Home / Horoskop (page 250)

Horoskop

Horoskopi ditor e Hene 20 dhjetor 2021

Dàshi Gjàtë ditës së nèsërmè do të kàloni një pjèsë të mirë të pàsigurivè tuàjà. Mègjithàtë në vèndin è punës nuk do àrrini që të shpëtoni ngà vàrësià è èprorit. Në fushën è ndjènjàvè, do të ndjèni nèvojë për pàvàrësi dhè liri. Dèmi Do të përbàllèni mè një sërë situàtàsh …

Read More »

Horoskopi për ditën è dièl, 19 dhjètor 2021

Dàshi Nësè gjèni vètèn të dyjëzuàr në dàshuri prèj situàtàvè, do të thotë sè nuk është èndè momènti për të màrrë një vèndim. Një shènjë è fàtit do t’iu udhëzojë. Në ràportin në çift, do të gjèni dëshirën è përbàshkët për të hèdhur bàzàt për të àrdhmèn. Dèmi Ndikimi i …

Read More »

Horoskopi për dàtën 19 dhjètor 2021 ngà Russèll Grànt

Dàshi Ju mund të kèni pàsur plànè të mëdhà shoqërorè për këtë pèriudhë të vitit dhè mègjithësè jètà mund të mos jètë àq èmocionuèsè sà kèni shprèsuàr, në të vërtètë do të kënàqèni èdhè dukè mos dàlë shumë. Kàpni ritmin è punës ndërkohë që jini të vètëdijshëm për sà njèrëz …

Read More »

Horoskopi per diten e shtune 18.12.2021

Dèmi Të lindur më: 21 Màrs – 19 Prill Në dàshuri, prèj disà kohësh kà shumë problèmè dhè tènsionè në çiftë të shtunën do të përmirësohèn situàtàt në punë dhè do të vijnë làjmè të mirà. Dèmi Të lindur më: 20 Prill – 20 Màj Bëhuni gàti! Dàshurià do të …

Read More »

Horoskopi për datën 18 dhjetor 2021 nga Russell Grant

Dashi Një ofertë, propozim apo kërkesë e veçantë do t’ju kënaqë. Dikush po bën plane festive posaçërisht për ju. Ata do të zhgënjehen nëse i refuzoni. Nëse keni bërë marrëveshje të tjera, nuk do të jetë problem t’i ndryshoni ato. Përpjekjet e përbashkëta dhe interesat e reja të përbashkëta me …

Read More »

Horoskopi për ditën e premte, 17 dhjetor 2021

Dashi Tashmë jeni plot optimizëm dhe gati të nisni projekte të reja. Keni aftësi shumë të mira për të identifikuar dhe gjykuar një projekt të mirë. Kjo do të bëjë të investoni në gjëra, që në të ardhmen do t’iu sjellin të ardhura. Është e rëndësishme që të mos lejoni …

Read More »

HOROSKOPI per diten e sotme 16.12.2021

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Lajm i mirë në dashuri, 3 ditët e ardhshme janë të favorshme, por kujdes. Nuk përjashtohen krizat. Projektet e mëdha priten në punë deri në pranverë. Demi Të lindur më: 20 Prill – 20 Maj Ditë e mbarë në dashuri, Hëna …

Read More »

Horoskopi për neser 16 dhjetor nga Russell Grant

Dashi Sa më shumë njerëz të përfshirë në një dilemë të papritur, aq më konfuze do të bëhet. Fshihini ndjenjat tuaja të acarimit ose kjo do të shkaktojë më shumë probleme. Përfundimisht situata do të qetësohet. Po shikoni buxhetin për të parë nëse ka ndonjë hapësirë për dhurata Krishtlindjesh. Nuk …

Read More »