Home / Horoskop / Një tension i jàshtëzàkonshëm po krijohet në vendin túàj të púnës midis púnëdhënësve dhe púnonjësve. Paolo Fox pralajmeron keto shenja

Një tension i jàshtëzàkonshëm po krijohet në vendin túàj të púnës midis púnëdhënësve dhe púnonjësve. Paolo Fox pralajmeron keto shenja

Dàshi
Bàshkohúni me dikë që i di fàktet e tij ose të sàj. Së bàshkú, jú múnd të púshtoni botën. Ndoshtà jú keni tàkúàr dikë përmes púnës súàj që kà një ide për një biznes të ri që ài ose àjo dëshiron të nisë, me jú si pàrtner.

Demi
Vetëm për shkàk se jú múnd të jeni më làrt në detyrë se dikúsh që sàpo kà fillúàr në vendin túàj të púnës núk do të thotë që jú dúhet të shpërfillni idetë e tij ose të sàj në àsnjë mënyrë. Me shúmë múndësi, jú múnd të mësoni shúmë ngà “gjàkú i ri” që sàpo kà àrdhúr.

Binjàkët
Përdorni àrsyetimin túàj dedúktiv për të gjetúr një zgjidhje për një problem që jú shqetëson për një kohë tàni. Jú keni të gjithà të dhënàt që jú nevojiten. Tàni jú vetëm dúhet t’i bàshkoni àto në një mënyrë që të ketë kúptim. Lúàj rolin e një detektivi privàt.

Gàforrjà
Jú múnd të jeni i vetmi që kúpton vërtet çdo ànë të çështjes. Kontribúti júàj është jàshtëzàkonisht i vlefshëm për njerëzit me të cilët púnoni. Mos ú fshihni në sfond ndërkohë që i lini të tjerët të debàtojnë pà nevojë. Sillni idetë túàjà.

Lúàni
Jú e dini se keni të drejtë për diçkà, por núk múnd t’i bindni njerëzit e tjerë për këtë. Fjàlët e túà núk po dàlin àshtú siç dúhet. Dúket se jeni i àshpër, àgresiv dhe shúmë kokëfortë. Zbútúni pàk.

Virgjëreshà
Përpàrà se t’ú tregoni njerëzve të tjerë se si të vàzhdojnë, sigúrohúni që e dini se me kë keni të bëni. Personi me të cilin po flisni múnd të jetë më me përvojë se jú dhe ài ose àjo kà të ngjàrë të ofendohet ngà nàtyrà júàj àrrogànte. Bej kújdes.

Peshorjà
Mos ú zhytni në emocionet túàjà. Húmori júàj múnd të jetë mjàft i thàrtë, por mendimi júàj është i qàrtë. Mos lejoni që ndjenjàt túàjà t’jú shpërqendrojnë ngà púnà e rëndësishme ànàlitike që po bëni. Qëndroni të fokúsúàr dhe múnd të àrrini shúmë.

Àkrepi
Nëse jeni të lodhúr dúke qenë në të njëjtin pozicion të vjetër me të njëjtën pàgë të vjetër, àtëherë pyesni eprorët túàj se çfàrë múnd të bëni për të ecúr përpàrà. Jini të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë me qëllimet dhe dëshiràt túàjà. Tregoni se jeni të gàtshëm të bëni àtë që dúhet për të ecúr làrt.

Shigjetàri
Emocionet túàjà jànë pikàt túàjà të fortà, jo pikàt túàjà të dobëtà, pràndàj sigúrohúni që të mos i shpërfillni àto – veçànërisht sot. Të tjerët múnd t’jú ndihmojnë të plotësoni boshllëqet me disà gjërà që núk i dini, por àsgjë núk múnd tà zëvendësojë intúitën túàj.

Bricjàpi
Të qenit me të tjerët do t’jú jàpë kontribútin krijúes që jú nevojitet për tà bërë ditën të shkojë pà probleme. Nëse përpiqeni të bëni gjithçkà vetë, plànet túàjà do të dështojnë. Është e rëndësishme që të làrgoni idetë e të tjerëve. Një mendim i dytë dhe i tretë është thelbësor.

Újori
Sot do të vini re një ekúilibër të brendshëm që do t’jú bëjë më të sigúrt në përgjithësi. Kjo hàrmoni e brendshme do të ketë efekte të mrekúllúeshme vàlëzúese për njerëzit përreth júsh. Të gjithà bisedàt dhe negociàtàt me të tjerët do të jenë jàshtëzàkonisht të qetà.

Peshqit
Një tension i jàshtëzàkonshëm po krijohet në vendin túàj të púnës midis púnëdhënësve dhe púnonjësve. Gjithnjë e më shúmë incidente kúndërshtimi dhe àgresioni po ndodhin përreth júsh. Është jàshtëzàkonisht e rëndësishme që të qëndroni neútràl gjàtë kësàj kohe të vështirë.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *