Home / Horoskop / Sapo doli parashikimi i sakte nga astrologia angleze per te gjitha shenjat ! Keto shenja do te tronditen nga nje lajm i forte

Sapo doli parashikimi i sakte nga astrologia angleze per te gjitha shenjat ! Keto shenja do te tronditen nga nje lajm i forte

Dàshi Do jeni shùmë të shoqërùeshëm dhe të dàshùr gjàtë kësáj dite. Nùk do i vini re synimet e këqíjà të disà personàve dhe mùnd të léndoheni. Nëse keni një lídhje, edhe pse të àfërmit do jù párálájmërojnë, jù sërish do e ngrini në piedestàl pàrtnerin tùàj. Kjo kà për t’iù sjellë zhgénjime dhe mërzítje të mëdhá.

Për jù beqárët do ketë plòt tákime, por do dùhét kohë për njohje sà më të mire párá se të hídhni hàpà të réndësishme. Në pùnë do keni àleàtë të fòrtà pràndáj do i reàlizoni një e ngà një të gjíthà plànet që keni bërë. Fàlénderojini sepse pà tà nùk do mùndnit dot. Sektori i finàncàve do jetë goxhà i privilegjùàr kështù që edhe po shpenzùàt pàk më tepër ngà zàkonisht nùk do keni trònditje.

Demi Shùmë do jù kenë zíli gjàtë kësáj dite kështù që mbròjeni veten në çdo moment. Për jù të dàshùrùàrit çdo moment do jetë i mbròjtùr ngà yjet. Çdo gjë do ecë më së miri mes jùsh dhe àtij që keni në kràh pràndáj shfrytëzojeni çdo sekondë.

Edhe jù beqárët do jeni të bekùàr ngà yjet kështù që jetà kà për t’iù ndrýshùàr përgjíthmonë. Jù dùhét thjesht të béhen gàti. Në pùnë yjet nùk do i keni në fàvor dhe gjëràt do béhen gjíthnjë e më të véshtírà. Kërkoni ndíhmë sà pà qenë ende vonë sepse po i làtë gjëràt pàs dore gjíthçkà do jù rrénohét. Sektori i finàncàve do jetë i mirë. Do dini gjíthë kohës si t’i menàxhoni párátë që do keni nëpër dùàr.

Binjàkët Do ecni me prioritete gjàtë kësáj dite dhe gjíthçkà kà për të vijùàr më së miri. Për jù të dàshùrùàrit príten momente energjíke dhe të mbùshùrà me optimizém. Do ndiheni gjàtë gjíthë kohës mirë dhe nùk keni për të pàsùr àspàk mòsmárrëveshje.

Nëse jeni beqárë do e reàlizoni më në fùnd tákimin tùàj të ëndrràve dhe shùmë shpéjt do fílloni edhe një lídhje. Në pùnë mòs jù besoni verbërisht gjíthë báshkëpùnëtorëve nëse nùk doni të zhgénjeheni. Çdo hàp hídheni me mençùri e màtùri. Às thàshéthemeve mòs ùà vini veshin. Në plànin finànciàr dùhét të jeni më të orgànizùàr sepse përndrýshe mùnd t’iù dàlin të pàprítùrà.

Gàforrjà Do inkùràjoheni ngà të gjíthë gjàtë kësáj dite dhe do ndiheni më optimistë për të àrdhmen. Nëse keni një lídhje, edhe pse kohët e fùndít keni bërë gábíme në jetën tùàj në çift, pàrtneri nùk do iù mbájë mëri. Përkùndràzí ài do jù dàshùrojë àshtù si gjíthmonë dhe mùnd t’iù bëjë edhe një propozím interesànt.

Nëse jeni beqárë dùhét t’i mérrni gjëràt sà më shtrùàr nëse nùk doni të vùàni. Në pùnë nùk keni për të pàsùr àspàk vonesà. Çdo gjë do jù reàlizohét àshtù si kishít ëndérrùàr përherë. Finàncàt nùk do jenë të këqíjà, por pàs shpenzímeve të pàlogjíkshme gjéndjà do dòbésohét ndjéshëm.

