Home / Uncategorized / Do te dúhet të merrni një vendim të rëndësishëm sot. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Do te dúhet të merrni një vendim të rëndësishëm sot. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi
Kújdes ngà të qenit hipokrit. Jú múnd të mos doni të zhgënjeni njerëzit që tàkon. Kúpto se kúsh je dhe qëndro vetvetjà. Nëse të tjerët núk jú pëlqejnë, ky është problemi i tyre dhe jo júàji. Në àspektin finànciàr múnd të keni të rejà.

Demi
Múnd të zbúloni se dikúsh jú àfrohet me fjàlë të àshprà që múnd të kenë një ndikim të rëndësishëm në gjendjen túàj mendore. Kàloni pàk kohë vetëm në mënyrë që t’i zgjidhni gjëràt përpàrà se të vàzhdoni dhe të bëni ndonjë lëvizje dràstike.

Binjàket
Múnd t’jú dúhet të merrni një vendim të rëndësishëm sot. Konflikti sot është midis kokës dhe zemres. Mos i kúfizoni zgjedhjet túàjà në dy. Gjithmonë kà kompromise. Mjàfton të tregoni zgjúàrsinë e dúhúr.

Gàforrjà
Ndërsà bëni një hàp tjetër sot, múnd të kúptoni se kà një pjesë të màdhe të màlit që núk e kishit llogàritúr më pàrë. Ndoshtà kjo pjesë e pjerrët e ngjitjes núk ishte e dúkshme. Plànifikoni stràtegjinë túàj hàp pàs hàpi.

Lúàni
Múndohúni të mos i ànàlizoni më shúmë veprimet túàjà. Nëse vàzhdoni të veçoni çdo àspekt, núk do të àrrini àskúnd. Ky pàrim vlen edhe për emocionet túàjà. Lërini ndjenjàt të rrjedhin nëpër zemrën túàj.

Virgjereshà
Veprimet túàjà múnd të shkojnë kúndër të mendúàrit túàj ràcionàl, por kjo núk është domosdoshmërisht një gjë e keqe. Mendimet dhe ndjenjàt jànë të prirúrà për t’ú përplàsúr në mënyrë àgresive sot.

Peshorjà
Jú múnd të keni plànin e përsosúr. Jú keni komúnikúàr me njerëzit e dúhúr, keni údhëtúàr në vendet e dúhúrà për të mbledhúr të dhënà. Megjithàtë, për disà àrsye, sà herë që filloni të zbàtoni këtë plàn, hàsni në vështirësi. Mos lejoni që kjo t’jú pengojë ngà ëndrràt túàjà.

Àkrepi
Àjo që mendoni se múnd të ndodhë sot është e kúndërtà e àsàj që ndodh në të vërtetë. Múnd të ndodhë që të keni një pàmje të fortë mendore se si dúhet të vàzhdojnë gjëràt, por të përfúndoni dúke ndërmàrrë një veprim krejtësisht të ndryshëm.

Shigjetàri
Emocionet múnd të túrbúllojnë mendimet túàjà, ndërsà gjëràt fillojnë të nxehen në mënyrë të fortë. Në përpjekje për t’i mbàjtúr gjëràt të lehtà dhe energjike, múnd t’jú múngojë thelbi i sitúàtës. Ndàlúni për një minútë dhe do të gjeni zgjidhjet që kërkoni.

Bricjàpi
Ngjàrjet màgjike múnd të ndodhin sot në vendet më të pàmúndshme. Ndoshtà po prisni të shihni dikë në një mjedis të càktúàr. Edhe nëse núk e shihni àtë àtje, do të përfúndoni dúke ú tàkúàr në një ngjàrje të veçàntë në një vend krejtësisht tjetër.

Újori
Nëse zbúloni se núk po mendoni domosdoshmërisht si pjesà tjetër e grúpit, mos ú frikësoni. Në fàkt, kjo është ndoshtà një gjë e mirë. Në àspektin finànciàr, nëse fokúsoheni në një investim, múnd të merrni rezúltàte pozitive.

Peshqit
Fjàlët túàjà múnd të bien àshpër në veshin e dikújt sot, ndàj jini të vetëdijshëm për ndikimin që múnd të keni. Megjithàtë, kjo núk do të thotë që jú dúhet tà zbehni mesàzhin túàj me gënjeshtrà për të shmàngúr temën e vërtetë të bisedës.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *