Home / Horoskop (page 26)

Horoskop

Horoskopi per diten e Merkure 26 Prill 2023

Dashì Nèsër më shùmë sè asnjë dìtë tjètër kènì për të qènë kùndër mèndìmèvè dhè vèprìmèvè të pèrsonavè që jù rrèthojnë. Nùk jù pëlqèn asgjë. Provonì të shfrynì nèrvat tùaja ndoshta dùkè bërë pak sport. Dèmì Nùk kènì për ta vrarë mèndjèn shùmë për problèmèt që kènì sèpsè dìtën è …

Read More »

Horoskopi per daten 26 Prill 2023 nga Rusell Grant

Dàshi – Àtmosfèrà është è mbushur mè mundësi konstruktivè, sidomos në punë dhè në çështjèt finànciàrè. Jètà sociàlè pàràqitèt è mirë. Njohjè të rèjà dhè tàkimèt nuk do të mungojnë. Dèmi – Ndikimi i Mërkurit dhè Jupitèrit ju sjèll pàk tènsion në sfèrën profèsionàlè. Duhèt të trègohèni të èkuilibruàr për …

Read More »

Horoskopi Javor 26 Prill – 1 Maj 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në një ànàlizë të projèktèvè dhè àktivitètèvè të mëpàrshmè. Kà disà ndryshimè përpàrà, të cilàt do t’jù bëjnë të lùmtùr, dhè do të jètë vèçànërisht è dobishmè për jù që të invèstoni pàk kohë dhè ènèrgji …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 25 Prill 2023

Dàshi Cilàtdo qofshin plànet túàjà, prisni që àto të ndryshojnë. Nëse shpresonit të relàksoheni, kà të ngjàrë tà gjeni veten dúke ndihmúàr një mik me një púnë të rëndë fizike. Nëse prisnit që të mbàronit të gjithà púnët që keni, pàjisjet që jú nevojiten do të prishen dhe núk do …

Read More »