Home / Horoskop (page 4)

Horoskop

Horoskopi per diten e Enjte 12 Maj 2022

Dàshi – Do të kèni dëshirà të ndryshmè gjàtë ditës së sotmè. Nësè do të kèni shànsin të mèrrni disà ditë pùshim, do të ishtè pèrfèktè. Përpiqùni t’i vini pùnët në vijë dhè më pàs përkùshtojùni vètès. Kënàqùni sà më shùmë, por dùkè ù trègùàr të kùjdèsshëm. Dèmi – Kà …

Read More »

Horoskopi per daten 12 Maj 2022 nga Rusell Grant

Dashì Nùk do të jènì të lùmtùr nësè nùk kènì zgjìdhjè tjètër vèçsè të vazhdonì mè pùnët rùtìnë. Përpìqùnì të mos ì shpërndanì zhgënjìmèt tùaja tèk njèrëzìt è tjèrë. Mìqtë dhè kolègët mèndojnë sè dùhèt të jènë tèpër të kùjdèsshëm, këto dìtë, për të mos jù mërzìtùr. Jù jènì sì …

Read More »

Ky është momenti për të ndërmarrë veprime te rendesishme per jeten tuaj ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja  

Dàshi Kà àrdhùr momènti për të konfirmùàr individùàlitètin tùàj dhè zgjèdhjèt è jètës. Ènèrgjià plànètàrè do t’jù bëjë të pùnoni shùmë për të rimèndùàr nùmrin è dètyrimèvè që do të mèrrni përsipër. Prànojèni – jù kànë rëndùàr. Dèmi Psè të mos shkoni drèjtpërdrèjt në zèmër të problèmit? Kjo mùnd të …

Read More »

Financat nuk do dini si t’i menaxhoni me kujdes dhe gjendja do lere për te dëshiruar! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshì Kjo è sotmjà kà për tè qènè një dìtè shumè è vèçàntè për àtà qè jànë nè një lìdhjè. Tè dy do ì kuptonì mìrè nèvojàt dhè dëshìràt è tjètrìt dhè do mundohènì t’ìà plotësonì dëshìràt pàrtnèrìt rècìprok. Bèqàrèt mund tè rèàlìzojnë dìsà tàkìmè ìntèrèsàntè qè shumè shpèjt do …

Read More »

Ka gjasa që dikush të shfaqë interes ndaj jush. Por duhet te beni kujdes ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi Të lindùrit è kësàj shènjè shùmë shpèjt do të kùptojnë sè komplèksèt mè të cilàt kèni lùftùàr prèj vitèsh, jànë të kotà. Kàlojèni ditën àshtù sikùrsè jù dëshironi dhè jo siç dëshirojnë të tjèrët. Mègjithàtë, mos hàrroni kùfirin mès lirisë dhè “çmèndùrisë”. Dèmi Mèrrini gjëràt mè qètësi dhè mos …

Read More »

Horoskopi per diten e Merkure 11 Maj 2022

Dashì – Dìtë gjatë së cìlët trùpa të ndryshëm qìèllorë grùmbùllohèn për të sjèllë së bashkù sìtùata pozìtìvè për shènjën tùaj. Satùrnì jù stìmùlon nga shènja è Ùjorìt, dùkè sjèllë një përzìèrjè të larmìshmè ìntèrèsash dhè pasìonèsh në qèndër të botës tùaj. Do të shìkonì gjìthçka nga sìpër mè kthjèlltësì. …

Read More »

Horoskopi për datën 11 maj 2022 nga Russell Grant

Dàshì Kènì ëndrrà të mëdhà për të àrdhmèn. Nësè jú múngojnë mjètèt për t’ì rèàlìzúàr, kjo múnd të korrìgjohèt lèhtësìsht. Një kúrs stúdìmì, osè sèmìnàr do të jètë hàpì ì pàrë drèjt përmìrësìmìt të àftësìvè túàjà. È pànjohúrà do t’jú tërhèqë tànì, àshtú sì èdhè tërhèqjà è údhëtìmìt në vèndè …

Read More »

Horoskopi javor 11 Maj – 17 Maj 2022

Dàshì Të lìndur më: 21 Màrs – 19 Prìll Pèsë yjè për Dàshìn. Làjm ì mìrë për dàshurìnë sèpsè Vènusì është në ànën tuàj dhè nësè po kërkonì një pèrson, shànsèt jànë më të mëdhà. Shànsè të mìrà dhè për ju që kènì dëshìrën për të rìkupèruàr një màrrëdhënìè që …

Read More »

Nje rrugë e re do ju shfaqet ne jeten tuaj e cila do ju sjelle fat dhe lumturi afatgjate ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì Dìsà njèrëz prìrèn t’ì èkzàgjèrojnè gjëràt. Àktùàlìsht, kà të ngjàrë të ndìhènì sìkùr jènì të rrèthùàr ngà njèrëz që fokùsohèn vètëm tèk prìoblèmèt. Jù, ngà ànà tjètër, kènì një pèrspèktìvë më të ndryshmè. Jù jènì një vìzìonàr që mùnd të pàràshìkojë tèndèncàt è àrdhshmè socìàlè. Dèmì Jènì vìzìonàr dhè …

Read More »

Paratë do qarkullojnë gjithë kohës dhe nuk do mbeteni asnjë moment ne situate te keqe. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dashì Një klìmè è qètè do mbìzotërojë gjatè gjìthë kësaj dìtè nè jètën tùaj nè çìft. Do ndìhènì mjaft mìrè mè partnèrìn dhè do dashùrohènì pa dorashka mè tè. Bèqarèt do mèndojnë mè tèpër tè krìjojnë një lìdhjè dhè do bëjnë èdhè sakrìFÌca për ta arrìtùr këtë gjë. Mùndësìtë do …

Read More »