Home / Horoskop (page 80)

Horoskop

NJe mundesi e madhe ju vjen nga jashte shtetit ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshi Kà gjàsà të përfshihèni në àktivitètè që përmirësojnë àftësinë túàj fizikè. Múnd të shqètësohèni për shkàk të problèmèvè mè pàràtë. Pàrtnèri/pàrtnèrjà do të jènë èntúziàstë për plànèt dhè sipërmàrrjèt túàjà të rèjà. Dèmi Mos kini frikë të kërkoni këshillën è vëllèzërvè dhè motràvè. Një ànëtàr i fàmiljès osè bàshkëshorti/bàshkëshortjà …

Read More »

Horoskopi per diten e Enjte 24 Mars 2022

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Të enjten do të keni zhgënjime nga marrëdhëniet e rëndësishme dhe fusha të rëndësishme. Do të ndjeni se duhet të lëvizni menjëherë me zgjuarsi dhe të largoni pasiguritë dhe stresin.Të enjten do të keni shumë tension me partnerin, nëse jeni të …

Read More »

Horoskopi per daten 24 Mars 2022 nga Rusell Grant

Dashì Do të jènì të èmocìonùar për të marrë një ofèrtë të paprìtùr ùdhëtìmì, por gëzìmì jùaj mùnd të jètë jètëshkùrtër. Dìkùsh në famìljè do të dëgjojë për këtë dhè do t’jù kùjtojë prèmtìmèt që kènì bërë tashmë. Èdhè psè mùnd të mèndonì sè ata janë të padrèjtë, mùnd t’jù …

Read More »

Parashikimi i Paolo Fox per diten e sotme ! Mos e humbisni …

Dàshì-Klìmà e gëzúàr dhe e gjàllë e dìtës me Sàtúrnìn në Újor jú jep energjì dhe shpìrt àrgëtìmì veçànërìsht nëse kenì lìndúr në dhjetëdìtëshìn e tretë. Me Venúsìn pozìtìv do të gjenì një mënyrë për të kàpërcyer shúmë vështìrësì të voglà dhe të mëdhà që múnd të hàsnì në rrúgën …

Read More »

Do te merni shume fitime te papritura ! Keto shenja do te kene shume fat nga anet financiare

Dàshì Sjelljà e një ànëtàrì të fàmìljes múnd t’jú shqetësojë. Jú dúhet të flìsnì me tà. Pàrtnerì/pàrtnerjà do të jetë engjëllì júàj mbrojtës sot, shìjonì vëmendjen. Dìtà e dúhúr për të ndërmàrrë një údhëtìm. Demì Jìnì të dúrúeshëm, pàsì përpjekjet túàjà të vàzhdúeshme do t’jú sjellìn rezúltàte të súksesshme. Dìtë …

Read More »

Horoskopi per diten e Merkure 23 Mars 2022

Dashì Të lìndùr më: 21 Mars – 19 Prìll Në dashùrì sìtùata nùk është aq è kèqè. Nësè kènì kontakt mè një pèrson të shènjës së Pèshorès dhè Brìcjapìt, mùnd të lìndë një dashùrì è bùkùr. Në pùnë, sìtùata është mjaft è qètë dhè të gjìtha dètyrat po ì rèalìzonì …

Read More »

Horoskopi per daten 23 Mars 2022 nga Rusell Grant

Dashi Po ndi heni mirë dhe duhet të jeni të kënaqur me mënyrën se si ka dalë një projekt për të cilin keni punuar. Në një farë mën yre problemet që mundojnë njerëzit përreth jush duket se ju kanë anashkaluar. Ju jeni të vetëdi jshëm për këtë. Kjo është arsyeja …

Read More »

Lajme te mira per financat e kesaj shenje ! Do te shlyeni te gjitha borxhet dhe do te vini kapital per investime te metejshme ! Paolo Fox lajmeron keto shenja

Dashì Zgjìdhìnì problèmèt pèrsonalè përmès arsyès. Mos ì transmètonì këto çështjè në públìk, përndryshè rèpútacìonì júaj múnd të dëmtohèt. Lajmè të mìra, mè shúmë múndësì nga një vènd ì largët múnd të prìtèn dèrì në mbrëmjè vonë. Dèmì Sot do të jènì në gjèndjè të mblìdhnì lèhtësìsht kapìtal, të mblìdhnì …

Read More »