Home / Uncategorized / Horoskopi Javor 10 – 16 Nentor 2022

Horoskopi Javor 10 – 16 Nentor 2022

Dàshi
Të lindur më: 21 Màrs – 19 Prill
Në dàshuri, qielli ju buzëqesh dhe sà më shumë t’i àfrohemi gjysmës së dytë të muàjit àq më mirë. Në reàlitet, keni shumë gjërà për të bërë dhe pàk kohë, por nuk duhet të keni frikë. Përpiquni të lini veten të làrgohet ngà stresi, të eliminoni gjërà që ju tràzojnë. Në punë gjithçkà vàret ngà ju. Ndryshimet nuk kànë munguàr, por tàshmë làjmet do të vijnë brendà dhjetorit. Me pàk fjàlë, duhet të bëni pàk durim!

Demi
Të lindur më: 20 Prill – 20 Màj
Venusi është ende përbàllë, ndàj në dàshuri nuk dini si të lëvizni. Një person ju duket i làrgët dhe keni shumë dyshime. Keni frikë të mos keqkuptoheni, sidomos të màrtën. Në punë, mos u nxitoni dhe mos hidhni fjàlë të rëndà që mund të shkàktojnë zemërim. Duhet të qëndroni të qetë sepse mund të bëni një gàbim të keq, pikërisht të diktuàr ngà nxitimi. Dhe nuk ià vlen!

Binjàkët
Të lindur më: 21 Màj – 20 Qershor
Màrsi është në ànën tuàj, ndàj lëreni veten të dàshuroheni, edhe nëse keni dyshime. Mundohuni të mos mendoni për të kàluàrën dhe zhgënjimet, duhet të vàzhdoni përpàrà. Në punë, përpiquni të sqàroni gjëràt nëse keni diçkà në pritje. Rikonfirmimet jànë àfër, vijnë në jàvët e àrdhshme. Hàjde, vàzhdo kështu, plot pozitivitet që yjet të të buzëqeshin!

Gàforrjà
Të lindur më: 21 Qershor – 22 Korrik
Àfërdità dhe Hënà jànë në ànën tuàj, ndàj do të ketë ràste të mirà gjàtë fundjàvës për tu përfshirë në dàshuri. Tàkimet jànë të fàvorizuàrà, por ju ende keni pàk ànkth dhe frikë. Në punë ju është dàshur të përbàlleni me sfidà të rejà dhe të hiqni dorë ngà diçkà. Tàni, megjithàtë, gjithçkà po ndryshon. Mundësitë nuk do të mungojnë!

Luàni
Të lindur më: 23 Korrik – 22 Gusht
Në dàshuri, muàji Nëntor nuk kà nisur në mënyrën më të mirë, jeni pàk të pàvendosur. Më rehàt duket se jànë àtà që jetojnë màrrëdhënie me kohë të pjesshme, pà shumë àngàzhime. Përpiquni, megjithàtë, të mos nxitoheni. Në punë nuk ju mungon vullneti, por keni shumë mendime dhe shqetësime, që jànë shumë të lidhurà me pàràtë. Mundohuni të bëni investime të sigurtà!

Virgjëreshà
Të lindur më: 23 Gusht – 22 Shtàtor
Në dàshuri, nëse duhet të sqàroni diçkà, është kohà tà bëni, jàvà është e duhurà. Tàkimet jànë të preferuàràt, ndàj lëre veten të shkojë pàs ndjenjës së re, përjetimit të ri. Punà është gjithàshtu në nivel të mirë. Làjmet jànë àfër, por ju duhet të përqendroheni në àtë që është me të vërtetë e rëndësishme për ju. Cilàt jànë prioritetet tuàjà? Bëjini vetes këtë pyetje dhe kuptoni se si të lëvizni!

Peshorjà
Të lindur më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Keni frikë ngà vuàjtjà, ndàj dhe keni frikë të lini veten të dàshuroheni. Kujdes të hënën, do të jeni nervoz. Jeni gàti të vini në dyshim gjithçkà, por duhet të shkoni më tej dhe të kàpërceni të kàluàrën që ju kà zhgënjyer. Në punë mundohuni të jeni të qëndrueshëm pàsi pjesà e dytë e muàjit do të jetë e fàvorshme. Keni shumë ide? Epo, propozojàni àtyre që keni àfër!

Àkrepi
Të lindur më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Àfërdità është në ànën tuàj, ju doni tà lini veten të dàshuroheni. Dhe për tà bërë àtë duke u përfshirë plot ndjenjë dhe sinqeritet. Tàkimet e rejà jànë të preferuàrà, veçànërisht nëse jeni beqàr prej një kohe të gjàtë. Në punë nuk mungojnë mundësitë, por jeni pàk rebel dhe keni shumë pritshmëri. Për àtà që punojnë me ide kreàtive, projektet jànë àty. Vàzhdoni kështu, rrugà është e duhurà.

Shigjetàri
Të lindur më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Dàshurià po shkon mirë tek të lidhurit, qielli ju buzëqesh dhe tàkimet e rejà jànë të gjithà për t’u përjetuàr. Fundjàvà është plot làjme. Më në fund po dilni ngà një fàzë e keqe dhe e pàsigurt. Në punë jàvà është e shkëlqyer. Idetë jànë të qàrtà, dini të lëvizni dhe màrrëdhënià me bàshkëpunëtorët është e shkëlqyer. Vàzhdoni kështu, nuk do të pendoheni!

Bricjàpi
Të lindur më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Àfërdità është në ànën tuàj, keni nevojë për siguri, për tà lënë veten pà àtë ndjenjën e mosbesimit. Dhe kjo është kohà e duhur. Në punë gjithçkà po shkon mirë, por ju jeni pàk të lodhur. Mos u dorëzoni sepse së shpejti do të vijnë surprizà të këndshme. Thjesht duhet të besoni në veten tuàj dhe në potenciàlin tuàj!

Ujori
Të lindur më: 20 Jànàr – 18 Shkurt
Mirë gjëràt në dàshuri, por kujdes ngà xhelozià. Të hënën dhe të màrtën do të ketë pàk tràzim, ndàj mundohuni të qëndroni të qetë. Në punë shumë shpejt do të vijnë konfirmimet. Pàs pàk jàvësh do të ketë kënàqësi të màdhe, ndàj duhet të bëni vetëm pàk durim. E kjo duhet jo veç një herë, por herë pàs here.

Peshqit
Të lindur më: 19 Shkurt – 20 Màrs
Àfërdità është në ànën tuàj dhe ju jep emocione të mëdhà, kështu që lëreni veten të hidhet pàs ndjenjës së re. Mjàft me dyshime. Duhet të jeni optimistë, por kini kujdes ngà fjàlët që lëshoni me kujdes hidh e prit, sidomos të enjten sepse mund të lëndoni àtà që ju duàn. Në punë po bëni hàpà të mëdhenj drejt vitit 2023. Diçkà nuk kà shkuàr mirë, por nuk duhet të keni frikë sepse gjithçkà do të përmirësohet.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *