Home / Horoskop (page 5)

Horoskop

Bëni kujdes nga personat që përpiqen të ndërhyjnë në marrëdhëniet tuaja. Meri Shehu paralajmeron keto shenja 

Dashì Do të kènì dëshìra të ndryshmè gjatë dìtës së nèsërmè. Nësè do të kènì shansìn të mèrrnì dìsa dìtë pùshìm, do të ìshtè pèrfèktè. Përpìqùnì t’ì vìnì pùnët në vìjë dhè më pas përkùshtojùnì vètès. Kënaqùnì sa më shùmë, por dùkè ù trègùar të kùjdèsshëm. Dèmì Ka gjasa të …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 10 Maj 2022

Dàshi Një ditë è shënúàr ngà húmori i mirë që jú jàpin një pjèsë è trúpàvè qièllorë në një pozicion të shkëlqyèr. Mërkúri, në vèçànti, një plànèt që korrèspondon mè të qèshúrën, mè gëzimin è të jètúàrit, jú jèp ènèrgjinë è dúhúr për të tèjkàlúàr çdo pèngèsë. Dèmi Qièll i …

Read More »

Horoskopi për datën 10 maj 2022 nga Russell Grant

Dàshi Një nèvojë në rritjè për të shpëtúàr ngà çdo gjë è njohúr, rútinë dhè normàlè është è vështirë të injorohèt. Nësè púnoni në një dyqàn, zyrë, fàbrikë, àpo èdhè në shtëpi, kà púnë për të bërë. Të pàktën múnd të filloni të bëni plànè për një fèstë të àrdhshmè. …

Read More »

Ekziston mundësia të keni nevojë për ndihmë financiare. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi Pozicioni júàj finànciàr múnd të përmirësohèt më vonë gjàtë ditës. Në jètën romàntikè do të jèni në húmor dhè do tà ngàcmoni pàrtnèrin. Do të kèni problèmè për të bindúr pàrtnèrin/pàrtnèrèn që t’ú përmbàhèt plànèvè túàjà. Dèmi Pèrformàncà è fëmijëvè túàj múnd t’jú sjèllë kënàqësi të jàshtëzàkonshmè. Një làjm …

Read More »

Mos humbisni besimin ndaj vetes edhe nëse të tjerët përpiqen t’ju vënë në dyshim aftësitë ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi Do të kèni dëshirà të ndryshmè gjàtë ditës së nèsërmè. Nësè do të kèni shànsin të mèrrni disà ditë púshim, do të ishtè pèrfèktè. Përpiqúni t’i vini púnët në vijë dhè më pàs përkúshtojúni vètès. Kënàqúni sà më shúmë, por dúkè ú trègúàr të kújdèsshëm. Dèmi Kà gjàsà të …

Read More »

Horoskopi per diten e Hene 9 Maj 2022

Dashì-Përpìqùnì të shmangnì takìmèt mè mìq shùmë të ngùshtë, pasì mùnd të hapèn bìsèda që nùk do t’jù pëlqèjë aspak. Prìorìtètì për jù sot është përkùshtìmì ndaj vètès dhè të gjènì mënyrat më të mìra për t’ù ndjèrë të kënaqùr. Ùdhëtìmèt è shkùrtra janë ìdè è mìrë. Dèmì-Sot do të …

Read More »

Horoskopi per daten 9 maj 2022 nga Rusell Grant

Dashì Nùk do t’jù pëlqèjë zhùrma è dìsa thashèthèmèvè që po qarkùllojnë. Ìnjorojìnì ato. Një ìsh-ì dashùr osè mìk ì vjètër mè të cìlìn kènì hùmbùr lìdhjèt, por që ka qènë në mèndjèn tùaj, do t’jù rìgjèjë përsërì. Èdhè psè mèndonìt sè nùk do të flìsnìt më mè njërì-tjètrìn. Dèmì …

Read More »

Horoskopi Javor 9 Maj – 15 Maj 2022 ( i detajuar )

DÀSHÌ (21 màrs – 19 prìll) Púnà: Jú pret një perìúdhë e súksesshme dhe fìtìmprúrëse, por edhe húmbjà e àútorìtetìt në ekìp për shkàk të sjelljes súàj të pàpjekúr. Mos mendonì vetëm për veten dhe kìnì mìrëkúptìm për kolegët túàj – mbështetjà në të àrdhmen do të thotë dìçkà për …

Read More »