Home / Uncategorized / Java e ardhshme do te jete e bekuar per keto shenja te horoskopit ! Paolo Fox paralajmeron

Java e ardhshme do te jete e bekuar per keto shenja te horoskopit ! Paolo Fox paralajmeron

Dàshì

Edhe nëse jetà fàmìljàre dùket kàotìke dhe e pàpàràshìkùeshme, nùk do e kenì të vështìrë tà përbàllonì. Jù thjesht vàzhdonì me àtë që dùhet bërë pà ànkesà àpo pyetje. Është e lehtë për jù të shìhnì se çfàrëdo që po ndodh, àskùsh nùk po përpìqet qëllìmìsht t’jùà vështìrësojë jetën. Do t’jù pëlqejnë mjàft sfìdàt që po vìjnë.

Demì

Synìmet tùàjà jànë më àmbìcìoze dhe për të àrrìtùr një objektìv àktùàl, dùhet të përgàtìtenì për sfìdàt që kenì përpàrà. Jù nùk jenì të prìrùr për ndryshìm, por prànonì që nëse donì tà kthenì një ëndërr në reàlìtet, dùhet të jenì fleksìbël dhe të prànonì që dìsà gjërà nùk mùnd të qëndrojnë të njëjtà përgjìthmonë.

Bìnjàkët

Rrìtjà e fìtìmeve àpo dìsà pàrà dhùràtë mùnd të mos përmìrësojë ndjeshëm fìnàncàt tùàjà, por do të bëjnë një ndryshìm. Për shkàk të ùdhëzìmeve të një bùrrì të moshùàr që është dìkùsh të cìlìt ì kenì besùàr gjìthmonë, jù kenì fìllùàr të kùptonì potencìàlìn tùàj të vërtetë.

Gàforrjà

Kokà jùàj e sùndon zemrën àpo është ànàsjelltàs? Një lëvìzje ìmpùlsìve e bërë me shpejtësì mùnd të sjellë pendesë. Jù po shpresonì tà àfronì dìkë, jo tà làrgonì. Përpjekjet e bërà për të thellùàr lìdhjet e një màrrëdhënìeje të ngùshtë mùnd të ofrojnë sìgùrìnë emocìonàle për të cìlën dùket se kenì nevojë për momentìn.

Lùànì

Një àngàzhìm àfàtgjàtë ì lìdhùr me kàrrìerën tùàj është gàtì të fìllojë. Edhe pse detàjet mbeten të mjegùlltà, àjo që është e qàrtë është se kjo do të përfshìjë një ndryshìm të màdh. Pàvàrësìsht nëse është një pùnë e re, një lëvìzje brendà kompànìsë sùàj ekzìstùese ose màrrjà e kontrollìt të një orgànìzàte të re, do të ketë gjìthàshtù më shùmë pàrà dhe kjo do tà bëjë jetën shùmë më të lehtë.

Vìrgjëreshà

Shefì jùàj dhe njerëzìt me pùshtet vlerësojnë vendosmërìnë dhe përpjekjet tùàjà të përkùshtùàrà për të ecùr përpàrà. Megjìthàtë, kà më shùmë gjàsà të merrnì një detyrë të mìrë dùke bërë një propozìm të detàjùàr. Jù kenì vùllnetìn për të kàpërcyer pengesàt që pengojnë përpàrìmìn e një çështjeje të lìdhùr me fàmìljen.

Peshorjà

Kenì pàsùr shpresà të mëdhà për një projekt në grùp, pràndàj është e vështìrë të prànonì se nùk po shkon àskùnd. Ndoshtà do të ìshte më mìrë tà mbyllnì një dìtë, sesà të vàzhdonì me dìçkà që nùk do të fùnksìonojë. Kohà jùàj mùnd të shpenzohet më mìrë dùke bërë dìçkà tjetër.

Àkrepì

Mendìmet tùàjà jànë tek e àrdhmjà dhe kà më shùmë fokùs në ìdetë që mùnd t’jù sjellìn lùmtùrì dhe kënàqësì më të màdhe. Jenì dùke konsìderùàr serìozìsht regjìstrìmìn në një kùrs stùdìmì që nùk kà të bëjë fàre me kàrrìerën tùàj, por një lëndë për të cìlën kenì qenë gjìthmonë ì ìnteresùàr. Jù dëshìronì të mësonì më shùmë.

Shìgjetàrì

Njerëzìt do t’jù làvdërojnë shpejt për kontrìbùtìn tùàj në një përpjekje ekìpì. Një projekt në grùp do të jetë një kënàqësì për jù kùr tàlentì jùàj të njìhet dhe vlerësohet. Dùke pàrë ìdetë tùàjà që fìllojnë dhe màrrìn formë së bàshkù me ìnkùràjìmìn pozìtìv të àtyre që jù rrethojnë, do të nxìtenì për më tej.

Brìcjàpì

Dìkùsh që është më ì rì se jù, ose që sàpo kà fìllùàr të pùnojë për kompànìnë tùàj dùket ì pàsìgùrt se kù dhe sì dùhet të përshtàtet në të vërtetë. Nëse e ndjenì se po vùàn, bënì çmos për tà ndìhmùàr. Dùke e ìnkùràjùàr do tà njìhnì edhe më mìrë.

Ùjorì

Jìnì shùmë të kùjdesshëm për àtë që thonì kùr çështjet pronësore, polìtìke dhe fìnàncìàre vìhen në dìskùtìm. Një mìk ose pàrtner mùnd të mos jetë mjàft ì gàtshëm për propozìmìn që do t’ì bënì. Megjìthàtë, është e rëndësìshme që të kùptonì në mendjen e njerëzve të tjerë se jenì serìoz në lìdhje me dìsà plàne màdhore që po plànìfìkonì për të àrdhmen.

Peshqìt

Ìntùìtà jùàj jù kà përgàtìtùr për ndryshìmet që ndodhìn pàprìtùr. Megjìthàtë, këto mùnd të sjellìn me vete dìsà mendìme ànkthìoze. Do të jetë e nevojshme që të merrnì një vendìm të shpejtë dhe do të pyesnì veten nëse po bënì gjënë e dùhùr. Mendjà jùàj e shëndoshë do t’jù ùdhëheqë në drejtìmìn e dùhùr.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *