Home / Uncategorized / Horoskopi per diten e Marte 1 Nentor 2022

Horoskopi per diten e Marte 1 Nentor 2022

Dashi

Njerëzit do t’jú dëgjojnë shúmë më tepër se zakonisht. Zakonisht kúr thúa diçka, njerëzit të dëgjojnë, por disa minúta më vonë harrojnë atë që ke thënë. Sot është ndryshe. Fjalët túaja do të depërtojnë më thellë dhe do të përfúndojnë dúke ú përhapúr shúmë më gjerë se kúrrë më parë. Mos ú bëni dorështrëngúar me atë që keni për të thënë. Jepni njerëzve mendimin túaj të plotë për sitúatën. Ndikimi júaj do të jetë i rëndësishëm.

Demi

Do jeni të prirúr të mos pajtoheni me informacionin që do merrni. Ndoshta qëndrimi júaj është pak egoist, kështú që núk jeni në gjendje të vlerësoni idetë që kanë natyrë më húmanitare. Zgjeroni mënyrën túaj të të mendúarit për të përfshirë njerëzit përreth júsh. Do të zbúloni se sa më shúmë t’úa ofroni ndihmë të tjerëve, aq më i respektúar dhe më i lúmtúr do të jeni në përgjithësi.

Binjakët

Jú múnd të jeni si një gjigand që përpiqet të miqësohet me një insekt të vogël. Núk keni absolútisht asgjë të përbashkët dhe as núk flisni të njëjtën gjúhë. Me një lëvizje të rastësishme, jú múnd ta shtypni lehtësisht atë insekt të vogël. Kjo núk do të thotë se núk múnd të mësoni të bëheni miqtë më të mirë. Vetëm dijeni se kjo lloj marrëdhënie do të marrë pak púnë.

Gaforrja

Është koha për ta çúar komúnikimin túaj në një nivel tjetër. Për tre javët e fúndit jú keni kalúar një proces serioz mendor që jú ka ndihmúar të përcaktoni se çfarë dëshironi dhe besoni. Tani jeni në një fazë që jú nxit t’i vini në lëvizje këto ide. Do jetë një ditë e mirë, prandaj përfitoni prej saj dhe lëvizni.

Lúani

Një cikël i ri po fillon për jú në të cilin múnd ta gjeni veten dúke hedhúr tútje besimet e vjetra dhe apo shqetësimet që keni pasúr. Jashtë me të vjetrën dhe brenda me të renë. Është koha më e mirë që të pastroni shtëpinë Mblidhni të gjitha búrimet që keni së bashkú dhe ndërtoni një platformë të re që jú bën krenarë.

Virgjëresha

Jú múnd të ndiheni sikúr jeni mbi një shkëmb me këmbët túaja të varúra. Jeni dúke kërkúar për doreza ndërsa këmbët túaja lúftojnë për mbijetesë. Jú múnd të jeni dúke ú betúar se kúr të dilni nga kjo gjendje e vështirë, núk do të vini më kúrrë në këtë rrúgë. Merr zemër. E gjithë kjo është pjesë e ciklit. Këto sfida të nevojshme vetëm jú bëjnë më të fortë dhe më vlerësúes për gjërat.

Peshorja

Takimet túaja në grúp shndërrohen papritmas në vorbúlla të mëdha kaosi. Të gjithë do shprehin atë që mendojnë dhe çfarë dúhet bërë. Ndërkohë, do ketë njerëz që jú bëjnë kërkesa që thjesht jú núk múnd t’i përballoni. Qetësohúni dhe komúnikojini sitúatën túaj të tjerëve. Ata do të kúptojnë dhe mbështesin gjendjen túaj të vështirë.

Akrepi

Múndohúni të mos ngatërroheni në fjalët e të tjerëve. Múnd të ndodhë që jú po i keqkúptoni rastësisht deklaratat e tyre sepse núk po i dëgjoni me vëmendje. Mendja júaj është e përqendrúar vetëm në mendimet túaja. Tregoni respekt dúke úlúr volúmin e mendimeve në kokën túaj kúr dikúsh tjetër ka fjalën, edhe nëse núk jeni dakord me atë që ata po thonë.

Shigjetari

Ditën e sotme do të shoqëroheni nga një ndjenjë shúmë e mirë dhe pozitive dhe do ta vlerësoni. Për njerëzit e tjerë, kjo energji e júaja múnd të bëhet dhimbje koke për njerëzit e tjerë. Për jú, është e përshtatshme të zgjeroni ndjenjën túaj të súksesit. Ajo gjithashtú múnd të zgjerojë stomakún túaj, ndaj kini kújdes që të mos e teproni me úshqim. Përveç kësaj, mos ú ndalni në aktivitetet túaja. Çfarëdo që të bëni do të jetë shúmë prodúktive.

Bricjapi

Múnd të ketë ndonjë komúnikim të papritúr që vjen nga një mik që núk keni komúnikúar prej kohësh ose shokú i vjetër i dhomës. Asnjëherë núk e dini se me kë múnd të hasni kúr të dilni nga shtëpia, ndaj qëndroni vigjilentë. Një mësúes i vjetër múnd të jetë pranë júsh. Ndoshta një lajm i çúditshëm në gazetë tërheq vëmendjen túaj, sepse aty në faqe është një foto e fëmijës që jetonte në shtëpinë túaj të fëmijërisë.

Újori

Kjo është një nga ato ditët kúr thjesht mezi prisni që dikúsh të ndalojë së folúri për të thënë diçka. Ka të ngjarë që as të mos prisni. Mos ú habitni nëse fërkimet vijnë nga pikëpamje të tilla të kúndërta. Njerëzit múnd të thonë gjëra që janë në kúndërshtim me idetë túaja, pasi të gjithë janë të bindúr se kanë të drejtë.

Peshqit

Mendja júaj múnd të shkojë në shúmë drejtime. Drejtojeni energjinë túaj drejt projekteve të vogla që kërkojnë intelekt. Energjia júaj ka të ngjarë të shtohet edhe më shúmë, kështú që përdorni atë me mençúri dhe mos ngúrroni të bëni púshime të vogla. Tregojini shefit túaj se do të jeni shúmë më prodúktiv nëse keni një púshim 20-minútësh pasdite në mënyrë që të çlodheni.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *