigjètàri
Të lindùr më: 22 Nëntor – 21 Dhjètor
Në dàshùri kà një siklèt dhè jèni ndjèrë të àxhitùàr, por tàni jèni në gjèndjè të rèàgoni më mirë ndàj provokimèvè të pàrtnèrit/ès. Pùnoni mirë dhè ndërkohë mùnd të mèrrni propozimè të rèjà.

Bricjàpi
Të lindùr më: 22 Dhjètor – 19 Jànàr
Èkziston një ndjènjë è mirëqèniès së përgjithshmè, dàshùrià është àty! Kùshdo që kà një problèm në pùnë dùhèt të mèrrèt mè të që tà zgjidhë shpèjt.

Ùjori
Të lindùr më: 20 Jànàr – 18 Shkùrt
Disà konfliktè mè Virgjërèshën dhè Bricjàpin jù shkàktojnë kokëçàrjè. Përfitoni ngà kjo kohë për të bërë gjëràt në të cilàt bèsoni në nivèl profèsionàl.

Pèshqit
Të lindùr më: 19 Shkùrt – 20 Màrs
Mèndimèt è dytà ndoshtà jànë një idè è mirë në sfèrën è dàshùrisë. Ditë è çùditshmè dùkèt të jètë kjo è shtùnë 24. È mègjithàtë lërèni të kàlojë pà ù shqètësùàr. Në pùnë, fokùsohùni në një gjë në të njëjtën kohë. Mos hàrroni, nùk mbàhèn dy kùngùj në një sqètùll!

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *