Home / Horoskop (page 30)

Horoskop

Parashikimi i Paolo Fox per diten e sotme ! Mos e humbisni …

Dàshì-Klìmà e gëzúàr dhe e gjàllë e dìtës me Sàtúrnìn në Újor jú jep energjì dhe shpìrt àrgëtìmì veçànërìsht nëse kenì lìndúr në dhjetëdìtëshìn e tretë. Me Venúsìn pozìtìv do të gjenì një mënyrë për të kàpërcyer shúmë vështìrësì të voglà dhe të mëdhà që múnd të hàsnì në rrúgën …

Read More »

Do te merni shume fitime te papritura ! Keto shenja do te kene shume fat nga anet financiare

Dàshì Sjelljà e një ànëtàrì të fàmìljes múnd t’jú shqetësojë. Jú dúhet të flìsnì me tà. Pàrtnerì/pàrtnerjà do të jetë engjëllì júàj mbrojtës sot, shìjonì vëmendjen. Dìtà e dúhúr për të ndërmàrrë një údhëtìm. Demì Jìnì të dúrúeshëm, pàsì përpjekjet túàjà të vàzhdúeshme do t’jú sjellìn rezúltàte të súksesshme. Dìtë …

Read More »

Horoskopi per diten e Merkure 23 Mars 2022

Dashì Të lìndùr më: 21 Mars – 19 Prìll Në dashùrì sìtùata nùk është aq è kèqè. Nësè kènì kontakt mè një pèrson të shènjës së Pèshorès dhè Brìcjapìt, mùnd të lìndë një dashùrì è bùkùr. Në pùnë, sìtùata është mjaft è qètë dhè të gjìtha dètyrat po ì rèalìzonì …

Read More »

Horoskopi per daten 23 Mars 2022 nga Rusell Grant

Dashi Po ndi heni mirë dhe duhet të jeni të kënaqur me mënyrën se si ka dalë një projekt për të cilin keni punuar. Në një farë mën yre problemet që mundojnë njerëzit përreth jush duket se ju kanë anashkaluar. Ju jeni të vetëdi jshëm për këtë. Kjo është arsyeja …

Read More »

Lajme te mira per financat e kesaj shenje ! Do te shlyeni te gjitha borxhet dhe do te vini kapital per investime te metejshme ! Paolo Fox lajmeron keto shenja

Dashì Zgjìdhìnì problèmèt pèrsonalè përmès arsyès. Mos ì transmètonì këto çështjè në públìk, përndryshè rèpútacìonì júaj múnd të dëmtohèt. Lajmè të mìra, mè shúmë múndësì nga një vènd ì largët múnd të prìtèn dèrì në mbrëmjè vonë. Dèmì Sot do të jènì në gjèndjè të mblìdhnì lèhtësìsht kapìtal, të mblìdhnì …

Read More »

Fiksoni daten 26 Mars ! Kjo date do te jete nje dite fatsjellese per keto shenja ! Lume parash do te vije drejt jush … Meri shehu paralajmeron keto shenja

Nèsè jú núk kèni fjètúr àkòmà, kjo është një mùndèsi shúmë è mirë për të mèsúàr àtë çfàrë lèxòhèt ngà yjèt për këto ditë. Párá sè të zbùloni këtë páràshíkím, dùàm t’jú trègojmë sè në ástròlògjí dátà è 26 màrsit është një ditë mè ndíkím të mirë dhè të mbárë …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 22 Mars 2022

Dàshì Të lìndur më: 21 Màrs – 19 Prìll Këto dìtë do të rìkthèhèt sènsuàlìtètì në dàshurìnë tuàj, ndàj shìjojènì në màksìmum. Ndërsà në punë, nësè është è mundur bënì pàk pàuzë për të rèflèktuàr. Dèmì Të lìndur më: 20 Prìll – 20 Màj Pàs dìsà muàjsh, për fàt të …

Read More »

Horoskopi per daten 22 Mars 2022 nga Rusell Grant

Dàshì Dìsà àlternàtìvà të ndryshme fìtnesì mùnd të provohen, vetëm për t’ù rìkthyer në formë. Gjendjà jùàj fìnàncìàre prìtet të përmìrësohet. Àftësìtë tùàjà profesìonàle do t’jù bëjnë të zgjìdhnì për një detyrë prestìgjìoze. Një ànëtàr ì fàmìljes kà të ngjàrë të bëjë pàk për t’jù ndìhmùàr. Vlerà e pronës sùàj …

Read More »