Përgatituni për një konfrontim intensiv me shumë njerëz të ndryshëm. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dashì Një trènd që është krìjùar gjatë dy javëvè të fùndìt do të arrìjë kùlmìn gjatë dìtës tùaj të pùnës. Shkëndìjat do të flùtùrojnë dhè skèna që rèzùlton mùnd të mos jètë shùmë è bùkùr. Përgatìtùnì për një konfrontìm ìntènsìv mè shùmë njèrëz të ndryshëm. Dèmì Atmosfèra qìèllorè è sotmè …

Read More »

Këtë javë, do të ketë takime që karakterizohen nga një përfshirje e fortë emocionale. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi: Këtë jàvë, do të kètë tàkimè që kàràktèrizohèn ngà një përfshirjè è fortë èmocionàlè. Kà èdhè mundësi të mirà në horizont për pèrsonàt që jànë pà punë osè kànë biznèsin è tyrè. Dèmi: Sigurisht që nuk është muàji në të cilin do të gjèni dàshuri të màdhè, por mos …

Read More »

Horoskopi javor 12 Prill – 18 Prill 2022 (i detajuar)

Dàshì – 3 yje Màrsì ì tyre merr pjesë në tàkìm me Sàtúrnìn ndàj dúhet tà shfrytëzojnë në çështjet ekonomìke dhe kàrrìerë. Do kenë një keqkúptìm ekonomìk ì cìlì núk ecën në dìtët e pàrà dhe nìs të zgjìdhet ngà fúndì ì jàvës. Ngà e mërkúrà çdo projekt fìllon e …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 12 Prill 2022

Dàshì – Plútonì në shenjën e Brìcjàpìt sjell një klìmë thelbësìsht pozìtìve dhe hàp një dìtë të màtúr për jú. Màrsì në Újor ndrìçon horìzonte të pàshkelúrà në pànoràmën erotìke dhe të dàshúrìsë, zgjìdhnì jú nëse do të kàlonì në këto horìzonte Demì – Yjet jú mbúshìn me optìmìzëm për …

Read More »

Horoskopi për datën 12 prill 2022 nga Russell Grant

Dàshì Mundësì të shumtà po vìjnë drèjt jush. Pàprìtur jètà juàj do të kètë një sërë mundësìsh të rèjà. Kìnì bèsìm tèk vètjà juàj dhè ëndrràt, plànèt àpo àftësìtë. Mos dëgjonì àskënd që përpìqèt të pèngojë përpàrìmìn tuàj. Àtà thjèsht jànë xhèlozë për suksèsìn dhè àftësìnë tuàj drèjtuèsè. Dèmì Dìkush …

Read More »

Demët rrezikojnë të përballen me probleme, pas një mashtrimi të bërë nga ana e tyre. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshì Të lìndurìt è kësàj shènjè nuk rèkomàndohèt të përfshìhèn nëpër sèkrètè. Kjo do të krìjontè një sìtuàtë të sìklètshmè dhè do t’ju mèrrtè kohën è lìrë. Do të ìshtè më mìrë të përqèndrohèshìt në punë àpo në çështjèt fàmìljàrè. Dèmì Dèmët rrèzìkojnë të përbàllèn mè problèmè, pàs një màshtrìmì …

Read More »

Ditet ne vazhdim do te jene te mbushura plot gezim dhe lumturi per kete shenje te horoskopit ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshi Një ditë kùr pùshimi do të jètë i rëndësishëm, pàsi kohët è fùndit jèni përbàllùr mè shùmë prèsionè mèndorè. Përpjèkjèt tùàjà për të kùrsyèr pàrà mùnd të dështojnë sot. Mègjithàtë, nùk dùhèt të shqètësohèni për këtë, pàsi sitùàtà do të përmirësohèt së shpèjti. Dèmi Mùnd të prèkèni èmocionàlisht, pràndàj …

Read More »

Mund të arrini fitore të mëdha në marrëdhëniet personale dhe në punë. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashì Të lìndùrìt è kësaj shènjè nùk rèkomandohèt të përfshìhèn nëpër sèkrètè. Kjo do të krìjontè një sìtùatë të sìklètshmè dhè do t’jù mèrrtè kohën è lìrë. Do të ìshtè më mìrë të përqèndrohèshìt në pùnë apo në çështjèt famìljarè. Dèmì Dèmët rrèzìkojnë të përballèn mè problèmè, pas një mashtrìmì …

Read More »

Si sillen shenjat e horoskopit ne takimin e pare !

Pàvàrësisht shénjës së horoskopit që i përkàsin të gjithë, tàkimét é pàrà mùnd të jénë mjàft të çùditshmé dhé të vështirà. Àtà jànë, në fùnd të fùndit, hàpi i pàrë dhé i domosdoshëm për të nisùr një màrrëdhënié të ré. Édhé pàvàrësisht këshillàvé të shùmtà që jànë thënë dhé shkrùàr …

Read More »