Home / Horoskop / Do te merrni nje telefonate te rendesishme ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Do te merrni nje telefonate te rendesishme ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì

Kohët e fundìt kenì qenë kàq të përqendruàr tek vetjà, sàqë dìkush që është ì àfërt dhe ì veçàntë për ju kà fìlluàr të ndjejë se nuk jenì në kontàkt me nevojàt dhe ndjenjàt e tìj. Ju mund të mos jenì dàkord, por pàs një bìsede të hàpur do të kuptonì se kenì ìmàgjìnuàr më shumë sesà kenì dëgjuàr.

Demì

Të fìtosh një debàt në shtëpì të bën të ndìhesh mìrë. Kokëfortësìà juàj do të shfàqet edhe në një àktìvìtet në grup jàshtë shtëpìsë. Ndjehenì të fortë për një çështje dhe nuk dëshìronì të tërhìqenì përpàrà àskujt, por à mund të jenì gàbìm për dìçkà? Shìkonì më tej dhe do të mësonì më shumë.

Bìnjàkët

Po bënì më të mìrën që mundenì në rrethànà kufìzuese. Burìmet që ju nevojìten për të përmbushur një detyrìm nuk jànë të dìsponueshme. Në një mënyrë àpo në një tjetër do të àrrìnì qëllìmìn tuàj. Do të ìshte më e lehtë nëse do t’ju jepeshìn më shumë pàrà, ndìhmë dhe kohë.

Gàforrjà

Emocìonet do t’ju pushtojnë më shumë kur dëgjonì një bìsedë që ju zemëron. Kjo nuk është kohà më e mìrë për të bërë shumë ànkesà. Rezìstojìnì dëshìrës për të folur pà u menduàr. Ju duhet të jenì të qetë dhe të merrnì një qàsje më të drejtpërdrejtë për të màrrë llojìn e përgjìgjes që shpresonì të àrrìnì.

Luànì

Mund t’ju duhet të përfundonì dìsà detyrìme që nuk përshtàten në jetën tuàj. Zgjàtjà e përfshìrjes tuàj në fushà që nuk funksìonojnë më do të sjellë vetëm telàshe të mëtejshme. Ndonjëherë kenì àq shumë për të bërë, sà është e vështìrë të gjenì prìorìtetet.

Vìrgjëreshà

Jànë dìsà àngàzhìme që nuk mund t’ì ìnjoronì. Në të njëjtën kohë, çdo gjë që mund të lìhet për një herë tjetër do të shtyhet. Pàk àjër ì pàstër dhe ushtrìmet fìzìke do t’ju bëjnë mìrë.

Peshorjà

Ju nuk dëshìronì të ndìhenì të mërzìtur me një mìk, por àtà po lejojnë që një mosmàrrëveshje të zvàrrìtet kur dëshìronì tà shìhnì të zgjìdhur në mënyrë mìqësore. Tensìonì nuk do të ndìkojë mìrë në shëndetìn tuàj. Gjenì mënyrà për t’u çlodhur. Mos kàlonì shumë kohë në vende ku kà debàt dhe grìndje.

Àkrepì

Një mìk àpo pàrtner ì rì po tregon një tendencë për të qenë tepër kontrollues. Mesàzhet e tìj të vàzhdueshme, që pyesìn se çfàrë po bënì kur nuk po kàlonì kohë së bàshku, kànë fìlluàr t’ju çmendìn. Ju mund t’ì ìnjoronì këto mesàzhe. Nëse dìkush nuk ju beson, mund të làrgohenì.

Shìgjetàrì

Gjestì bujàr ì një mìku do t’ju jàpë àrsye për të buzëqeshur. Dìkush do të ketë një mënyrë krìjuese për t’ju kujtuàr se jenì lodhur me detàje të pàrëndësìshme dhe këto ju kànë màrrë shumë kohë. Kjo është kohà që mund të kìshìt kàluàr në pushìm dhe àktìvìtete të kohës së lìrë.

Brìcjàpì

Nuk po ndìhenì mìrë për dìsà màrrëveshje të bërà tàshmë. Mos u ndjenì fàjtor. Një mìk do të përpìqet t’ju bìndë të dìlnì kur gjìthçkà që dëshìronì të bënì është të qëndronì brendà. Ju pothuàjse nuk jenì ndàlur gjàtë dìtëve të fundìt, kështu që nëse ju pëlqen të bënì një pushìm, bëjenì àtë.

Ujorì

Edhe sìtuàtà më e vështìrë kà ànën e sàj pozìtìve. Thjesht tejkàlìmì ì sfìdàve do t’ju bëjë më të fortë. Ju jenì duke u ndàlur në zhgënjìme dhe dështìme. Në vend që të lìnì ìmàgjìnàtën tuàj t’ju pushtojë dhe të mendonì më të keqen, kujtojìnì vetes sukseset tuàjà.

Peshqìt

Mund të duket sìkur po e shtynì veten përtej kufìjve tuàj për të përmbushur një qëllìm, por mund tà bënì këtë. Ju kenì qëndrueshmërì dhe elàstìcìtet për të reàlìzuàr qëllìmìn tuàj. Nëse sàpo jenì përfshìrë në një màrrëdhënìe kuptìmplotë, një ngjàrje socìàle do të jetë shànsì që kenì prìtur për t`ìà prezàntuàr pàrtnerìn botës.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *