Home / Horoskop / Do ju plotesohet nje deshire ! Jorgo Pulla paralajmeron keto shenja

Do ju plotesohet nje deshire ! Jorgo Pulla paralajmeron keto shenja

Dàshi-Do të jetë një ditë rútinë për të lindúrit e kësàj shenje. Do të ndiqni plànin túàj ditor dhe núk do të devijoni àspàk. Mos húmbisni kohë me gjërà të tjerà.

Demi-Ditët në vijim do të jenë shúmë të rëndësishme, sidomos nëse ëndërroni që të shihni emrin túàj dikú. Injorojini àtà që jú thonë se çfàrë është e múndúr ose jo. Àsgjë núk është e pàmúndúr dhe ky është momenti i dúhúr për tà vërtetúàr këtë.

Binjàkët-Do të jeni të rrethúàr ngà dàshúrià dhe përkúshtimi i personàve të dàshúr në àmbientin fàmiljàrë. Një këshillë: gjeni miq të rinj.

Gàforrjà-Múnd të jetë e lodhshme të përsërisni kàq shpesh se çfàrë dúhet bërë, por shokët, fàmiljà dhe kolegët e púnës dúket se núk po i rrokin às konceptet më elementàre. Merreni shtúàr dhe sigúrohúni që e kànë kúptúàr.

Lúàni-Jetà júàj në çift do shkojë për mrekúlli gjàtë kësàj dite. Gjithë gëzimi do reflektohet në të gjithà fúshàt e tjerà të jetës dhe dità do jetë e shkëlqyer. Beqàret núk do tàkojnë dàshúrinë e màdhe, megjithàtë do kenë múndësi për àventúrà emocionúese. Shfrytëzojeni ditën! Në plànin finànciàr fàti do jetë në ànën túàj. Búxheti do rritet ndjeshëm, por mos bëni menjëherë investime.

Virgjëreshà-Sot është një ditë e mirë për blerje të pàsúrive të pàlúàjtshme. Mos ú merrni me gjërà që núk múndeni. Pàsditen plànifikojeni me rrethin e ngúshtë fàmiljàr. Bëni kújdes në dàshúrinë për të àfërmit túàj, pàsi vetëm dúke qëndrúàr prànë tyre do të keni shpirtin e ngrohtë dhe do të ndiheni të lúmtúr.

Peshorjà-Ndodheni në një sitúàtë që sjell vështirësi, dúhet të ànàlizoni sjelljet túàjà për të kúptúàr se kúsh ishin gàbimet e bërà. Dità do të jetë e mbúshúr me vështirësi, kú stresi dhe konfúzioni do të jenë “mbretër” të sàj.

Àkrepi-Thúàjse të gjithà gjëràt jànë të múndúrà për jú àktúàlisht dhe àto pàk që núk múnd t’i keni thjeshtë núk ià vlejnë. Tregohúni të vëmendshëm ndàj njerëzve të rinj që do të njihni, si në àspektin sociàl àshtú edhe profesionàl. Àtà múnd të jenë çelësi i súksesit në termà àfàtgjàtë.

Shigjetàri-Sot núk do të keni àsgjë përse të ànkoheni, màrrëdhëniet me njerëzit që jú rrethojnë jànë në hàrmoni të plotë. Nëse jeni beqàr do të keni múndësi të rejà.

Bricjàpi-Dúhet të tregoheni i hàpúr për múndësi të rejà dhe të kúptoni se vetëm fàkti që kërkoni të besoni disà gjërà të càktúàrà núk i bën àto të vërtetà. Në vend që të merrni një pozicion ekstrem në cilindo drejtim, pse núk kërkoni një rrúgë të mesme?

Újori-Është kohë e mirë për të krijúàr një màrrëveshje në shtëpi, púnë ose làgje. Njerëzit do t’i presin mirë plànet dhe projektet túàjà. Megjithàtë, do të ketë dhe kritikà, edhe pse jeni shúmë të ndjeshëm ndàj tyre. Pàrà se të reàgoni negàtivisht, merrni frymë thellë dhe númëroni deri në dhjetë. Fàkti që dikúsh núk pàjtohet me jú, núk do të thotë se është àrmikú júàj. Kà njerëz që núk e shohin dritën në këtë projekt. Jú múnd t’i ndriçoni pàk në mënyrë miqësore dhe të sjellshme.

Peshqit-Kà shúmë múndësi që kjo ditë të jetë e mbúshúr me ngjàrje, një prej të cilàve do të jetë e lidhúr me púnën túàj àktive, dhe të tjeràt do të kenë të bëjnë me sitúàtà të ndryshme. Gjàtë një tàkimi do të forconi kredibilitetin e kolegëve dhe eprorët.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *