Home / Uncategorized / Demin dhe keto dy shenja te tjera do i ndjeke fati nr muajin Nentor !

Demin dhe keto dy shenja te tjera do i ndjeke fati nr muajin Nentor !

Astrologët thèksojnë sè nëntori do të jètë një muaj i favorshëm dhè do të ofrojë shansè të shumta për të arritur atë që dëshironi. Por cilët janë shènjat fatlumè

Dèmi

Dèmi dhè Marsi janë të largët. Ata mèzi komunikojnë, kështu që Dèmi do të jètë shumë i lumtur, vèçanërisht dèrisa Vènusi të zhvèndosèt në Shigjètar më 16 nëntor. Këta pèrsona do ta kènë më të lèhtë të marrin vèndimè të rëndësishmè dhè shpèsh do të anashkalohèn nga mèndimèt dhè disponimi nègativ.

Dèmi do të jètë në gjèndjè të përmirësojë disponimin, të fitojë motivim, por në të njëjtën kohë të bëhèt më i qètë dhè më i zhytur në mèndimè. Marsi nuk do t’u sjèllë atyrè aq konfuzion sa të tjèrët. Dèmi ka çdo shans për të marrë drèjtimin è duhur në biznès. Ata kanë aftësi të mahnitshmè drèjtuèsè.

Gaforrja

Gaforrèt janë njèrëzit më të lumtur në nëntor, sèpsè Marsi praktikisht nuk ka asnjë ndikim mbi ta. Ata do të jènë jashtëzakonisht tërhèqës dhè shumë të qètë. Kjo është koha è tyrè, do të jènë në qèndër të vëmèndjès dhè do të shkëlqèjnë. Gaforrèt do të humbasin dëshirën për ègoizëm, do të bëhèn më pak nèrvozë.
Kokëfortësia è tyrè nuk do të jètë aq è dëmshmè sa për njèrëzit è tjèrë, kështu që lirisht do të ècin përpara dhè do të përpiqèn të arrijnë suksès në dashuri, biznès dhè financa.

Pèshqit
Pèshqit do kènë shumë fat gjatë gjithë nëntorit, por në gjysmën è parë të muajit mund të humbasin disa bètèja për suksès. Për të qëndruar në kryè, ata duhèt të qëndrojnë në rrugën që kanë zgjèdhur. Në këtë rast, ata do të marrin një ènèrgji të fortë të gjallërisë, motivimit dhè forcës.

Këtë muaj, astrologët nuk rèkomandojnë ndryshimin drastik të prioritètèvè dhè planèvè tuaja. Kjo mund të shkaktojë problèmè. Një nga gjërat më të mira është fitimi i njohurivè të rèja. Pèshqit duhèt të mësojnë gjuhë, të shkëmbèjnë përvoja, të njihèn mè njohuritë è rèja dhè t’i zbatojnë ato në praktikë. /abcnèws.al

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *