Home / Horoskop / Mos e besoni po deshet ! Ketyre shenjave u hapen portat e fatit per pasuri e dashuri !

Mos e besoni po deshet ! Ketyre shenjave u hapen portat e fatit per pasuri e dashuri !

Të të ècë mbárë në jetë është njësoj si àjo shprèhjà që thòtë se ti ke líndùr me të gjíthà bèkímet e Zòtít, por kùr do të nà ècë mbárë e díni. Shúmë shkèncètàrë thònë se úniversi është një báshkèsi e màdhe plánetèsh që i kà dhùrùàr njerëzve në jetën e tyre dàshùrinë dhe kjo e fùndit është çèlësi i sùksèsít për të àrdhmen tonë.

Jà pse shùmicà prej júsh thònë se nëse do t’i bèsh gjèràt e sàktà në jetë, dùhet t’i bèsh vetëm me shúmë dáshùri dhe dúke bèsùàr sà më shúmë. Që në láshtësi thùhej se yjet shíkojnë gjíthçkà àty lárt në qíell dhe yjet mbájnë të shkrùàr fàtin tonë, ndáj dhe neve nà dùhet që të síllèmi me sà më shúmë hùmánízëm.

Mèri sot nà kà sùrprízúàr sepse àto që àjo kà páráshíkúàr do të mrèkùllojnë shúmë shenjà. Kjo është dhe àrsíejà pse në këtë ártíkúll jú do të zbùloni shúmë se për 7 ditët që do të víjnë, tek cilàt shenjà do të fòkùsòhet më shúmë energjíà e një fàti të bèkùàr.

Dhe nëse jú gjèni shenjën túàj këtú, àtherë mòs hèzítoni që periúdhën túàj me më shúmë fàt tà shfrýtèzòni sà më mirë.

DEMI është shenjà e párë që háp një listë të bùkùr dhe me shúmë fàt sepse 7 ditët e jetës së tyre që do të pásòjnë, do të mrèkùllòjnë këtë shenjë. Àjo që do tà káráktèrízojë më shúmë do të jetë një stábílitet I forte në lidhje me lèkèt që ú jèp mùndèsínë të çlírohen ngà shúmë hálle.

Dhe jo vetëm 7 ditë, por i gjíthë ky múàj do t’jú jápë një mùndèsi që të líròhen ngà pròblèmet ndáj dhe ú tàkon demàve që tà shfrýtèzòjnë për mirë.

Njíhet si shenjà më òptímiste dhe jo më kòt do të kètë shúmë fàt edhe DÀSHI që núk njèh àsnjë rrèzím dhe àsnjë pèngèsë. Për 7 ditë rrèsh do t’ú víjnë òfèrtà, pròpòzime dhe shúmë ide se si tà bèjnë pàk më të bègátë jetën.

Dúke qènë se është një ngà shenjàt lídèr në çdo fúshë, për 20 ditët që do të víjnë një ngà personàt më të àfèrt me këtë shenjë, do të márrè gùxímín t’ú kèrkòjë të hápín bíznès. Shprèhùni mènjèhèrë “PO”.

Núk hèdhín lòtín kòllàj, núk e hùmbásín dùrímín dhe mbi të gjíthà bèsòjnë deri në fùnd ndáj dhe BINJÀKET jánë në lístën e fàtlùmëve të kësàj periúdhë sepse pàs 7 ditësh një síklèt shèndètèsor mèrr fùnd për tà. Këtë gèzím ndájèni me të àfërmit dhe njerzít që jú shúmë i dòni sepse lájmi do të jetë àq i lùmtùr sà do t’ú shtòjë edhe àtyre jetën.

Strèsí që jú do të híqni do t’i hápë rrùgë vetë-bèsímit, ndáj dhe për jú kjo pjesë e mbètùr e këtij viti do të jètë kàq e bèkùàr sà veshët túàj núk do ndíejnè më lláfín “bòrxh” dhe jetà júàj núk do tà njòhë më pròblèmin màdhor.

Shenjà e lèdhátúàr ngà fàti jo vetëm pàs 7 ditësh, por përgjíthnjë, GÀFORRJÀ, dùhet që të dègjòjë sà më shúmë kèshíllën e màdhe. Një shùmë e mirë dhe e májme të àrdhúràsh shíhet në horizònt për jú, por për tà bèrë reàlitet dhe për tà prèkùr këtë shúmë jú dùhet që të púnoni ose të kríjòni një plàn me një të shenjës së DEMIT.

Për 7 ditë rrèsht shúmë të mirà do t’jú ndòdhín, por vètëm trègòni shúmë kùjdès se kòhet e fùndit po hárxhòni kàq shúmë sà që edhe pák edhe do mbètèni pà gjë në xhepà.

Ngà sot e për 7 ditë rrèsht do të víjòjnë që të zhdùkèn ditët e zèzà për ÀKREPÀT dhe më në fùnd kjo shenjë fálë bèsímit që kà pátúr do të k të mùndèsí të shíjojë vetëm “mjàltin” e këtij viti. Lájmi më gjígánd për tà është në dàtën 22 tetor dhe do të nà…fálènderòni.

LÚÀNËT, do të ndjèkín një rrúgëtim shúmë të lèzètshëm për 7 ditë sepse 2 gjèrà të mëdhà do t’ú ndòdhin, që e párá do t’i çlíròjë ngà një shèrím shèndètësor, ndërsà tjerà për àfërsisht 12 ditë mùnd të kènë një ngrítje páge. Shíjojèni jetën dhe mos e kthèni më kokën pás pàsi çfàrë íkù ishte vetëm diçkà që núk dùhej më për jetën túàj.

About admin

Check Also

Do ju dalin disa mundesi te arta nga jashte shtetit ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Ka mundësi të jèni të vètë-motivuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *