Home / Uncategorized (page 34)

Uncategorized

Horoskopi per diten e Diel 15 Maj 2022

Dàshì-Venùsì vàzhdon të qëndrojë pozìtìv në shenjën tùàj. Emocìonet do të ndezìn pàsìone të rejà àpo do të rìàktìvìzojnë flàkët e shùàrà. Jùpìterì, në një kënd të shkëlqyer, rìgjàllëron lìdhjet e vjetrà. Ùrànì dhe Mërkùrì jànë plànetët e kàrrìerës dhe pùnës dhe të dy fàvorìzojnë shenjën tùàj. Demì-Skenà àstrologjìke shfàqet …

Read More »

Horoskopi per daten 15 Maj 2022 nga Rusell Grant

Dàshì Kohët e fundìt kenì qenë kàq të përqendruàr tek vetjà, sàqë dìkush që është ì àfërt dhe ì veçàntë për ju kà fìlluàr të ndjejë se nuk jenì në kontàkt me nevojàt dhe ndjenjàt e tìj. Ju mund të mos jenì dàkord, por pàs një bìsede të hàpur do …

Read More »

Mos lejoni që frika e dështimit t’ju kapërcejë gjatë kësaj kohe. Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Dashì Sot trùrì jùaj është ì mbìngarkùar. Nësè kènì mèndùar të shkrùanì osè të analìzonì një problèm vèçanërìsht të ndërlìkùar, kjo do të ìshtè dìta è përsosùr për të fìllùar. Do të kènì të gjìthë frymëzìmìn që mùnd të kènì nèvojë. Dèmì Mè ènèrgjìnë planètarè të sotmè, do ta gjènì …

Read More »

Horoskopi për datën 7 maj 2022 nga Russell Grant

Dashi Një fund do të sjellë trishtim, por ju do të pranoni në zemrën tuaj që një kapitull duhet të mbyllet që të fillojnë marrëdhëniet dhe interesat e reja. Ndërsa mbyllet një derë, do të ketë një sërë opsionesh për të zgjedhur për të ardhmen. Një ngjarje magjepsëse në të …

Read More »

Eshte koha e duhur per te planifikuar aventurat tuaja te ardhshme ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi Mos prànoni àvàntàzhè të pàdrèjtà, por qëndrojini bèsnik kàràktèrit tùàj të vërtètë. Jù nùk jèni mbështètùr kùrrë tèk màshtrimèt për të àrritùr qëllimèt tùàjà dhè nùk kà àbsolùtisht àsnjë àrsyè psè jù të filloni tà bëni këtë tàni. Mos è kompromètoni moràlin tùàj për një màrrëvèshjè të dyshimtë. Dèmi …

Read More »

Horoskopi Javor 21 Mars – 27 Mars 2022 (i detajuar)

Dàshì Kjo jàvë do jú múndësojë të reflektonì për vìtìn që kenì kàlúàr dhe për të mendúàr dìsà ndryshìme për vìtìn e rì. Jú që jenì në një lìdhje bënì kújdes ngà Sàtúrnì ì cìlì do úà ndërlìkojë jetën. Do kenì debàte sìdomos për shkàk të xhelozìsë së teprúàr. Jú …

Read More »

Fiksoni daten 22 Mars ! Yjet gjithashtu favorizojne keto shenja te horoskopit … Nga Meri Shehu

Dàshì: Rúànì qetësìnë për çdo përplàsje që múnd të kenì me pàrtnerìn/pàrtneren. Làjme pozìtìve vìjnë ngà ànà e púnës. Nëse kenì ndjekúr një projekt, konfìrmìmet për màrrëveshjen múnd të vìjnë së shpejtì. Demì: Në dàshúrì, Hënà jú fàvorìzon të mbànì kontàkte me personàt që jú pëlqejnë ndërsà kànë nìsúr hìstorìtë …

Read More »

Femrat te cilat u perkasin ketyre shenjave kane karakterin me te forte se cdokush tjeter !

Të bëhèsh një lìdèr ì vërtètë është dìçkà që mùnd të pèrfèksìonohèt mè kàlìmìn è kohës, por dùhèt të lìndësh mè dìsà àftësì që è bëjnë më të lèhtë këtë. Mègjìthàtë, Horoskopì trègon shùmë për cìlësìtë è një ìndìvìdì. Këto jànë 4 lìdèrët è vërtètë të zodìàkùt. Dàshì Dàshì është …

Read More »