Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Enjte 23 Mars 2023

Horoskopi per diten e Enjte 23 Mars 2023

Dàshì
Do të shìjonì kënàqësìnë e kohës së lìrë. Mbànì nën kontroll zemërìmìn tùàj dhe tràjtojìnì mìrë të gjìthë në zyrë. Devìjìmì ngà kjo rrùgë mùnd t’jù kùshtojë pùnën, dùke përkeqësùàr drejtpërdrejt sìtùàtën tùàj fìnàncìàre. Jù dùhet t’ìà shprehnì ndjenjàt personì që dàshùronì, pàsì nesër mùnd të jetë shùmë vonë.

Demì
Një romàncë e re do të dùket e sìgùrt për dìsà personà të kësàj shenje. Dàshùrìà do të lùlëzojë në jetën tùàj. Mos jìnì të hàpùr dhe emocìonàl gjàtë tàkìmeve të bìznesìt.

Bìnjàkët
Shmàngnì netët e vonà dhe shpenzìmìn e tepërt për të tjerët, pàsì mùnd të shkàktonì tensìon në fàmìlje. Ì dàshùrì/e dàshùrà jùàj nùk do mùnd t’ì ndàjë hàpùr ndjenjàt e tìj/sàj pàrà jùsh, gjë që mùnd t’jù shqetësojë. Një projekt ì rëndësìshëm – për të cìlìn kenì pùnùàr për një kohë të gjàtë – është vonùàr.

Gàforrjà
Një dìtë jo shùmë e mìrë për nënàt në prìtje. Dùhet të jenì më të kùjdesshëm gjàtë ecjes. Pàs një fàze të vështìrë, dìtà do jù befàsojë me dìçkà të bùkùr në pùnë.

Lùànì
Pozìcìonì fìnàncìàr do përmìrësohet së shpejtì. Mos e hùmbnì kohën dùke bërë plàne – por lëvìznì dhe fìllonì t’ì zbàtonì àto. Bàshkëshortì/bàshkëshortjà jùàj do të bëjë dìçkà të veçàntë për jù sot.

Vìrgjëreshà
Bënì shùmë kùjdes për shëndetìn, veçànërìsht personàt që vùàjnë ngà tensìonì. Një koleg ì zyrës sùàj mùnd të dëmtojë një ngà sendet tùàjà me vlerë sot. Romàncà do të vìjë në rrùgën tùàj, teksà një mìqësì do të bëhet më e thellë.

Peshorjà
Ìdejà jùàj për të kùrsyer pàrà mùnd të reàlìzohet sot, teksà do të kenì mùndësì të kùrsenì sìç dùhet. Fëmìjët mùnd t’ìù zhgënjejnë pàsì mùnd të mos përmbùshìn prìtshmërìtë tùàjà. Sot do jù mùngojë dàshùrìà e vërtetë në jetën tùàj.

Àkrepì
Mbànì nën kontroll dìetën tùàj dhe bënì ùshtrìme për të qëndrùàr në formë. Do të tàkonì një mìk të vjetër mjàft mìrëkùptùes. Jù mùnd të prìshnì një projekt nëse tregohenì shùmë të hàpùr për plànet tùàjà.

Shìgjetàrì
Shëndetì mbetet perfekt. Dìsà ndryshìme në shtëpì do t’jù bëjnë shùmë sentìmentàle – por do të jenì në gjendje t’ì komùnìkonì në mënyrë efektìve ndjenjàt tùàjà njerëzve që kànë më shùmë rëndësì për jù. Sytë e tù jànë àq të ndrìtshëm sà mùnd të ndrìçojnë një nàtë të errët të të dàshùrìt tënd.

Brìcjàpì
Frìkà mùnd t’jù shqetësojë. Zgjìdhnì sot konflìktìn tùàj të kàhershme pàsì nesër mùnd të jetë shùmë vonë. Në kohën tùàj të lìrë mùnd të kryenì detyrà, të cìlàt dìkùr ì kìshìt plànìfìkùàr dhe mendùàr t’ì reàlìzonìt, por nùk ìà kenì dàlë.

Ùjorì
Keqpërdorìmì ì màrrëdhënìeve personàle për të përmbùshùr prìtshmërìtë tùàjà do të sìllte konflìkt me grùàn tùàj. Dìtë e mìrë për të dërgùàr CV-në tùàj ose për t’ù pàràqìtùr për një ìntervìstë. Mos e nxìsnì pàrtnerìn tùàj për àsgjë sot.

Peshqìt
Nàtyrà gàzmore e ànëtàrëve të fàmìljes do të lehtësojë àtmosferën në shtëpì. Sot do të shìjonì àjkën e dàshùrìsë. Përpàrìme profesìonàle për dìsà personà të kësàj shenjà

About admin

Check Also

Demi me shtepi te re , luani me bingo ! Ja shenjat me me fat

Dashi Planètët po ju çojnë në një cikël të ri. Së shpèjti do të jèni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *