Horoskopi per diten e Shtune 2 Prill 2022

Dàshì Të lìndur më: 21 Màrs – 19 Prìll Dìtà è pàrë è muàjìt do jètë plot pàsìon për ju, kènì nèvojë për një pèrson prànë jush ndërsà nuk èkzìston mundësìà që të bìnì në dàshurì mè shìkìm të pàrë. Në punë, dukèt sè sìtuàtà është shumë è mbìngàrkuàr. Jènì …

Read More »

Horoskopi per daten 2 prill 2022 nga Rusell Grant

Dashì Një mìk ì ndjèshëm è dì sè ka bërë një gabìm të madh dhè do të kërkojë faljè. Jìnì të sjèllshëm dhè mos ì lìnì të prèsìn një përgjìgjè. Bëjìnì të dìtùr sè è kènì falùr dhè harrùar këtë kèqkùptìm. Kjo do të lèhtësojë tènsìonìn që ka pasùr mès …

Read More »

Do te keni sukses ne rrugen drejt biznesit ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì À po ndryshojnë ngàdàlë pìkëpàmjèt tuàjà për dìsà çështjè ìntèlèktuàlè osè shpìrtërorè? Nësè po, mund të mos jènì àq të kënàqur mè ndryshìmèt. Vlèràt dhè ìdètë tràdìcìonàlè mund t’ju dukèn vèçànërìsht tërhèqësè sot, kështu që rèzìstèncà juàj mund të jètë më è màdhè sè normàljà. Dèmì Suksèsì ì bìznèsìt …

Read More »

Horoskopi mujor per muajin Prill 2022 ! Zbuloni fatin tuaj per kete muaj

Dàshì Jú kenì shìjúàr një shpërthìm besìmì dhe dëshìrë për të komàndúàr vëmendjen sì rezúltàt ì dìellìt që sjell vìtàlìtet derì më 19 prìll. Qìellì është pothúàjse kúfìrì për sà ì përket sà làrt dëshìronì t’ì vendosnì qëllìmet vetes. Do të jenì gàtì për të përcàktúàr një qëllìm àmbìcìoz, ndoshtà …

Read More »

Horoskopi per diten e Premte 1 Prill 2022

Dàshi Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill Në dàshúri, Hënà është gàti të hyjë në shènjën túàj. Në vèndin è púnës, sitúàtà është intèrèsàntè. Tàkimèt jànë prèmtúèsè dhè múnd të kètë làjmè, ndoshtà èdhè ndryshimè. Dèmi Të lindúr më: 20 Prill – 20 Màj Të ènjtèn është dità …

Read More »

Horoskopi për datën 1 Prill 2022 nga Russell Grant

Dàshi Një àrritjè è kohëvè të fúndit jú jèp diçkà për të fèstúàr, por fúshà të tjèrà të jètës súàj kànë nèvojë për më shúmë púnë dhè vëmèndjè. Një rè è èrrët që fshin horizontin do të jètë një púnë è ndërlikúàr që kà nèvojë për vëmèndjèn túàj úrgjèntè. Një …

Read More »

Aferdita ne Ujor do te beje qe kjo shenje te kete energji dhe kreativitet per te ndermare plane te suksesshme ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dashí-Rrèshtímí í planètëvè këtë dítë të rè nùk është shùmë í ndryshëm nga aí í djèshëm. Afërdíta vazhdon ùdhëtímín è saj në Ùjor, ndërsa Jùpítèrí ndodhèt në shènjën míqësorè të Pèshqvè, dùkè jù prèmtùar një gjallërí dhè hùmor të mírë, frèskí mèndorè dhè aftësí vèprùèsè. Dèmí-Lëvízjèt qíèllorè janë shùmë pozítívè …

Read More »

Kujdes ! Mund te perballeni me disa probleme familjare ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dashì Mùnd të përballènì mè problèmè në shtëpì, nësè nùk kalonì kohë mè famìljèn. Pa shoqërìnë è të dashùrìt/dashùrës sùaj, mùnd të ndìhènì të hùmbùr. Një dètyrë è rè mùnd të jètë jashtë prìtshmërìvè tùaja. Dèmì Nësè nùk kènì marrë kohë të mjaftùèshmè për të pùshùar, atëhèrë do të ndìhènì …

Read More »

Beqaret e kesaj shenje do te marrin disa ftesa te rendesishme ne lidhje me dashurine ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi Një kùàdër yjor vërtèt shùmë i mirë për të dàshùrùàrit è kësàj shènjè bën që dità të jètë shùmë pozitivè. Èdhè èrosi do jètë i stimùlùàr ngà Hënà è Àfërdità. Bèqàrët do kènë një ditë èùforikè dhè të mbùshùr mè tàkimè. Finàncàt do dini si t’i mènàxhoni. Dèmi Pozicioni …

Read More »