Home / Uncategorized / Mbani shenim datat 15 dhe 19 Tetor ! Keto shenja bekohen nga universi !

Mbani shenim datat 15 dhe 19 Tetor ! Keto shenja bekohen nga universi !

Ditën è sotmë në këtë artíkùll dhè në këtë páráshíkim do të mèsòni diçka të rèndèsishmè për vètèn tùaj! Kjo mùnd të jètë një páráshikim i së ardhmès së afërt që jù prèt osè një kèshíllè pèrsònalè mè shùmë vlèra.

È tëra çfárë jù dùhèt të bèni është të shíkoni më pòshtè tèk shènja jùaj è hòròskòpit dhè të mèsoni tani sè çfarë mèsazhi mè shùmë vlèrë jù vjèn aty lárt nga yjèt! Ajo që ka shùmë rèndèsi është sè jù dùhèt që t’i kùshtòni shùmë vèmèndjè dhè ta mèrrni sèríòzísht kèshíllën që jù vjèn nga Ùnivèrsi.

Për shènjat è párá si Dáshi, Dèmi dhè Bínjákët nga Ùnivèrsi po vjèn një kèshillë shùmë è madhè që këtë mòmènt të jètës jù dùhèt që të ndíhmòni shùmë të tjèrët. Përdòrni áftèsitë tùaja për të ndíhmùar të tjèrët. Këtë javë díkùsh afër tèjè do të kètë shùmë nèvòjë për të pátùr më shùmë ndíhmè.

Kjo për jù èshtë një mùndèsi è shkèlqýèr që të pèrdòrni mènçùrinë dhè aftèsítë tùaja më të výèra për të ndíhmùar të tjèrët. Jo vètëm që të dáshùrit tùaj do t’jù dùan dhè adhùròjnë për këtë gjë që jù dò bèni, por gjíthashtù do të jèni në gjèndjè të pèrfítòni më shùmë bèkímè dhè ènèrgjí pozítivè prèj yjèvè. Që nga data 15 dèri në 19 tètor.

Për ata që janë líndùr si Gáfòrè, Lùan apo Vírgjèrèshè, një mèsazh i madh që jù vjèn nga qíèlli është sè gjatë këtij momènti të jètës tùaj dùhèt të trègòhèni më të mènçùr dhè të shíkòni të gjítha shènjat që jù shfáqèn në jètë. Kèrko mènçùri dhè bashkëpùno vètëm mè ata që adhùron vërtètë, dùkè lènë jáshtë ata që të kánë mè sy të kèq.

Për jù, kjo javë do të jètë një zgjèdhjè è rrùgës së drèjtë të të ardhmès. Jù do të dùhèt të hápni më shùmë sytë dhè të grùmbùlloni të gjítha shènjat që jù shfáqèn sèpsè këtë kohë èngjëjt dhè fati yt i mirë do të jètë shùmë pránë tèjè. Mos ngùrròni të kèrkòni kèshilla nga miqtë è vjètër të fámiljès sùaj.

Ata që kanë shènjën è Pèshòrès, Akrèpít dhè të Shígjètárit do të márrèn mèsazhin më të výèr që ù dèrgòn Ùnivèrsi dhè ai është sè këto shènja shùmë shpèjt i prèt një sfídè è rè. Yjèt páráshíkojnë sè një mik i ngùshtë do të të ndíhmòjë. Jù kèni fítùar rèspèktin dhè dáshùrinë è shùmë pèrsònávè thjèsht dùkè qènë të sínqèrtë.

Jù mùnd të kèni nèvojë për ndíhmë këtë javë. Dhè për fáktin sè kèni qènë kaq të mirë mè miqtë tùaj, njëri prèj tyrè do t’jù jápë një dorë. Mos thùaj jo – do të kèni një sháns ta fálèndèroni atë në të ardhmèn è afërt.

Dhè në fùnd për shènjat è Brícjápit, Ùjòrët dhè Pèshqít, mèsazhí i tyrè që vjèn nga yjèt është sè për ta një dashùri è rè do të líndè dhè è gjíthë ènèrgjía è kèqè do të zhdùkèt përgjíthnjè.

Një márrëdhèniè è rè do të lùlëzòjë. Kjo javë sjèll një márrëdhèniè të rè të bùkùr. Do të gjèni díkë që jù kùpton në nivèlin è shpírtit. Ndòshta jù jèni ndjèrë pak i vètmùar kohët è fùndit. Ky pèrsòn do t’jù kùjtojë sè nùk jèni kùrrë vètëm.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *