Prashikohet një përmirësim i madh në financat tuaja. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshì Sìgùrohùnì që ì kenì të gjìthà fàktet, pàrà se të jepnì ndonjë gjykìm. Përmbàjùnì bùxhetìt tùàj për të shmàngùr kùfìzìmet fìnàncìàre. Kùshtonì kohë për të ndìhmùàr të tjerët, por mos ù përfshìnì në çështje që nùk jù shqetësojnë domosdoshmërìsht. Demì Kjo është dìtà jùàj me fàt në dàshùrì. Pàrtnerì/pàrtnerjà …

Read More »

Do ju lindë një ide, ose një mundësi për të bërë ndryshime të thella në aspektin profesional. Meri Shehu paralahmeron keto shenja

Dashì Kènì bërë një rrùgë të gjatë dhè është koha për të shìjùar shpërblìmèt è pùnës sùaj. Nësè mèndonì sè mùnd të vazhdonì të ècnì përpara pa pùshìm, kènì shprèsa jorèalè për vètèn. Jù nùk jènì robot! Dèmì Nèsër ka shùmë gjëra që jù dùkèn të paqarta. Sì rèzùltat ì …

Read More »

Horoskopi per diten e Diel 1 Maj 2022

Dàshì-Shìjonì prezencën e bùkùr të Venùsìt të vendosùr në shenjën e Peshqve, veçànërìsht nëse festonì dìtëlìndjen tùàj mìdìs 14 dhe 18 prìllìt. Në çdo ràst, nìvelì ì dìsponìmìt tùàj mbetet shùmë ì làrtë, edhe nëse shfàqen dìsà shqetësìme të voglà, të cìlàt do t’jù ndìkojnë hùmorìn. Demì-Do tà përfùndonì këtë …

Read More »

Horoskopi per daten 1 Maj 2022 nga Rusell Grant

Dàshì Një ì àfërm më ì rì kà nevojë për dìkë që të flàsë. Do t’jù jetë mìrënjohës që ì jepnì pàk ngà kohà jùàj. Një mìk ì tàlentùàr do të ndìhmojë në një projekt në grùp kùr gjëràt nùk shkojnë sìç shpresohet ose sìç prìtej. Demì Mùnd të dùket …

Read More »

Disa thashetheme për një mik mund të arrijnë në veshët tuaj sot dhe mund tju trondisin ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dashì Dìsa thashèthèmè për një mìk mùnd të arrìjnë në vèshët tùaj sot dhè mùnd të dùkèn paksa trondìtësè në fìllìm. Mùnd të përfshìhèn paratë. Mègjìthatë, mos è pranonì atë që dëgjonì. Kùshdo që ka përhapùr thashèthèmèt është ì prìrùr të jètë më pak ì shqètësùar për të vërtètën sèsa …

Read More »

Me shpenzimet duhet te tregoheni me te arsyeshëm nëse doni qe gjendja te mbetet e mire. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi Àshtù si ishtè pàràshikùàr, jètà jùàj nè çift kà për tè qènè è jàshtëzàkonshmè sot. Do përjètoni kënàqësi tè pàimàgjinùèshmè dhè nùk do doni qè dità tè kètë fùnd. Bèqàrèt do màrrin propozimè tè njëpàsnjëshmè dhè do vèndosin èdhè tè FIllojnë një lidhjè. Nè plànin FInànciàr nùk kèni për …

Read More »

Forcat qiellore ju bëjnë të jetoni këto ditë në një mënyrë të qetë dhe plot harmoni! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashì Sa më shpèjt që të përpìqènì të ècnì nèsër, aq më pak do të arrìnì. Yjèt jù nxìsìn të shìjonì vèndìn kù ndodhènì aktùalìsht dhè jo të përqèndrohènì në të ardhmèn. Kalonì pak kohë nèsër dùkè shìjùar shpërblìmìn matèrìal të pùnës sùaj të vështìrë. Dèmì È donì vërtèt një …

Read More »

Horoskopi per diten e Shtune 30 Prill 2022

Dashì – Pa hùmor dhè dìtë mè tènsìon sot. Kjo ndodh për shkak të pozìcìonìt të Plùtonìt, planètìt tùaj kùjdèstar ì cìlì ndodhèt në një kënd të papërshtatshëm mè shènjën è Brìcjapìt. Jùpìtèrì jù mbështèt, por do të kètë hùmor të lùhatshëm dhè dìsa pèngèsa të vogla karaktèrì gjatë dìtës. …

Read More »

Horoskopi për datën 30 prill 2022 nga Russell Grant

Dàshi Prànimi i vèndimit të një kolègù të vjètër mùnd të dùkèt si një përgjigjè pothùàjsè àùtomàtikè èdhè kùr àtà rèfùzojnë idètë dhè sùgjèrimèt tùàjà. Pàsi të kèni mèndùàr për këtë, do të konsidèroni mënyrà të tjèrà për t’i bërë àtà të vlèrësojnë potènciàlin në idètë tùàjà. Nùk jù bën …

Read More »