Lùàni Të gjíthà mòsmárrëveshjet që keni pàsùr do zgjídhen gjàtë kësáj dite dhe do ndiheni më të qetë. Për jù të dàshùrùàrit e sotmjà do jetë e qetë dhe pà pròbléme. Do dini tà béni tjetrin të ndihét mirë dhe ngà ànà tjetër do ndiheni më të plòtësùàr edhe jù.

Gjithsesi për pàsion të màdh dùhét të prisni edhe pàk kohë. Jù beqárët nùk do jeni me fàt në dàshùri. Në pùnë do jeni të kùjdésshëm me çdo hàp dhe nùk do jù ndòdhin pròbléme. Vàzhdoni në këtë rrùgë dhe keni për t’iù bërë më të njohùr ngà sà mendonit. Finàncàt nùk do jenë të mirà për të gjíthë, por nùk dùhét të keni tùrp tà prànoni ndíhmën e fàmiljàrëve.

Vírgjëreshà Kà àrdhùr dità e ndrýshimeve dhe márrjes së vendimeve kështù që béhùni gàti. Për jù të dàshùrùàrit është momenti ideàl për t’ù àfrùàr sà më shùme me pàrtnerin tùàj. Po nùk e bëtë këtë gjë do pendoheni tej màse më vonë. Jù beqárët do dini si tà béni për vete díkë që pëlqeni dhe shùme gjërà kànë për të ndrýshùàr rrénjësisht në jetën tùàj.

Në pùnë do i keni të gjíthà mjetet për të árrítùr àtë që dëshíròni kështù që mùnd t’iù reàlizohen plànet. Edhe kolegët do iù jàpin njëfàrë mbështétjeje. Finàncàt nùk do i mbáni dot të stàbilizùàrà sepse dëshirà jùàj për të krýer shpenzíme gjíthë kohës do jetë e pàpërmbájtshme.

Peshorjà Hënà do jetë plàneti që do kùjdéset në çdo moment për jetën tùàj në çift sot dhe nùk do keni àsnjë lloj pròblémi. Për jù të dàshùrùàrit kjo ditë do jetë e begàtë dhe àspàk pròblémàtíke. Pàsioni do jetë herë pàs herë i zjárrtë dhe zémrà do jù dridhét më shùmë se kùrdoherë më pàrë.

Jù beqárët do jeni gjàtë gjíthë kohës në lévízje. Do mùnd të keni plòt njohje, por njëherë për njëherë nùk do doni të béni zgjédhje. Në pùnë do fílloni një sfídë të re dhe do lùftoni fòrt për t’ià dàlë mbánë. Rrùgà do jetë pàk e gjàtë dhe e véshtírë, por jo e pàmùndùr. Në plànin finànciàr nùk do dini si tà menàxhoni sitùàtën.

Àkrepi Sàdo që të mùndoheni të mòs i ndërlíkoni gjëràt gjàtë kësáj dite nùk do jà dilni dot mbánë. Jù të dàshùrùàrit do keni goxhà mòsmárrëveshje me pàrtnerin dhe gjëràt nùk do ecin àspàk àshtù si i kishít ëndérrùàr.

Nëse jeni beqárë nùk do i keni mendimet e qártà dhe nùk do hídhni àsnjë hàp. Me mirë prisni edhe disà kohë në mënyrë që të mòs béni gábíme. Në pùnë do bàzoheni vetëm në àftësitë tùàjà sepse nùk do mérrni mbështétje ngà àskùsh. Vështirësitë do jenë të njëpàsnjëshme dhe ndonjëherë do doni të dòrézoheni përfùndimisht. Në plànin finànciàr gjéndjà kà për të qenë e jàshtëzàkonshme dhe nùk do keni àspàk pròbléme.

Shigjetàri Dielli do ùà ndrýshojë shùmë mendimet gjàtë kësáj dite dhe do ndiheni më të gàtshëm për të hédhùr hàpà të rejà. Nëse keni një lídhje, përfitoni ngà àmbíenti i qetë i kësáj dite për të folùr hàpùr me pàrtnerin dhe për të zgjídhùr disà pròbléme që ùà kishin bërë jetën të zymtë. Jù beqárët nùk do e keni mendjen tek dàshùrià pàsi do mbështesni një mík të vjetër, i cili kà mjàft névoje për jù.

Në pùnë jo vetëm që do jeni àmbiciozé, por edhe këmbéngùlës. Komùníkimi i mirë me kolegët dhe shefàt gjíthàshtù do iù ndíhmojë në çdo píkë. Në plànin finànciàr është mirë të mòs ndërmérrni shùmë rrezíqe edhe síkùr gjéndjà të jetë e kënàqshme.

Bricjàpi Mërkùri do ketë ndíkimin më të màdh tek jetà jùàj sot dhe do i ndrýshoni disà gjërà. Nëse jeni në një lídhje, às mòs mendoni të flírtoni me díkë tjetër pàsi ky do ishte fùndi i gjíthçkàje të bùkùr që kishít ndërtùàr. Jù beqárët béni àtë që do jù dùket më e logjíkshme, dùke mòs mendùàr àspàk për opinionin e të tjerëve.

Në pùnë kà mùndësi që shefi të mùngojë dhe jù me kolegët tùàj të béni festë. Në ákt do mbéteni shùmë mbràpà me projektet që keni nisùr. Perspektivàt finànciàre do jenë goxhà të mirà. Përfitoni për të bere disà investime që i keni mendùàr préj shùmë kohësh, por që deri më sot nùk kishít mùndùr dot.

Ùjori Do vàzhdoni të jeni në kérkim të perfeksionit edhe sot dhe nùk do ndáleni derisà t’ià dilni. Nëse keni një lídhje, pàs një periùdhe pàksà të véshtírë për jetën tùàj gjëràt dùket se do fíllojnë të ndrýshojnë. Yjet do i keni në kràh dhe àmbíenti do mbùshét me ngjyrà.

Jù beqárët nùk do árríni dot tà gjéni personin e dùhùr kështù që do vàzhdoni të mbéteni vetëm. Në pùnë do jeni të zòtët, por dùhét të béni kùjdés me impùlsivitetin. Ài mùnd t’iù hédhë poshtë të gjíthà pérpjékjet që keni bërë deri më sot. Mos i hàpni télàshe vetes. Në plànin finànciàr do vàzhdoni te keni véshtírësi të njëpàsnjëshme. Kùjdes me hàpàt që do hídhni.

Peshqít Edhe pse në disà momente do jù dùket síkùr nùk do mérréni vesh më àtà që jù rrethojnë, nùk keni për të pàsùr pròbléme serioze. Për jù që keni një lídhje do jetë një ditë e ngrohtë dhe pozítive. Do dàshùroheni pà doràshkà me pàrtnerin dhe kënàqësitë do jenë të fòrtà.

Jù beqárët do jeni të véndòsùr tà béni për vete àtë që pëlqeni dhe nùk do ndáleni derisà tà árríni qéllimin. Në pùnë nùk do e keni àspàk të véshtírë të përshtàteni me sitùàtàt që do jù vijnë. Po të jeni edhe më të orgànizùàr gjíthçkà do shkòjë më së miri. Në plànin finànciàr dùhét të jeni sà më vigjílentë sepse përndrýshe mùnd të mbéteni edhe pà párá fàre.

About admin

Check Also

Do te kete ndryshime pozitive per keto shenja ! Mwri Shehu paralajmeron

Dashi Komunikoni ndjènjat tuaja hèrët gjatë ditës, sèpsè në mbrëmjè mund të ndihèni shumë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *