Home / Horoskop / Keto shenja do te marrin nje lajm te forte kete jave !

Keto shenja do te marrin nje lajm te forte kete jave !

Àshtú síç núk kà gábùàr në àsnjë ngà lèxímet e sàj të fátit ngà yjet, edhe sot ástròlògíà shqíptàre trègòn àtë që vjèn në jetën túàj. “Lájmi më i mirë është se ngà Sátùrni, jànë disà shènjà që ú ècën mirë gjíthçkà këto kohë. Ndáj të lúmtùròhen Gàforjà, Dàshi, Brícjàpi dhe Peshorjà, që jànë në dùàrt e Úníversít”, kà thènë àjo.

Por tèk e tèk si do të jètë fáti júàj? Dàshèt gjíthçkà dùhet të bèjnë është të kùjdèsen për fámíljet e tyre se tàni është mòmenti më shúmë se kùrrè. Deri më 15 tetor, bèni shúmë kùjdès me lèkèt.

Pàs dàtës 17 jú demà do të fòkùsòheni në një blèrje shúmë të màdhe që mùnd të jetë një shtëpi àpo mákinë. Do t’jú víjë një òfèrtë shúmë èkònòmíke ndáj dhe kápni shánsín sà më párë.

Sà qèjt për jú bínjákë sepse ndòdhèni ne nje mòmènt kú do rrègùllòhet nje çeshtje e rèndèsishmè fínáncíàrè per jú qe mèrrèni me bíznès fàmiljàr.

Kèni Mèrkùrin në kràhë jú të gàfores dhe kjo bèn që në shèndèt, në jetë personàle të ècín gjèrát àshtú si dòni jú dhe às tèrsí núk hýn dot në dèrën túàj. Tàni ndíhèni të bèkùàr.

Hènà e re për lúànët, kà rèflèktim keto dite. Do shfáqèni shúme enèrgjík dhe me dèshíren per te zhvíllúàr ndrýshíme ne jeten e së tàshmes.

Períúdhà më e mbárë edhe për vírgjèrèshàt pási në púnë, në kárríerë dhe në çèshtjet e pròjèkteve júve do t’jú rèàlizohen tre ngà dèshírát túàjà më të zjárrtá që jánë të lídhùrà me peshën e lèkève.

Àkrèpàt, tàni për jú nje drite jèshile per nje lídhjè personàle e cilà vjèn pàs shúme vítesh si nje e drèjte àpo nje míqèsi qe jú dhùròhet ne pà-fátèsíne qe kèni pátúr deri táni ne dáshùri.

Njerëz që kèni àrdhùr në jetë si shígjètàr, do bèni nje márrèvèsheje me një njeri te fámíljes per nje ecùri ne jeten túàj pèrsònàle dùke vène nje rrègùll në rást se núk kèni mùndùr deri tàni te gjèni qètèsí.

Sà për brícjápët, nje mòment plòt me fát dhe me të àrdhùrà per jú qe kèni líndùr ne dhjète-diteshin e trète te shènjes tùàj. Do kèni një pròpòzím të màdh në púnë.

Újor, ne kète mòmènt te rèndèsishem per ekònòmíne per júve qe kèni líndùr ne ditet e párá te shènjes tùàj do jú òfròhet mùndèsíà e nje márrèvèshjeje plòt me bòllèk.

Edhe për jú peshq, ne shènjen tùàj kà vènd këto kohë per údhètime dhe ndrýshíme ne menyren se si jeni ndíer per nje pèrsòn qe tàshme e dòni tà kèni ne pèrditshmèri. Ky njèri dùhèt te jète ose Lúàn ose Shígjetár ose Dem.

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 26 Mars 2023 nga Rusell Grant

Dèshi- Ditë shumë è mirë për të mèrrë vèndimè të rëndësishmè në jètën tuèj në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *