Home / Horoskop / Dashi shlyen nje kredi , ujori me oferta te reja pune ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dashi shlyen nje kredi , ujori me oferta te reja pune ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì
Kjo dìtë e màrtë 14 mund t’ju hàbìsë për mìrë. Nëse kenì dìçkà për të zgjìdhur, kjo është dìtà e duhur. E njëjtà gjë vlen dhe për punën.

Demì
Mundohunì të zgjìdhnì debàtìn e fundìt që kenì pàsur me pàrtnerìn/en, përndryshe mund të pendohenì. Làjme të mìrà do të vìjnë së shpejtì në punë.

Bìnjàkët
Hënà nuk është më e mìrà për të lìndurìt e shenjës tuàj, mund të kenì dìsà përplàsje me një person të càktuàr. Ky është një muàj ì rëndësìshëm, nëse donì dìçkà, përpìqunì tà àrrìnì àtë gjàtë këtìj qershorì.

Gàforrjà
Jenì përfshìrë prej dìtësh në një telàsh në àspektìn e dàshurìsë. Gjìthesì mund të zgjìdhet, por jo tànì, vetëm gjàtë fundjàvës. Mundohunì të reàlìzonì ëndrràt tuàjà duke ecur përpàrà në synìmet që kenì.

Luànì:
Ju jenì ngërthyer ngà një krìzë në çìft. Për gjënë më të vogël nìsìn àcàrìmet derì në kàcàfytje me fjàlë. Por, më në fund një dìtë e mìrë për të zgjìdhur të gjìthà dìskutìmet. Mos u nxìtonì, merrnì kohën që mendonì se ju nevojìtet.

Vìrgjereshà
Kà pàsur dìsà dìtë më të mìrà, por mos ì jepnì vetes kufìj. Nëse dëshìronì dìçkà, përpìqunì tà àrrìnì àtë me të gjìthà përpjekjet tuàjà.

Peshorjà:
Kà kohë që nuk kà àsnjë làjm në sferën e dàshurìsë. Ndoshtà duhet të fìllonì të shìhnì problemìn ngà vetjà. Gjìthsesì në punë gjëràt do shkojnë gjìthnjë e më mìrë.

Àkrepì:
Mos e pengonì veten që të dìlnì jàshtë guàckës ku vetë jenì futur, më në fund mund të tàkonì personìn e duhur. Besonì më shumë te qëllìmet tuàjà, hàpì ì pàrë ì reàlìzìmìt të tyre.

Shìgjetàrì
Nuk është një perìudhë e lehtë kjo që po kàlonì, por po gjenì një mënyrë për të dàlë prej sàj. Shìjojenì dìtën tuàj këtë të màrtë 14 dhe mos mendonì për àsgjë.

Brìcjàpì
Nuk kà më keqàrdhje, duhet të bënì àtë që mendonì se është e drejtë. Në punë, edhe àty duhet të jenì më të vendosur.

Ujorì:
Mundohunì të kàlonì më shumë kohë me pàrtnerìn/en tuàj, së bàshku mund t’ì jepnì mbështetje njërì-tjetrìt. Në punë gjëràt po shkojnë shumë mìrë.

Peshqìt
Nuk është ende kohà për të humbur shpresàt. Jepìnì vetes të gjìthà mundësìtë që ju nevojìten.

About admin

Check Also

Keto shenja jane te prirura per te bere bingo ne muajin Shkurt ! Meri Gjini paralajmeron

Dashì Pavarësìsht ndonjë dèbatì famìljar dhè ndonjë problèmì të vogël bashkëpùnìmì, për shkak sè jù …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *