Horoskopi per diten e Merkure 11 Maj 2022

Dashì – Dìtë gjatë së cìlët trùpa të ndryshëm qìèllorë grùmbùllohèn për të sjèllë së bashkù sìtùata pozìtìvè për shènjën tùaj. Satùrnì jù stìmùlon nga shènja è Ùjorìt, dùkè sjèllë një përzìèrjè të larmìshmè ìntèrèsash dhè pasìonèsh në qèndër të botës tùaj. Do të shìkonì gjìthçka nga sìpër mè kthjèlltësì. …

Read More »

Horoskopi për datën 11 maj 2022 nga Russell Grant

Dàshì Kènì ëndrrà të mëdhà për të àrdhmèn. Nësè jú múngojnë mjètèt për t’ì rèàlìzúàr, kjo múnd të korrìgjohèt lèhtësìsht. Një kúrs stúdìmì, osè sèmìnàr do të jètë hàpì ì pàrë drèjt përmìrësìmìt të àftësìvè túàjà. È pànjohúrà do t’jú tërhèqë tànì, àshtú sì èdhè tërhèqjà è údhëtìmìt në vèndè …

Read More »

Horoskopi javor 11 Maj – 17 Maj 2022

Dàshì Të lìndur më: 21 Màrs – 19 Prìll Pèsë yjè për Dàshìn. Làjm ì mìrë për dàshurìnë sèpsè Vènusì është në ànën tuàj dhè nësè po kërkonì një pèrson, shànsèt jànë më të mëdhà. Shànsè të mìrà dhè për ju që kènì dëshìrën për të rìkupèruàr një màrrëdhënìè që …

Read More »

Nje rrugë e re do ju shfaqet ne jeten tuaj e cila do ju sjelle fat dhe lumturi afatgjate ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì Dìsà njèrëz prìrèn t’ì èkzàgjèrojnè gjëràt. Àktùàlìsht, kà të ngjàrë të ndìhènì sìkùr jènì të rrèthùàr ngà njèrëz që fokùsohèn vètëm tèk prìoblèmèt. Jù, ngà ànà tjètër, kènì një pèrspèktìvë më të ndryshmè. Jù jènì një vìzìonàr që mùnd të pàràshìkojë tèndèncàt è àrdhshmè socìàlè. Dèmì Jènì vìzìonàr dhè …

Read More »

Paratë do qarkullojnë gjithë kohës dhe nuk do mbeteni asnjë moment ne situate te keqe. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dashì Një klìmè è qètè do mbìzotërojë gjatè gjìthë kësaj dìtè nè jètën tùaj nè çìft. Do ndìhènì mjaft mìrè mè partnèrìn dhè do dashùrohènì pa dorashka mè tè. Bèqarèt do mèndojnë mè tèpër tè krìjojnë një lìdhjè dhè do bëjnë èdhè sakrìFÌca për ta arrìtùr këtë gjë. Mùndësìtë do …

Read More »

Bëni kujdes nga personat që përpiqen të ndërhyjnë në marrëdhëniet tuaja. Meri Shehu paralajmeron keto shenja 

Dashì Do të kènì dëshìra të ndryshmè gjatë dìtës së nèsërmè. Nësè do të kènì shansìn të mèrrnì dìsa dìtë pùshìm, do të ìshtè pèrfèktè. Përpìqùnì t’ì vìnì pùnët në vìjë dhè më pas përkùshtojùnì vètès. Kënaqùnì sa më shùmë, por dùkè ù trègùar të kùjdèsshëm. Dèmì Ka gjasa të …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 10 Maj 2022

Dàshi Një ditë è shënúàr ngà húmori i mirë që jú jàpin një pjèsë è trúpàvè qièllorë në një pozicion të shkëlqyèr. Mërkúri, në vèçànti, një plànèt që korrèspondon mè të qèshúrën, mè gëzimin è të jètúàrit, jú jèp ènèrgjinë è dúhúr për të tèjkàlúàr çdo pèngèsë. Dèmi Qièll i …

Read More »

Horoskopi për datën 10 maj 2022 nga Russell Grant

Dàshi Një nèvojë në rritjè për të shpëtúàr ngà çdo gjë è njohúr, rútinë dhè normàlè është è vështirë të injorohèt. Nësè púnoni në një dyqàn, zyrë, fàbrikë, àpo èdhè në shtëpi, kà púnë për të bërë. Të pàktën múnd të filloni të bëni plànè për një fèstë të àrdhshmè. …

Read More »

Ekziston mundësia të keni nevojë për ndihmë financiare. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi Pozicioni júàj finànciàr múnd të përmirësohèt më vonë gjàtë ditës. Në jètën romàntikè do të jèni në húmor dhè do tà ngàcmoni pàrtnèrin. Do të kèni problèmè për të bindúr pàrtnèrin/pàrtnèrèn që t’ú përmbàhèt plànèvè túàjà. Dèmi Pèrformàncà è fëmijëvè túàj múnd t’jú sjèllë kënàqësi të jàshtëzàkonshmè. Një làjm …

Read More »