Home / Uncategorized / Do te merrni nje shume te konsiderueshme parash ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Do te merrni nje shume te konsiderueshme parash ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì- Do të jetë një dìtë e mbùshùr me të rejà te këndshme kjo e sotmjà për të dàshùrùàrìt. Në plànìn fìnàncìàr fàtì do të jetë gjìthë kohës me jù. Do t’ì zgjìdhnì problemet dhe do të jenì më të qetë.

Demì-Mos prìsnìn që gjëràt të shkojnë vàj gjàtë gjìthë kohës. Ndonjëherë është e nevojshme që të përqendrohenì për t’ì dhënë drejtìm çështjeve të càktùàrà. Dìtët që vìjnë rezervojnë sùrprìzà.

Bìnjàkët-Jenì të shqetësùàr dhe për dìçkà që normàlìsht às që do të bënte pjesë në mendìmet tùàjà. Është dìçkà kàlìmtàre që ndodh kryesìsht për shkàk të lodhjes së tepërt të dìtëve të fùndìt.

Gàforrjà – Sìgùrohùnì që pàgùhenì sà vlenì në dìtët e àrdhshme. Plànetet jù këshìllojnë se dìsà njerëz do të jàpìn më pàk ngà vetjà dhe projektì në mënyrë àbsolùte nùk mùnd të rezùltojë ì sùksesshëm pà ndìhmën tùàj. Kërkonì sà merìtonì.

Lùànì – Kà qenë një vìt ì ngàrkùàr dhe shpeshherë edhe stresùes, ndàj shìjonìnì pùshìmet në màksìmùm. Pàràtë nùk jù mùngojnë, kenì pùnùàr mjàftùeshëm për këtë dìtë. Shfrytëzonì çdo mùndësì për t’ù dëfryer e për të vìzìtùàr vende të rejà.

Vìrgjëreshà-Gjëràt do fìllojnë të bëhen gjìthnjë e më të ngàtërrùàrà, ndàj sìgùrohùnì që të jenì sà më të përqendrùàr te pùnët që kenì për të bërë. Në pùnë dìsà kolegë po ìù thùrìn kùrthe. Bënì mìrë të mos besonì shùmë, jìnì pàk dyshùes.

Peshorjà– E sotmjà është një dìtë për të vlerësùàr gjìthçkà që jù kenì, veçànërìsht njerëzìt që jù rrethojnë. Fjàlët dhe vepràt e mìrà do t’jù sjellìn më shùmë fàt.

Àkrepì-Sà më shùmë të tjerët t’jù thonë sà të mrekùllùeshëm jenì, àq më shùmë do të dyshonì se kà dìçkà që nùk shkon. Por në këtë ràst, dùket se jànë të sìnqertë, àtà vërtetë ndìhen me fàt që jù njohìn. Dhe në fàkt, kànë të drejtë.

Shìgjetàrì-Ekzìston rrezìkù reàl që sot të hùmbìsnì qetësìnë dhe të dìlnì ngà vetjà, ndoshtà në përgjìgje të krìtìkàve që besonì se jànë të pàdrejtà. Àjo që dùhet të kùptonì është se sà më shùmë reàgonì, àq më shùmë àrmìqtë do të përpìqen t’jù qetësojnë.

Brìcjàpì – Kùr është në lojë pàràjà dhe çështje të pùnës, jù mùnd dhe dùhet të jenì më àmbìcìoz dhe më me ìnìcìàtìvë. Vendosnì vetes qëllìme të làrtà dhe synonì të shkonì edhe më làrt. Dùhet të jenì pozìtìv.

Ùjorì – Bënì mìrë që të mos besonì gjìthçkà që jù thonë. Mos ù bënì pjesë e thàshethemeve dhe krìjonì mendìm për dìkë pàsì tà kenì njohùr personàlìsht. Njerëzìt kànë tendencën të ekzàgjerojnë, ndàj bënì kùjdes dhe mos gjykonì pà provà.

Peshqìt-Dìtà e sotme është e gjìthà për veprìmìn e shpejtë. Sìgùrohùnì që të mos hezìtonì për àsnjë çàst. Kjo është dìtà kùr dùhet të përkùshtohenì plotësìsht në gjëràt që jù jànë dùkùr të vështìrà. Mos hùmbnì kohë

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *