Shenjat e horoskopit qe vendosin karrieren mbi dashurine !

Nësè jèni në një lidhjè dhè jèni gjithàshtù të pùnësùàr, àtëhèrë dùhèt tà kèni pàsùr të vështirë të mènàxhoni kohën. Ndërsà të dyjà jànë të rëndësishmè për të jètùàr një jètë të kënàqùr, gjithmonë vjèn një momènt kùr èdhè jù dùhèt të zgjidhni midis të dyjàvè. Mès dàshùrisë dhè pùnës, …

Read More »

Horoskopi per diten e Enjte 26 Maj 2022

Dàshì – Rrèshtìmì ì plànètëvè sot zbùlon dìsà problèmè të voglà fàmìljàrè. Ùrànì kà qènë për dìsà kohë tèk Dèmì fqìnjì jùàj ì mìrë në tìmonìn è Zodìàkùt dhè jù trègon nèvojën për të qènë më ì qàrtë në mjèdìsìn që jù rrèthon. Bënì të pàmùndùrën të shmàngnì tènsìonèt në …

Read More »

Horoskopi per daten 26 Maj 2022 nga Rusell Grant

Dàshì Të tjerët po mbështeten tek jù për ùdhëzìme në fùshàt që jànë të rëndësìshme për tà. Pàsì të kenì tràjtùàr një çështje të lìdhùr me grùpìn, mùnd të fìllonì të plànìfìkonì për një kohë më të këndshme dhe të shpresonì që përgjegjësìtë të ùlen. Nëse pùnà jùàj përfshìn mùzìkë, …

Read More »

Javen e ardhshme financat do fillojne te permiresohen ndjeshem ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì Sot bàzohùnì vètëm tèk gjëràt pràktìkè. Është è kotë të thùrnì plànè për ìdè mè pàrtnèrìn/èn, të cìlàt vështìrë sè mùnd të rèàlìzohèn. Bèqàrët do jènë të vèndosùr për të krìjùàr një lìdhjè dhè màdjè do bëjnë èdhè sàkrìfìcà për tà rèàlìzùàr këtë. Mè shpènzìmèt trègohùnì sà më të …

Read More »

Energjia aktuale astrale ju ben te jeni me te vendosur se kurre ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Dàshì Konfìgurìmì àktuàl àstràl është një ogur ì mrèkulluèshëm për romàncën, por mund të mos vìjë në kuptìmìn tràdìcìonàl. Ju mund të fìllonì një màrrëdhënìè në ìntèrnèt që è kuptonì mjàft shpèjt sè është dìçkà mjàft è vèçàntë. Dèmì Ju mund të bìnì kokë è këmbë për dìkë sot, vèçànërìsht …

Read More »

Do te kaloni nje jave te mrekullueshme plot aventura ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja !

Dàshù Do të jetë një jàvë e mrekùllùeshme àventùràsh. Edhe nëse do të ùdhëtonì, edhe nëse do të qëndronì në shtëpì, do të àrgëtohenì pàmàsë. Megjìthàtë, bënì kùjdes të mos shqetësonì të tjerët prànë jùsh, pàsì mùnd të rrezìkonì të përfshìhenì në debàte. Demì Sìgùrohùnì të kontrollonì dyfìsh bùxhetìn, në …

Read More »

Horoskopi per diten e Merkure 25 Maj 2022

Dàshì – Ndonjëherë nùk kenì nevojë të njìhnì çdo hollësì të veçàntë pàrà se të përfshìhenì në dìçkà të re. Shùmë detàje mùnd t’jù ngàtërrojnë, t’jù trùllosìn ose, më shùmë gjàsà, t’jù jàpìn àrsye për të heqùr dorë ngà dìçkà që dùhet të ndìqnì tànì. Demì – Tànì që kenì …

Read More »

Horoskopi per daten 25 Maj 2022 nga Rusell Grant

Dàshì Mendjà jùàj është e mbùshùr me plàne dhe ìde. Jù jenì gjìthàshtù të prìrùr të fìllonì dìsà prej tyre sà më shpejt të jetë e mùndùr. Kenì energjìnë dhe vendosmërìnë për të reàlìzùàr plànet tùàjà me kùsht që të jenì të gàtshëm t’ì zbàtonì àto, edhe kùr ecùrìà bëhet …

Read More »