Tre shenjat me me fat per diten e sotme ! Mos e humbisni

Trè shènjàt më mè fàt për ditën è sotmè: 1. Pèshqit È dièlà është një ditë è búkúr për jú që të filloni të mishëroni àtë që jú bën únik. Mè kàq shúmë plànètë në Pèshqit tàni, do të ndihèni më àútèntikë, por gjithàshtú do të shihni ndryshimèt në jètën …

Read More »

Do të jeni nën ndikimin e Diellit dhe Hënës, ku parashikohet disa ditë plot surpriza. Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Dàshi Ndikimi i plànètëvè do iú jàpë më shúmë hàpësirë dëshiràvè túàjà gjàtë kësàj ditè. Po àshtú pàràshikohèn múndësi të rèjà intèrèsàntè, si për sà i tàkon sèktorit profèsionàl, èdhè àtij sèntimèntàl. Dèmi Múnd të përbàllèni mè disà tènsionè sidomos lidhúr mè sfèrën fàmiljàrè dhè romàntikè. Do të jèni nën …

Read More »

Horoskopi per diten e Premte 22 Prill 2022

Dashì-Rrèshtìm pozìtìv ì planètëvè sot, nga Hëna në Shìgjètar dhè nga Satùrnì në Ùjor; të dy planètët jù mbështèsìn mè ìntèlìgjèncë dhè logjìkë të fortë. Do të jènì në gjèndjè të zgjìdhnì çdo dètyrë të vogël apo të madhè pa shùmë vështìrësì. Dèmì-Dìèllì, yllì ì gjallërìsë, ka hyrë në shènjën …

Read More »

Horoskopi per daten 22 Prill 2022 nga Rusell Grant

Dàshi Një kolèg do t’jú kërkojë të kontrolloni diçkà. Tèksà jèni mè të, do të zbúloni diçkà që do të fúnksionojë në àvàntàzhin túàj. Bërjà è ndryshimèvè në fàvorin túàj dúkèt pàpritúr si një idè è mirë. Jú mèndoni sè është një kohë è mirë për të bërë lëvizjè të …

Read More »

Horoskopi javor 25 Prill – 1 Maj 2022 (i detajuar )

Dàshi Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill Pàrtnèritètèt në biznès do të jènë të frytshmè dhè çdo údhëtim púnè do të sjèllë rèzúltàtè pozitivè. Nivèli júàj i èntúziàzmit do të jètë i làrtë dhè àngàzhimi júàj do të sjèllë rèzúltàtè pozitivè në púnë. Disà prèj júsh gjithàshtú múnd …

Read More »

Historia juaj e dashurisë mund të marrë një kthesë të re sot. Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dashì Dìta è dùhùr për të hèqùr dorë nga varësìtë. Mùnd të kètë fìtìmè fìnancìarè në mbrëmjè, pasì paratë që mùnd të kènì dhënë hùa në të kalùarën, mùnd t’jù kthèhèn. Ngatërrèsat romantìkè do ta bëjnë dìtën tùaj më ìntèrèsantè. Dèmì Do të jènì në gjèndjè mjaft të mìrë shëndètësorè. …

Read More »

Zbuloni shenjat me guximtare dhe kurajoze te horoskopit ! A jeni ju njera prej tyre ?

Gúxìm, bèsìm dhè konfìdèncë. Kjo është gjìthçka që dúhèt për të qènë një rrèzìkmarrës në jètë. Ndërsa rèzúltatèt múnd të mos jènë gjìthmonë në favorìn túaj, marrja è rrèzìqèvè do t’jú bëjë patjètër të ègër, të gúxìmshëm dhè të patrèmbúr. Këtú janë 3 shènjat è zodìakút që rrèzìkojnë sìpas astrologjìsë. …

Read More »

Do te merrni lajme shume te mira ne fushen financiare te cilat do ju surprizojne ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi Àshtù si një lojtàr i mirë shàhù, dùhèt t’i pàràshikoni lëvizjèt è njèrëzvè të tjèrë dhè të qëndroni disà hàpà përpàrà. Kjo nùk është për konkùrrèncë, por për të mos hùmbùr shùmë kohë. Dèmi Më shùmë njèrëz sè kùrrë kànë rënë në dàshùri mè idètë tùàjà dhè àtà jànë …

Read More »

Horoskopi per diten e Enjte 21 Prill 2022

Dáshi-Skèná plánètárè páráqitèt mjáft pozitivè për të nxjèrrë në páh èntùziázmin mágjèpsës që është káráktèristiká jùáj è vèçántë njèrëzorè. Formá fizikè është è mirë dhè shoqërohèt ngá një gjèndjè morálè dhè psikologjikè që táshmë është è shkëlqyèr. Dèmi-Konfigùrim mjáft i qètë plánètár mè një Vènùs të bùkùr në shènjën miqësorè …

Read More »

Horoskopi per daten 21 Prill 2022 nga Rusell Grant

Dàshi Kà diçkà që po plànifikohèt për të cilën vërtèt nùk jèni në hùmor. Mùnd të dùhèt një gënjèshtër è bàrdhë për t’jù hèqùr ngà siklèti, por do t’ià vlèjë nësè kjo jù lë të lirë të vàzhdoni mè àtë që vërtèt do të dëshironit të bënit. Jù ndihèni të …

Read More »